philips matchline help

Reaction score
0
29PT9416
ρε παιδια η τηλεοραση τρελαθηκε,εκει που επαιζε μια χαρα εσβησε και αρχισε να αναβωσβηνει το power led,και φυσικα δεν ανοιγει με τιποτα! μηπως μπορει να βοηθησει κανεις περι τινος προκειται,αν αξιζει τον κοπο να την φτιαξω,μην την κουβαλαω αδικα ειναι και βαρια η ατιμη:101:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: philips matchline help

Να την φτιαξεις! Η σειρα matchline ειναι η επιτυχεστερη ολων - και οχι μονον της Φιλιπς.Την ειχα κι εγω και τηνα ανταλλαξα για να παρω 32αρα παλι της ιδιας σειρας. Κορυφαιες - μπροστα τους τα lcdakia ειναι μουφες

sk

Reaction score
499
Led που αναβοσβήνει σημαίνει υποχρεωτικό shutdown για την προστασία της λόγω κάποιας βλάβης (μιλώ ως παθών:110:)
Στην δικιά μου ήταν τελικά μια σχετικά φτηνή επισκευή του τροφοδοτικού.
Αν είσαι Αθήνα, έχε υπόψη οτι το service αναλαμβάνει με μια επιβάρυνση της τάξης των 30 euro (αν θυμάμαι καλά), να την παραλάβει από τον χώρο σου και να την παραδώσει μετά την επισκευή.
Για τα κιλά και τον όγκο της θεώρησα ότι αξίζει...

Reaction score
0
τελικα θα με τρελανει,εδω και 2 μερες λειτουργει κανονικα,τι στο καλο να κανω?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Να φανεις κυριος (δηλ να την ...ευχαριστησεις!) κι οχι...kopritis:142:

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους... Έψαχνα στο internet για προβλήματα σχετικά με tv και πέτυχα το ίδιο πρόβλημα ακριβώς με εμένα!! Έχω την 29PT9416/12R και μου παρουσιάζει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον kopritis!! Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανένα νεότερο.. Δλδ την πήγες?? Αν την επισκεύασες πόσο κόστισε?

Reaction score
1
Χρονια πολλα Χριστος Ανεστη, Υγεια σε ολους!!!

Εχω και εγω την matchline 29PT9416 και δεν την αλλαζω με τιποτα.

Παλιο το θεμα αλλα και εμενα τωρα μου κανει ακριβως τα ιδια κολπα.

Τι μπορει να φταιει και τι εγινε αντιστιχα την δικη σας;

Reaction score
0
Αυτή η συμπεριφορά είναι βλάβη τροφοδοτικού και συνήθως φταίει η παροχή ρεύματος. Κοινώς στέλνει το τροφοδοτικό στον άλλο κόσμο και θέλει επισκευή ή αντικατάσταση. Στην αντιπροσωπία κοστίζει περί τα 50€ (τιμή ενός και κάτι έτους). Μία φορά που την επισκεύασα κράτησε 3 μήνες (δεν άλλαξα τροφοδοτικό αλλά το επισκεύασε ο τεχνικός) και τώρα πρέπει να έχει καεί τελείως αλλά δεν έχω χρόνο και κυρίως μυαλό και όρεξη να την κοιτάξω. Το καλό είναι ότι έπαψα κατά πολύ να βλέπω ΤV και έχω βρει την υγειά μου από το χαζοκούτι...

Reaction score
1
Αυτή η συμπεριφορά είναι βλάβη τροφοδοτικού και συνήθως φταίει η παροχή ρεύματος. Κοινώς στέλνει το τροφοδοτικό στον άλλο κόσμο και θέλει επισκευή ή αντικατάσταση. Στην αντιπροσωπία κοστίζει περί τα 50€ (τιμή ενός και κάτι έτους). Μία φορά που την επισκεύασα κράτησε 3 μήνες (δεν άλλαξα τροφοδοτικό αλλά το επισκεύασε ο τεχνικός) και τώρα πρέπει να έχει καεί τελείως αλλά δεν έχω χρόνο και κυρίως μυαλό και όρεξη να την κοιτάξω. Το καλό είναι ότι έπαψα κατά πολύ να βλέπω ΤV και έχω βρει την υγειά μου από το χαζοκούτι...
Να φταίει ότι της δίνω εδώ και 3 χρόνια ρεύμα από ένα isolator ( reference 3,5- χαϊτας) καθως και σε όλο το ηχοσύστημα (ενισχυτή 7.1, τελικό, δικάλανο, cd, dvd, filmnet, WD media player ).
Πάντως τον τελευταίο μήνα μου το κάνει αραιά και πού....
.
.
.
...... ευχαριστώ!!

Agg

Reaction score
0
Μηπως εχεις προσεξει τις ωρες που δεν ξεκιναει την θερμοκρασια περιβαλλοντος;
Αν πχ σε κρυο περιβαλλον δεν ξεκιναει ενω σε ζεστο ξεκιναει τοτε προκειτε για καποιον-καποιους ηλεκτρολιτικους στο τροφοδοτικο.

Reaction score
0

Δεν ξέρω αν τελικά την επιδιόρθωσες. Μου το έκανε και εμένα. Κάλεσα το σέρβις της (αν χρειαστεί σου δίνω τηλ.) και σε 10 λεπτά ήταν έτοιμη! Θεά αυτή η τηλεόραση!!!
29PT9416
ρε παιδια η τηλεοραση τρελαθηκε,εκει που επαιζε μια χαρα εσβησε και αρχισε να αναβωσβηνει το power led,και φυσικα δεν ανοιγει με τιποτα! μηπως μπορει να βοηθησει κανεις περι τινος προκειται,αν αξιζει τον κοπο να την φτιαξω,μην την κουβαλαω αδικα ειναι και βαρια η ατιμη:101:

Reaction score
0
ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΧΩ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ PHILIPS 221T1SB/00 H ΜWT1221T KAI ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ.ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ LED ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΝΑΛΑΞ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ.ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ?ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΥΚΝΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ (120μf/450v).ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886