phono stage mkll

Reaction score
1.815
Λύσσα με πιάνει όταν βλέπω τις κατασκευές σου και το ξέρεις!
Άσε δηλαδή που παίζουν και εξαιρετικά!
Το θέλω, το θέλω, το θέλω, το θέλωωωωωωωωω!!!!

Πάλι με βάζεις σε πειρασμό ...δε ντρέπεσαι?:fuckyou:

Reaction score
1.788
Μερικες λεπτομερειες που πρεπει να διευκρινισω ειναι οτι απο την καθε λυχνια θα χρησημοποιησω το ενα τριοδικο [ειναι διπλοτριοδες] . Η συνδεσμολογια θα γινει με τετοιο τροπο ετσι ωστε αν με την παροδο του χρονου πρεπει να τις αντικαταστησουμε , απλα θα τις ανταλαξουμε στα καναλια και θα παιζουν τα αλλα μισα τριοδικα που δεν επαιζαν πριν.

Reaction score
1.788
στη φωτο διακρινονται οι πλαστικοι αποστατες . Στους πυκνωτες εχω κολλησει ακροδεκτες που μπορουν να δεχτουν βιδα. Απο εκει θα ξαναμπουν ακροδεκτακια με καλωδια για να παμε στο κυκλωμα. Επισης φαινεται οτι πανω απο τους αποστατες ξαναβαζω αποστατη .Εκει θα βιδωθει κατα μηκος ολλων των πυκνωτων ενα κοματι απο αλουμινιο που θα ειναι και η κυρια εδρα στο να βιδωσω τις κοσσες για την υπολοιπη συναρμογη του κυκλωματος.

Reaction score
1.788
sthn φωτο φαινονται τα ψυγεια αναμεσα στις λυχνιες που θα ειναι πανω τους οι σταθεροποιησεις των νηματων των λυχνιων. Ειναι πολυ σημαντικο να ειναι κοντα!!

Reaction score
29.535
Ελα μωρέ τώρα με τον πειραγμένο που πέταξε μέσα κείθε , 8 λάμπες και 11 πυκνωτές?!! αα και 3 μετ/στές!
Σιγά το πράμα ! αυτό το κάνει και ο boris.

Βάνε ρε χαμένε κανά jfet να σε δω.!:D

Reaction score
1.788
[/quote] oi τεφλον πυκνωτες θα δεν θα μπουν σε σειρα με το σημα ως κλασσικοι συζευξης αλλα μεταξυ ανοδου της κατω λυχνιας και του οδηγου πλεγματος της επανω. Αλλωστε αυτη ειναι και η οπτικη διαφορα σε ενα mu folower απο ενα απλο srpp. Στο κατω διαγραμα θα φαινεται....
σε αυτο το σημειο ειναι πολυ σημαντικο να κρατησουμε οσο μπορουμε την ουδετεροτητα χωρις καποιος πυκνωτης να βαλει το δικο του χρωμα.Οι τεφλον εχουν αυτο το χαρισμα!

Reaction score
100
με τόσο μεγάλη προσοχή στις λυχνίες και τους πυκνωτές, αναρωτιέμαι τι αντιστάσεις θα χρησιμοποιήσεις

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.865
Members
38.508