Philips PF 9731 42" Ambilight. Αξιζει?

Reaction score
6
Όσο για το υψηλότερο "δυναμικό" contrast (στα χαρτιά), δες πρώτα με τα μάτια σου και μετά σύγκρινε .....

Reaction score
0
Μιλάω για το βασικό κοντράστ ... 1200:1 (8:000 dynamic) η Philips , 2500:1 (15:000 dynamic) Sharp, 2000:1 (10:000 dynamic) Samsung)

Η αλήθεια είναι πως σε αυτές που έχω δει απο κοντά οι Philips ήταν καλύτερες.

Reaction score
6
Μιλάω για το βασικό κοντράστ ... 1200:1 (8:000 dynamic) η Philips , 2500:1 (15:000 dynamic) Sharp, 2000:1 (10:000 dynamic) Samsung)

Η αλήθεια είναι πως σε αυτές που έχω δει απο κοντά οι Philips ήταν καλύτερες.
Είναι καλύτερες γιατί τα νούμερα που δίνουν είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα απ'οτι άλλων κατασκευαστών ;-)

(και εγώ Philips έχω , αλλά δεν είμαι προκατειλημένος...απλά όταν έψαχνα τηλεόραση, σαν την εικόνα της δεν την είδα σε καμμιά αντίστοιχη)

Reaction score
0
Είναι καλύτερες γιατί τα νούμερα που δίνουν είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα απ'οτι άλλων κατασκευαστών ;-)

(και εγώ Philips έχω , αλλά δεν είμαι προκατειλημένος...απλά όταν έψαχνα τηλεόραση, σαν την εικόνα της δεν την είδα σε καμμιά αντίστοιχη)
Kαι γω οταν ψαχνομουν, δεν μπορεσα να βρω καλυτερη εικονα απο της Philips. και ειχα παει για αγορα αλλοι μαρκα τηλεοραση, αλλα οταν της ειδα να παιζουν ολες μαζι... της Philips καναν μπαμ με διαφορα:crazy_3:

Reaction score
164
Kαι γω οταν ψαχνομουν, δεν μπορεσα να βρω καλυτερη εικονα απο της Philips. και ειχα παει για αγορα αλλοι μαρκα τηλεοραση, αλλα οταν της ειδα να παιζουν ολες μαζι... της Philips καναν μπαμ με διαφορα:crazy_3:
Αυτό ξέρεις, είναι λίγο παγίδα...
Δεν χρειάζεται πάνω από 5 λεπτά σε έναν πωλητή για να κάνει την πιο ακριβή τηλεόραση ή αυτή που θέλει να σπρώξει, να παίζει πολύ καλύτερα από τον ανταγωνισμό.

Reaction score
0
Αυτό ξέρεις, είναι λίγο παγίδα...
Δεν χρειάζεται πάνω από 5 λεπτά σε έναν πωλητή για να κάνει την πιο ακριβή τηλεόραση ή αυτή που θέλει να σπρώξει, να παίζει πολύ καλύτερα από τον ανταγωνισμό.
Το ξερω οτι κανουν τετοια κολπα, αλλα στης αλλες τηλεορασης μηπως και πουλησουν καμια... γιατι αμα παει ο πελατης στο μαγαζι και της δει να παιζουν παλι Philips θα διαλεξει, γιατι εχει την καλυτερη εικονα:crazy_3:"happy_1":happy_8:

Reaction score
164
Το ξερω οτι κανουν τετοια κολπα, αλλα στης αλλες τηλεορασης μηπως και πουλησουν καμια... γιατι αμα παει ο πελατης στο μαγαζι και της δει να παιζουν παλι Philips θα διαλεξει, γιατι εχει την καλυτερη εικονα:crazy_3:"happy_1":happy_8:
Ναι, τι να σου πω... Αν δει τις Philips με contrast γύρω στο μηδέν και saturation κοντά στο ασπρόμαυρο, είσαι σίγουρος ότι θα τις επιλέξει;

Reaction score
6
Τα έχουμε ξαναπεί αυτά...ποτέ δεν αγοράζεις βάσει της εικόνας που βλέπεις στο κατάστημα (εκτός αν έχει επέμβει ο ...Λάμπρου ;-) )

Reaction score
0
Ναι, τι να σου πω... Αν δει τις Philips με contrast γύρω στο μηδέν και saturation κοντά στο ασπρόμαυρο, είσαι σίγουρος ότι θα τις επιλέξει;
:sad:δεν ξερω :happy_5:

Reaction score
0
Δηλαδή στην κατηγορία τιμής 2800-3200 το καλύτερο που μπορείς να πάρεις είναι Philips 9731 ή Sony 42Χ ; Ή απλά περιμένεις να έρθει η 9732;..πάντως πήγα χθες και είδα και τη sony και τη Philips και μπορώ να πω ότι μου άρεσαν και οι δυο...το μόνο κακό είναι ότι η Sony βγαίνει σε ένα αντιαισθητικό (κατ' εμένα) γκρι πλαίσιο...το οποίο για να το αλλάξουν ζητούν 300 ευρώ...
ποια λύση θα προτείναν οι ειδικοί?
Σημείωση η 9731 δεν είναι 1080p όπως πολλάκις έχει αναφερθεί εδώ...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7