- Reaction score
- 325
τελικά μου ήρθε η βελόνα σήμερα και τώρα το βράδυ που σχόλασα την πέρασα πάνω στην black pearl και ταίριαξε μια χαρά. Το θέμα είναι ότι όπως και με την προηγούμενη βελόνα έτσι και τώρα βλέπω ότι η κεφαλή την πιέζει υπερβολικά προς το πλατό λες και ξαφνικά όλος ο βραχίωνας απέκτησα τεράστιο βάρος αφήοντας ελάχιστο χώρο ανάμεσα τους σε σημέιο που έχω την εντύπωση ότι θα ακουμπήσει η κεφαλή στον δίσκο.
Κάπως έτσι μου στράβωσε και η προηγούμενη βελόνα η μπορεί να έιναι και το άγχος μην πάθει τπτ και αυτή. Δεν το δούλεψα καθόλου γιατί με το που το είδα δεν επειχήρησα να αρχίσω να παίζω δίσκους.
τι παίζει λέτε είναι φυσιολογικό η κάτι ξαφνικά έπαθε ο βραχίωνας γιατί μια χαρά τον βλέπω και το βαρύδι του στην θέση του και δεν βλέπω κάτι.
Κάπως έτσι μου στράβωσε και η προηγούμενη βελόνα η μπορεί να έιναι και το άγχος μην πάθει τπτ και αυτή. Δεν το δούλεψα καθόλου γιατί με το που το είδα δεν επειχήρησα να αρχίσω να παίζω δίσκους.
τι παίζει λέτε είναι φυσιολογικό η κάτι ξαφνικά έπαθε ο βραχίωνας γιατί μια χαρά τον βλέπω και το βαρύδι του στην θέση του και δεν βλέπω κάτι.