Phono για Project "the classic "

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.573
Αγόρασα πρόσφατα το πικαπ του τίτλου που φοράει την την ortophon 2M silver. Θα ήθελα γνώμες ποιο phono θα του ταίριαζε

http://www.whathifi.com/news/pro-ject-launches-classic-turntable

Σας ευχαριστώ
- καλύτερα να λές ποιο phono θα της ταίριαζε , εάν μείνεις στην 2M silver , και κάποιο οικονομικό pro-ject θα ταίριαζε , εάν όμως σκέφτεσαι για μελλοντικές αναβαθμίσεις , οποσδήποτε κάποιο με αρκετές ρυθμίσεις ,

- με-γειά και καλοάκουστο

Reaction score
11
- καλύτερα να λές ποιο phono θα της ταίριαζε , εάν μείνεις στην 2M silver , και κάποιο οικονομικό pro-ject θα ταίριαζε , εάν όμως σκέφτεσαι για μελλοντικές αναβαθμίσεις , οποσδήποτε κάποιο με αρκετές ρυθμίσεις ,

- με-γειά και καλοάκουστο
Σε ευχαριστώ πολύ!

Δεν προκέται να βαλω ποτέ μια κεφαλή του 1.000 άντε όταν είναι να αλλάξω να βάλω μια των 300-350 ευρω απο 220 που έχει αυτή που φοράει τωρα. Επισης δεν θα ήθελα να μπλέξω με χαμηλοεξοδες κτλ. και ρυθμίσεις phono.
Αρα ενα phono να μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς με τα παραπάνω δεδομένα.

Reaction score
715
Αυτή η κεφαλή μέχρι μπλε βελόνα απότι γνωρίζω μπορεί να φθάσει. Άρα φαντάζομαι δεν χρειάζεσαι κάτι ακριβό από την στιγμή που δεν έχεις προθέσεις για κάτι ακριβότερο. Δες κάτι σε project με νορμάλ τιμή για να δέσει και ως πακέτο.

Reaction score
11
Αυτή η κεφαλή μέχρι μπλε βελόνα απότι γνωρίζω μπορεί να φθάσει. Άρα φαντάζομαι δεν χρειάζεσαι κάτι ακριβό από την στιγμή που δεν έχεις προθέσεις για κάτι ακριβότερο. Δες κάτι σε project με νορμάλ τιμή για να δέσει και ως πακέτο.
Σε ευχαριστω!
Απο οτι βλεπω η μαυρη ειναι η καλυτερη με 500 ευρω και ειναι μετα την μπλε που αναφερεις εσυ.
Και εγω αυτο σκεφτομαι να παρω ενα project για καλυτερη συνεργασια ή του Τσακιριδη του zeus το παλιο το απλο για μονο ΜΜ

Reaction score
715
Αποψή μου είναι να μείνεις σε αυτήν που έχει το πικάπ για αρκετό διάστημα. Απόλαυσε την και όταν την χορτάσεις για τα καλά βλέπεις για αναβάθμιση. Η μαύρη είναι πράγματι η πιο ακριβή στην σειρά 2Μ. Ωστόσο η μαύρη βελόνα δεν έχει ίδια κεφαλή με αυτήν που έχεις (εσωτερικά) παρά το γεγονός του ότι δουλεύει σε κάθε περίπτωση και με την δική σου κεφαλή. Απλά δεν θα αποδώσει αυτά που θα μπορούσε. Για phono δες κάτι που να σε ικανοποιεί στα χαρακτηριστικά. Καλό βέβαια θα ήταν να έχει την ικανότητα να παίξει και με κάτι άλλο καλύτερο ενδεχομένως στο μέλλον.
Υ.Γ. Καλορίζικο να είναι εύχομαι!

Reaction score
11
Αποψή μου είναι να μείνεις σε αυτήν που έχει το πικάπ για αρκετό διάστημα. Απόλαυσε την και όταν την χορτάσεις για τα καλά βλέπεις για αναβάθμιση. Η μαύρη είναι πράγματι η πιο ακριβή στην σειρά 2Μ. Ωστόσο η μαύρη βελόνα δεν έχει ίδια κεφαλή με αυτήν που έχεις (εσωτερικά) παρά το γεγονός του ότι δουλεύει σε κάθε περίπτωση και με την δική σου κεφαλή. Απλά δεν θα αποδώσει αυτά που θα μπορούσε. Για phono δες κάτι που να σε ικανοποιεί στα χαρακτηριστικά. Καλό βέβαια θα ήταν να έχει την ικανότητα να παίξει και με κάτι άλλο καλύτερο ενδεχομένως στο μέλλον.
Υ.Γ. Καλορίζικο να είναι εύχομαι!
Σε ευχαριστω! Σιγουρα μονη προταιρεοτητα το phono αφου εχω κανει phono ενα παλιο ενισχυτη που εχει... αλλα δεν νομιζω οτι μπορει να βγαλει τις δυνατοτητες της κεφαλης και της βελονας! Αρα να κινηθω προς Project DS ή Project RS Τα παραπανω ή το δευτερο μπορουν να με καλυψουν και σε μελλοντική αναβάθμιση;

Reaction score
715
Σε ευχαριστω! Σιγουρα μονη προταιρεοτητα το phono αφου εχω κανει phono ενα παλιο ενισχυτη που εχει... αλλα δεν νομιζω οτι μπορει να βγαλει τις δυνατοτητες της κεφαλης και της βελονας! Αρα να κινηθω προς Project DS ή Project RS Τα παραπανω ή το δευτερο μπορουν να με καλυψουν και σε μελλοντική αναβάθμιση;
Δεν το γνωρίζω. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία από phono παρότι έχω κάνα 2. Πάιζω όμως σε άλλο μοτίβο. (μίκτη)
Καλύτερα να κάνεις λίγο υπομονή μέχρι να σου απαντήσει κάποιος με περισσότερες γνώσεις.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
To DS μια χαρα θα ειναι και για μια κεφαλη των 300-350 που πιθανον να παρεις μελλοντικα.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524