Ειμαι τελειως νεος στο forum
Αγορασα μια καμερα την HDR-SR12 avchd και αντιμετοπιζω ορισμενα προβληματα
ματα
Οταν συνδεω τα καλωδια AV στην τηλεοραση μου (sony hdef 40v4000) η ποιοτητα ειναι απλως καλη σχεδον ιδια με την παλια μου καμερα (sony dcr-hc85e ) mini dv
Κατεβαζω τα αρχεια m2ts στο pc μου και τα επεξεργαζομαι με το pinnacle και τα καιω σε DVD
Οταν τα παιζω στο player (sony RDR-HX780) η ποιοτητα ειναι χαμηλοτερη απο το αντιστοιχο της αλλης καμερας και σαφως πιο κατω απο οταν παιζω με τα καλωδια AV στην τηλεοραση μου
σαν η μετατροπη απο το pinnacle να ειναι η αιτια της χαμηλοτερης ποιοτητας
Καμμια ιδεα τι να αλλαξω για να εχω πιο καλη ποιοτητα ? σε DVD
Δευτερο
Τι πρεπει να κανω για να εχω αποτελεσμα σαν τα κλιπακια που βλεπω σε blue ray ? πεντακαθαρα
Φυσικα οταν παρω blue ray recorder και player
Σας ευχαριστω για τον χρονο σας
BLM
Αγορασα μια καμερα την HDR-SR12 avchd και αντιμετοπιζω ορισμενα προβληματα
ματα
Οταν συνδεω τα καλωδια AV στην τηλεοραση μου (sony hdef 40v4000) η ποιοτητα ειναι απλως καλη σχεδον ιδια με την παλια μου καμερα (sony dcr-hc85e ) mini dv
Κατεβαζω τα αρχεια m2ts στο pc μου και τα επεξεργαζομαι με το pinnacle και τα καιω σε DVD
Οταν τα παιζω στο player (sony RDR-HX780) η ποιοτητα ειναι χαμηλοτερη απο το αντιστοιχο της αλλης καμερας και σαφως πιο κατω απο οταν παιζω με τα καλωδια AV στην τηλεοραση μου
σαν η μετατροπη απο το pinnacle να ειναι η αιτια της χαμηλοτερης ποιοτητας
Καμμια ιδεα τι να αλλαξω για να εχω πιο καλη ποιοτητα ? σε DVD
Δευτερο
Τι πρεπει να κανω για να εχω αποτελεσμα σαν τα κλιπακια που βλεπω σε blue ray ? πεντακαθαρα
Φυσικα οταν παρω blue ray recorder και player
Σας ευχαριστω για τον χρονο σας
BLM