Pioneer A-70

Reaction score
433
Απάντηση: Pioneer A-70

Ναι να συνεχίσεις για να πληροφορηθούμε! Τα 100Α του ονκυο δεν τα βλέπω κάπου. Που το είδες γραμμένο?

Και μην ξεχνάμε οτι ο xtz ειναι στα 850 και απο εδω ενω ο ονκυο 950 χωρις μεταφορά απο έξω γιατι αν τον πάρεις απο εδω δεν γνωρίζω τιμη αλλα τον Υπολόγιζω στα 1200 τουλάχιστον Δλδ μιλάμε για 350-400 ευρω διάφορα. Η οποία ειναι ουσιαστικά άλλο επίπεδο τιμής.

Reaction score
1.815

Δεν υπάρχουν τέτοιες διαφορές τιμών.
Από τις τιμές που σου έβαλα, δεν παρατηρώ να υπάρχει πάνω από 100 ευρώ διαφορά τιμής, εκτός αν έχεις κατασταλάξει στο χαμηλότερο των 1000 ευρώ budget, οπότε συζητάμε χωρίς νόημα.

Πχ δεν υπάρχει κανένα πλεονέκτημα ή προβάδισμα με το τσιπάκι [FONT=&amp]AD1955 της Analogue Devices, που χρησιμοποιεί στο ψηφιακό του τμήμα ο [/FONT][FONT=&amp]XTZ[/FONT][FONT=&amp], συγκριτικά με τα διπλά [/FONT]WM-8742 DAC της Wolfson που υλοποιείται ο Onkyo.

Απ’ ότι φαίνεται έχω την εντύπωση ότι δεν ανοίγεις τα links που σου βάζω.
Διάβασε λίγο με προσοχή και θα τα δεις όλα στο επίσημο site των εταιριών.
Πχ:

http://www.eu.onkyo.com/en/products/a-9070-58611.html?tab=Details

"4. HICC (High Instantaneous-Current Capability)
Handling current loads up to 100 amperes, HICC enables an amplifier to immediately cancel the speakers’ reflex energy and instantaneously send out the next signal. The same high current required to achieve this also supports the amplifier’s ability to handle speaker impedance fluctuations."

Ξανακάνε ένα review σε αυτά και πολύ ευχαρίστως αν έχεις ακόμη απορίες εδώ είμαστε…
Ελπίζω να διαπιστώσεις κι άλλες "λεπτομέρειες"!!:thumbsup:

Reaction score
1.815

...Και μην ξεχνάμε οτι ο xtz ειναι στα 850 και απο εδω ενω ο ονκυο 950 χωρις μεταφορά απο έξω γιατι αν τον πάρεις απο εδω δεν γνωρίζω τιμη αλλα τον Υπολόγιζω στα 1200 τουλάχιστον Δλδ μιλάμε για 350-400 ευρω διάφορα. Η οποία ειναι ουσιαστικά άλλο επίπεδο τιμής.
Όσο για τα μεταφορικά, δε θα σου κοστίσει πάνω από 30 ευρώ.
Άρα μιλάμε για συνολική διαφορά της τάξης των 130 ευρώ, η οποία μπορεί να πάει στα 100 ευρώ χωρίς παζάρι, καθώς το ένα από τα δυο καταστήματα που σου έχω βάλει, κάνει έκπτωση αν πληρώσεις μέσω τραπέζεις και όχι μέσω paypal...

Σκέψου δηλαδή να του κάνεις και παζάρια!!:biggrin:
Άσε που δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις και την εδώ αντιπροσωπία...

Reaction score
433

Σύμφωνοι για τα τεχνικά στοιχεια. Για την τιμη που λες όμως γνωρίζεις ποσο τον κοστολογει ο αντιπρόσωπος? γιατι στα γνωστά μαγαζιά δεν βλέπω τιμη. Αν γνωρίζεις τιμη απο ελλαδα στα 950 1000 ενημέρωσε μας.

Reaction score
433

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά που έβαλες βλέπω οτι βγάζει λίγο λιγοτερο θόρυβο αυτο του xtz

SIGNAL-TO-NOISE RATIO (20 Hz to 20 kHz)* Differential Output (A-Weighted, RMS) (Stereo) Differential Output (A-Weighted, RMS) (Mono) Single-Ended (A-Weighted, RMS) (Stereo)
DYNAMIC RANGE (20 Hz to 20 kHz, –60 dB Input)* Differential Output (A-Weighted, RMS) (Stereo) Differential Output (A-Weighted, RMS) (Mono) Single-Ended (A-Weighted, RMS) (Stereo)

120 123 119

Σε σχέση με το ονκυο

126dB SNR (‘A’-weighted mono @ 48kHz)
 123dB SNR (‘A’-weighted stereo @ 48kHz)
 121dB SNR (non-weighted stereo @ 48kHz)
 -100dB THD @ 48kHz

Αν και μετρούν σε διαφορετικές συχνότητες ως 20kHz το xtz ως 48 το ονκυο

Reaction score
433

Άσε που δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις και την εδώ αντιπροσωπία...
Την εδω αντιπροσωπεία οταν πριν 1.5 χρονο την είχα ρωτήσει για τον 609 τότε που έξω τον εβρισκες στα 400 μου είχε πει 680-700 ! Και λίαν επιεικώς! Υπολόγιζε για τον 9070!

Reaction score
1.550

o ONKYO με έχει μπερδέψει με το htpassthrough. αναφέρει λειτουργία ως ολοκληρωμένος, ως τελικός, ως προενισχυτής και ως τελικός και προενισχυτής ταυτόχρονα για να μπει equaliser. Προφανώς και την έχει τη δυνατότητα. Αλλά πως? Έχει ιδιαίτερη θύρα dedicated και απλά γυρίζεις το knob στη θέση του τελικού?
Νομίζω πως ο xtz θέλει χέριασμα από πίσω με jumperακια για να λειτουργήσει σε συνδυασμό με το marantz. Tkin έχεις έπιπλο που να βολεύει για κάτι τέτοιο ή θα κάνεις βουτιές στα άδυτα?

Reaction score
433

Βολεύει αλλα δεν ειναι και οτι καλύτερο για λόγους ευκολίας.

Reaction score
1.815

o ONKYO με έχει μπερδέψει με το htpassthrough. αναφέρει λειτουργία ως ολοκληρωμένος, ως τελικός, ως προενισχυτής και ως τελικός και προενισχυτής ταυτόχρονα για να μπει equaliser. Προφανώς και την έχει τη δυνατότητα. Αλλά πως? Έχει ιδιαίτερη θύρα dedicated και απλά γυρίζεις το knob στη θέση του τελικού? ....
Πατώντας διαδοχικά το κουμπί "set-up" που βρίσκεται δίπλα από την υποδοχή των ακουστικών του, έχεις όλες τις παραπάνω επιλογές, μαζί και την pass through...

Reaction score
1.815

Σύμφωνοι για τα τεχνικά στοιχεια. Για την τιμη που λες όμως γνωρίζεις ποσο τον κοστολογει ο αντιπρόσωπος? γιατι στα γνωστά μαγαζιά δεν βλέπω τιμη. Αν γνωρίζεις τιμη απο ελλαδα στα 950 1000 ενημέρωσε μας.
Την εδω αντιπροσωπεία οταν πριν 1.5 χρονο την είχα ρωτήσει για τον 609 τότε που έξω τον εβρισκες στα 400 μου είχε πει 680-700 ! Και λίαν επιεικώς! Υπολόγιζε για τον 9070!
Αν ήξερα πόσο τον πουλάει θα σου έλεγα.
Αντιθέτως σου πρότινα να τους ρωτήσεις, μιας και δεν ενδιαφέρομαι εγώ, αλλά εσύ..:smile:

Πάντως επιμένω να διερευνήσεις τον Γερμανό για τιμή, δεδομένου ότι ακόμα και στο 1000άρικο να σου στοιχίσει με τα μεταφορικά, το μηχάνημα αξίζει.
Όπως σου είπα και πριν, παζαρεύεται!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Kατα τη γνωμη μου καλυτερα θα ηταν να δεις ποιους ενισχυτες μπορεις να ακουσεις πανω στα ηχεια σου και στο χωρο σου, γιατι τα specs λενε αληθεια, αλλα υπαρχει και η υποκειμενικη αληθεια που ειναι το ουσιωδες και τελικο κριτηριο. Το πως θα "κατσει" ο ολοκληρωμενος στα ηχειο, στο χωρο και κατ επεκταση στην ιδιοσυγκρασια σου, δεν θα το βρεις στα σπεκς, εκει θα βρεις αντικειμενικα στοιχεια που αφορουν τη συνεργεια σε ηλεκτρικο επιπεδο.
Καλυτερα να περιμενεις λιγο κ να δωσεις κατι παραπανω, αλλα ειναι πιο ασφαλης επιλογη να αποφασισεις κατοπιν ακροασης. Εγω θα εκανα κρουσεις για συγκεκριμμενα μηχανηματα κ το κατα ποσο αυτα μπορουν να γινουν demo σπιτι μου. Αυτος ειναι ο λογος που ανεφερα και τους αλλους ενισχυτες καποια ποστ παραπανω.

