- Reaction score
- 0
θελω να αγορασω ενα τελικο να οδηγω 2 υπογουφερ ο ενισχυτης θα βλεπει 6 ΟΗΜ αντισταση και θα συνδεθουν χωρις μικτη στο SUB OUT του DENON τι μου προτεινετε να παρω απο τους 2 ο ενισχυτης θα παιζει γεφυρα
ΕρωτήΞεις:θελω να αγορασω ενα τελικο να οδηγω 2 υπογουφερ ο ενισχυτης θα βλεπει 6 ΟΗΜ αντισταση και θα συνδεθουν χωρις μικτη στο SUB OUT του DENON τι μου προτεινετε να παρω απο τους 2 ο ενισχυτης θα παιζει γεφυρα
Μάλιστα. Μεγαλούτσικο...100m2 σαλονι
Από όσο καταλαβαίνω, είναι υπογούφερ αυτοκινήτου. Σωστά;MAGNAT 15 600WRMS EACH 92DB 18-200HZ ΑΠΟΚΡΙΣΗ 3 ΟΗΜ +3 0ΗΜ =6 ΟΗΜ ΣΕ ΚΟΥΤΑ ΕΝΙΑΙΑ
Θεωρητικά, με βάση τα χαρακτηριστικά των μεγαφώνων, η μέγιστη ένταση που μπορούν να φθάσουν είναι, περίπου, στα 120dB. Σαφώς, αυτή η τιμή, δεν αφορά όλο το φάσμα των συχνοτήτων που μπορούν να αποδώσουν. Πάντως, σαν..."γενική" τιμή, δε τη θεωρώ και χαμηλή...ΕΝΤΑΣΕΙΣ CLUB!
Ε, γράφεις που γράφεις, ολοκλήρωσε την εικόνα!Εδώ και 1,5 μήνα "ξεζουμίζω" τον Τ-AMP 1050 ο οποίος δεν έχει παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα, ακούγεται σαφώς καλύτερα απο τους 2 που αναφέρεις και έχει επαρκέστατα αποθέματα ισχύος παρά τους "μικρούς" πυκνωτές για να "οδηγήσει" ικανοποιητικότατα 2χ Eminence Delta 15' .
So far so good για τα Eminence, αλλά αν όντως δεν είναι ανθεκτικά εύχομαι να χαλάσουν γρήγορα για να πάρω Beyma! :cool_1:Γράψε τις εντυπώσεις σου από τα Eminence :happy_6:
Προσωπικά, δεν έχω και την καλύτερη γνώμη για κάποια από δαύτα, τόσο όσον αφορά την απόδοση, όσο και την αντοχή τους...
Ωστόσο, η Beyma, είναι από τις αγαπημένες μου...:cool_1: