Philips Pronto RC 9800i Programmable Remote Control review

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Reaction score
1
Γιάννη δεν σου κάνει τίποτα.
Είχα στην κατοχή μου το προηγούμενο μοντέλο ευτυχώς για πολύ λίγο.
Πιο άβολο χειριστήριο δεν υπάρχει.
Αυτό δεν έχει να κάνει με το Philips αλλά γενικότερα με όλα τα touch screen.
Φαντάσου να παρακολουθείς μέσα στο σκοτάδι την ταινιούλα σου και ενώ με το παλιό σου χειριστήριο χωρίς να το κοιτάξεις,κάνεις όποια αλλαγή θέλεις,με το/τα συγκεκριμένο/α πρέπει να ψάχνεις κάθε φορά το αντίστοιχο κουμπί.

Πολύ καλό για να το "δείχνεις",καθόλου καλό για να το δουλεύεις...

GTX

Reaction score
39
Γιάννη δεν σου κάνει τίποτα.
Είχα στην κατοχή μου το προηγούμενο μοντέλο ευτυχώς για πολύ λίγο.
Πιο άβολο χειριστήριο δεν υπάρχει.
Αυτό δεν έχει να κάνει με το Philips αλλά γενικότερα με όλα τα touch screen.
Φαντάσου να παρακολουθείς μέσα στο σκοτάδι την ταινιούλα σου και ενώ με το παλιό σου χειριστήριο χωρίς να το κοιτάξεις,κάνεις όποια αλλαγή θέλεις,με το/τα συγκεκριμένο/α πρέπει να ψάχνεις κάθε φορά το αντίστοιχο κουμπί.

Πολύ καλό για να το "δείχνεις",καθόλου καλό για να το δουλεύεις...
Οπως τα λές είναι!!! τα χω πεί και γω σε thread που είχα ξεκινήσει για το Harmony της Logitech το οποίο ΔΕΝ έχει touch screen αλλα κάνει τα πάντα και έχει και έγχρωμη οθόνη και κοστίζει και μόνο 200€. Τα άσχημα του touch screen εγώ τα γνώρισα με το Pronto Neo της Philips το οποίο μετά τον ενθουσιασμο του πρώτου καιρού βγήκε στην αχρηστία και επέστρεψαν τα άλλα που τόσα που πήγε να αντικαταστήσει. Μακριά απο touch screen!!!

Reaction score
49
Ανησυχητικό επίσης είναι να το πιάσει στα χέρια του κανένα ανηψάκι κ.ο.κ. και να φτάσει η καρδιά στα γόνατα..........

Με τις Touch screen δεν έχετε και άδικο........
Εδώ το 7710 που έχω (ΝΟΚΙΑ) με εκνευρίζει αρκετές φορές (εν κινήσει σχεδόν αδύνατο να τηλεφωνήσεις αφού είναι δύσχρηστη η εύρεση ονόματος χωρίς την γραφίδα). Το επόμενο θα είναι κλασικό.........

Πάντως σίγουρα όλες οι touch screen εντυπωσιάζουν όλο τον κόσμο!!! :roll: :wink:

Reaction score
49
... αφού είναι δύσχρηστη η εύρεση ονόματος χωρίς την γραφίδα). ...
Ναι... Ξερεις, το δαχτυλο ελεφαντα δε συγκρινεται με τη γραφιδα....

Όταν βρεθούμε θα στο δώσω μια και έχει....λεπτεπίλεπτα δακτυλάκια.......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
62
Παιδιά κι εγώ είχα κάνει το λάθος να δωσω 300+ ευρώ για να πάρω το pronto. Μέσα σε ένα μήνα το πούλησα, αφού τελικά κατάλαβα ότι μόνο τηλεχειριστήριο δεν είναι. Μεγάλο, άβολο στα χέρια (θέλει και τα δύο να το κουμαντάρεις) και πολύ πολύ ευαίσθητο στις πτώσεις. Έτσι κι αλλιώς το πώς χρησιμοποιείται σωστά ένα τηλεκοντρόλ μας το έχει δείξει ο θεός του καναπέ Αλ Μπάντι!!!! :lol: :lol: :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.750
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88