phono stage mkll

Reaction score
1.788
Το τροφοδοτικο με την απλη ανορθωση των νηματων πλεον μονταρισμενο και τοποθετημενο στην θεση του. Διακρινονται και οι κλεμιτσες για πλακετα για να ειναι ευκολη και η συνδεση του. Εκρεμουν οι δυο πλακετες με τους σταθεροποιητες. Λογικα μεχρι το βραδακι τελειωνω και με αυτα.

Reaction score
1.788
Tελος για σημερα .Τελευταια δοκιμη το πλακακι στην προσοψη μετα το φρεζαρισμα του , και αυριο προσοψη και πλακακι πανε για μαυρο νικελ η πρωτη, και για χαραγμα το δευτερο.

Reaction score
677
Και έτσι η πρόσοψη είναι ωραιότατη.
Γεια στα χέρια σου πάντως. Νοστιμότατο. Κόσμημα. Ήθελα να ξερα αν το έφτιαχνε καμιά σουπερ ντούπερ εταιρία χαλιεντάδικη.... Πόσο θα το χρέωνε ?

Reaction score
1.788
Λευτερη καλημερα. Καταρχην ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. Πιστεψε με , σαφως η κατασκευη σε κοστος μου εχει ξεφυγει,[ποσο μαλλον σε μια εταιρια που ο σκοπος ειναι το κερδος] αλλα αυτο που κυριος μου εχει κοστισει ειναι ο χρονος και το τρεξιμο απο την μια πλευρα της Αθηνας στην αλλη ,για να βρισκω αυτα που χρειαζομαι , οπως και τις ωρες που αφιερωνω πανω σε αυτην.

Reaction score
29.542
Και έτσι η πρόσοψη είναι ωραιότατη.
Γεια στα χέρια σου πάντως. Νοστιμότατο. Κόσμημα. Ήθελα να ξερα αν το έφτιαχνε καμιά σουπερ ντούπερ εταιρία χαλιεντάδικη.... Πόσο θα το χρέωνε ?
Θα ηταν πολλα τα λεφτα λευτερη.

Reaction score
1.815
Πέντε Τάκηδες είχε η Σανσούα και της έφτιαχναν κυκλώματα.
Όπως και κάθε τζαπανέζικη εταιρία.

Μόνο που τότενες... είχαν budget και προχωρούσαν οι κατασκευές στην παραγωγή.
Τώρα... έπεσαν κι αυτοί σε κρεπάλες σαν το Πασόκ...
...και έβαλαν τους Τάκηδες σε διαθεσιμότητα.8-)

Reaction score
1.788
τερμα το διαλειμμα. λογικα αυριο θα εχω τα πολυστροφα τριμμερ που νομιζα οτι ειχα στην τιμη που χρειαζομουν οποτε συνεχιζουμε!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis