Pioneer 820 vs Yamaha 663 vs Marantz 5004

Reaction score
0
Γεια σε ολους.
Ειμαι σε τριλημμα (καλο ε?) για τους πανω ενισχυτες.Ολοι ειναι στην ιδια κατηγορια τιμης (400ε) αλλα με διαφορετικα χαρακτηριστικα.Θα μπουν σε δωματιο 16 τμ και ισως οδηγησουν τα teufel thetear 80.Δεν με ενδιαφερει τοσο το 1.4 οσο το να ειναι καλος ο ενισχυτης απο αποψη αποδοσης, ηχου και ποιοτητας.
Η γνωμη σας?

Reaction score
0
Απάντηση: Pioneer 820 vs Yamaha 663 vs Marantz 5004

Και εγω το ιδιο θα ρωτουσα.Τον ειχα για μηχανημα που πληρωνεις περισσοτερο ονομα και λιγοτερο δυνατοτητες-αποδοση.Απο την αλλη yamαha και pioneer ειναι μηχανακια που απ οτι βλεπω τα προτιματε πολυ εδω μεσα.Για εξηγησε μας τους λογους....

Reaction score
802

Δεν ειναι entry level, καλυτερο τροφοδοτικο, καλυτερη ισοσταθμιση , πιο μουσικος ενισχυτης.

Reaction score
0

Ναι αλλα απο δυναμη-αποδοση-δυνατοτητες? Η μουσικη δεν με ενδιαφερει σχεδον καθολου, πιο πολυ για ταινιες και παιχνιδια τον θελω.Οταν λες καλυτερη ισοσταθμιση, εννοεις καλυτερη ρυθμιση ηχειων? Γιατι εχω την εντυπωση οτι χρησιμοποιει το ιδιο συστημα με τον pioneer, το audyssey.Για πειτε τις γνωμες σας και οι υπολοιποι, κατοχοι και μη..Ηρθε η ωρα να αγορασουμε..

Reaction score
81

Για σινεμα θα επαιρνα τον γιαμι!Για μουσικη το μαρατζιδιο!!!

Reaction score
0

Μαλιστα.Απολυτο σε βλεπω, υποθετω οτι τον ξερεις αρκετα καλα.
Σημερα εκανα μια βολτα στο Μedia Markt (δυστυχως στην Θεσσαλονικη τα πραγματα ειναι φτωχα απο showrooms) και βρηκα τον Pioneer 919 στα 360ε! Πολυ καλη τιμη πιστευω.....
Θα ηθελα και καποιες γνωμες για αυτα τα 2 μοντελα Pioneer.Αν και νομιζω οτι τελικα στον 5004 θα καταληξω (αν τον προλαβω), παρολα αυτα καλο ειναι να υπαρχει και μια δευτερη γνωμη.Για πειτε παιδες...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.890
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης