Picture In Picture σε 32' LCD

Reaction score
0
Καλησπερα!!
κανω ερευνα αγορας για να αποκτησω μια 32'' LCD lg ή samsung full HD και παρατηρω οτι σε καμια νεα lcd δεν υπαρχει αυτη η λειτουργια Picture In Picture.ειμαι ηδη κατοχος μια παλιας lcd 32' hd ready samsung alla kai 26' lg kai oi 2 εχουνε.
κανω καποιο λαθος? υπαρχει αυτη η λειτουργια σε καποιο φτηνο μοντελο σε αυτες τις 2 εταιριες ( lg - samsung ) που να ειναι full hd και να εχουνε PiP?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Picture In Picture σε 32' LCD

Απ ότι ξέρω όλες έχουν αλλά όταν παρακολουθείς dvd ή blu ray.Ανοίγει ένα παραθυράκι σε κάποια γωνία(συνήθως κάτω δεξιά) για να βλέπεις τι δείχνει ένα τηλεοπτικό κανάλι και όχι να παρακολουθείς 2 τηλεοπτικά κανάλια ταυτόχρονα..

Reaction score
0

Απ ότι ξέρω όλες έχουν αλλά όταν παρακολουθείς dvd ή blu ray.Ανοίγει ένα παραθυράκι σε κάποια γωνία(συνήθως κάτω δεξιά) για να βλέπεις τι δείχνει ένα τηλεοπτικό κανάλι και όχι να παρακολουθείς 2 τηλεοπτικά κανάλια ταυτόχρονα..
+1

Reaction score
0
εχω παρατηρησει οτι στα καινουργια μοντελα των lg - samsung δεν αναγραφεται το PiP ( oxi διπλος τηλεοπτικος δεκτης -αλλα να εχεις to pc εικονα και παραθυρακι ενα τηλεοπτικο καναλι).

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Picture In Picture σε 32' LCD

εχω παρατηρησει οτι στα καινουργια μοντελα των lg - samsung δεν αναγραφεται το PiP ( oxi διπλος τηλεοπτικος δεκτης -αλλα να εχεις to pc εικονα και παραθυρακι ενα τηλεοπτικο καναλι).
Κι όμως το αναφέρουν. Όχι φυσικά στην περιγραφή αλλά στα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Δες εδώ για παράδειγμα σε Samsung 32" http://www.samsung.com/gr/consumer/tv-audio-video/television/lcd-tv/LE32C650L1WXXH/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification

Reaction score
0
οκ ευχαριστω πολυ!
απλα νομιζα οτι σταματησανε να εξοπλιζουνε τις τηλεορασεις με pip

Reaction score
1

Στη δικιά μου την LG όταν παίζει το mede8er ή το blu μου ανοίγει παραθυράκι κάτω δεξιά και βλέπω κάποιο κανάλι.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426
Απάντηση: Re: Picture In Picture σε 32' LCD

οκ ευχαριστω πολυ!
απλα νομιζα οτι σταματησανε να εξοπλιζουνε τις τηλεορασεις με pip
παλια μοδα της δεκαετιας του ΄90 ητανε πιο πολυ το pip k pap στiς crt tv

Reaction score
41

είναι ιδιαιτέρως χρήσιμη λειτουργία και απορώ πως τα νέα μοντέλα δεν την έχουν...

ούτε τα παλιά είχαν όλα, αλλά σε κάποια ακριβά μοντέλα εύρισκες...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.768
Είχαν τρείς παλιότερες τηλεοράσεις μου, με δύο δέκτες. Τρείς φορές το δούλεψα, από μία! :114:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.062
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp