- Reaction score
- 6
Όσο για το υψηλότερο "δυναμικό" contrast (στα χαρτιά), δες πρώτα με τα μάτια σου και μετά σύγκρινε .....
Είναι καλύτερες γιατί τα νούμερα που δίνουν είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα απ'οτι άλλων κατασκευαστών ;-)Μιλάω για το βασικό κοντράστ ... 1200:1 (8:000 dynamic) η Philips , 2500:1 (15:000 dynamic) Sharp, 2000:1 (10:000 dynamic) Samsung)
Η αλήθεια είναι πως σε αυτές που έχω δει απο κοντά οι Philips ήταν καλύτερες.
Kαι γω οταν ψαχνομουν, δεν μπορεσα να βρω καλυτερη εικονα απο της Philips. και ειχα παει για αγορα αλλοι μαρκα τηλεοραση, αλλα οταν της ειδα να παιζουν ολες μαζι... της Philips καναν μπαμ με διαφορα:crazy_3:Είναι καλύτερες γιατί τα νούμερα που δίνουν είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα απ'οτι άλλων κατασκευαστών ;-)
(και εγώ Philips έχω , αλλά δεν είμαι προκατειλημένος...απλά όταν έψαχνα τηλεόραση, σαν την εικόνα της δεν την είδα σε καμμιά αντίστοιχη)
Αυτό ξέρεις, είναι λίγο παγίδα...Kαι γω οταν ψαχνομουν, δεν μπορεσα να βρω καλυτερη εικονα απο της Philips. και ειχα παει για αγορα αλλοι μαρκα τηλεοραση, αλλα οταν της ειδα να παιζουν ολες μαζι... της Philips καναν μπαμ με διαφορα:crazy_3:
Το ξερω οτι κανουν τετοια κολπα, αλλα στης αλλες τηλεορασης μηπως και πουλησουν καμια... γιατι αμα παει ο πελατης στο μαγαζι και της δει να παιζουν παλι Philips θα διαλεξει, γιατι εχει την καλυτερη εικονα:crazy_3:"happy_1":happy_8:Αυτό ξέρεις, είναι λίγο παγίδα...
Δεν χρειάζεται πάνω από 5 λεπτά σε έναν πωλητή για να κάνει την πιο ακριβή τηλεόραση ή αυτή που θέλει να σπρώξει, να παίζει πολύ καλύτερα από τον ανταγωνισμό.
Ναι, τι να σου πω... Αν δει τις Philips με contrast γύρω στο μηδέν και saturation κοντά στο ασπρόμαυρο, είσαι σίγουρος ότι θα τις επιλέξει;Το ξερω οτι κανουν τετοια κολπα, αλλα στης αλλες τηλεορασης μηπως και πουλησουν καμια... γιατι αμα παει ο πελατης στο μαγαζι και της δει να παιζουν παλι Philips θα διαλεξει, γιατι εχει την καλυτερη εικονα:crazy_3:"happy_1":happy_8:
:sad:δεν ξερω :happy_5:Ναι, τι να σου πω... Αν δει τις Philips με contrast γύρω στο μηδέν και saturation κοντά στο ασπρόμαυρο, είσαι σίγουρος ότι θα τις επιλέξει;