Reaction score
1.815

Μωρέ καλά τα λες εσύ, αλλά με αυτόν τον τρόπο ο υποψήφιος πελάτης αναγκάζεται να επιλέξει ανάμεσα σε 2-3 ή 4 μηχανήματα που θα του προσφερθούν.
Ας μην ξεχνάμε και τον ελληνικό "ωχ-αδερφισμό" ορισμένων "επαγγελματιών" που στην τρίτη ίσως φορά που θα ζητηθεί να πάει άλλο μηχάνημα προς ακρόαση θα πει μέσα του:
"Ρεεε που μπλέξαμε με τον περίεργο!"

Καλά όλα αυτά Παντελή αλλά τα βλέπω "ευχών επιθυμίες" για τον οποιοδήποτε καταναλωτή!:biggrin:
Και μην αρχίσουμε να συζητάμε για σωστούς επαγγελματίες γιατί όπως πολύ καλά γνωρίζεις, άκρη δε θα βγάλουμε, καθώς όταν δεν υπάρχει δουλειά στην αγορά όλα τους φταίνε...:hunter:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Ο φιλος απο οτι εχω καταλαβει, δεν ειναι απο αυτους που εχουν να σκορπανε χρηματα, μιας και γιαυτον ειναι σημαντικες ακομη κ διαφορες των 200 ευρω, που σημαινει οτι ειναι ενας ανθρωπος που δεν του περισσευουν, σαν ολους εμας δηλαδη. Επειδη ειμαι παθων, και επειδη στο παρελθον εχω κανει λαθη τα οποια για να διορθωσω ξοδεψα κι αλλα χρηματα, μπαινω στην ψυχολογια του.
Για μενα το να παρεις ενα μηχανημα στα τυφλα ή "κουφα" στην κυριολεξια, εμπεριεχει ενα ρισκο που μπορει να σε βαλει στην περιπετεια να βγεις να το πουλησεις και να χασεις αρκετα χρηματα, κ αλλα τοσα για να το αντικαταστησεις με καποιο αλλο.
Απο ολα τα υποψηφια μηχανηματα καποια θα μπορεσουν να γινουν demo σε ενα σπιτι. Οι υπολοιποι αντιπροσωποι κ επαγγελματιες κ τα προιοντα τους, οσο καλα κ πιθανως να ηταν, δεν θα με αφορουσαν. Θα επελεγα ενα μηχανημα κατοπιν ακροασης, απο αυτους που θα σεβαστουν το οβολο κ το προσωπικο μου υστερημα, και θα εκανα οσο το δυνατον μικροτερη την πιθανοτητα "λαθους", προς δικο μου οφελος. Αν καποιοι δεν διαθετουν μηχανηματα προς ακροαση εν ετη 2013, με τετοια κριση στην αγορα κ τοσο περιορισμενη αγοραστικη δυναμη, ειναι σεβαστοι, αλλα η τσεπη του καθενος απο εμας πλεον εχει περιορισμενη αγοραστικη ικανοτητα και θα πορευτουμε αναλογως. Προσωπικα μιλωντας παντα, θα προτιμουσα να διαλεξω το μηχανημα που μου ταιριαζει ακριβως, απο μικροτερη γκαμα διαθεσιμων μηχανηματων, τα οποια καποιοι θα μου διεθεταν με γνωμονα το να αυξησουν την πιθανοτητα του να κανουν την πωληση. Ευτυχως τετοιοι υπαρχουν αρκετοι, δεν ειναι βεβαια ολοι, αλλα τα τελευταια ειναι πολλοι περισσοτεροι απ' οτι παλιοτερα.

Reaction score
433

Στην θεσσαλονικη άραγε ποιο μαγαζι δίνει ενισχυτες demo προς κατ οίκον ακρόαση? αν γνωρίζει ας μας ενημερώσει. Ο οποιος να δίνει μηχανάκια αυτής της κατηγορίας τιμής , γιατι αν μιλάμε για 2-3 χιλιαρικα ενίσχυτη αλλάζει ίσως....

Reaction score
1.550

Η αλήθεια πάντως είναι πως στον Ορφέα μου δώσανε και δείξανε πρόθυμοι και να συνεχίσουν μέχρι να βρω αλλά επειδή ζύγησα τα οικονομικά μου και δε θα με έπαιρνε για τα παραπέρα είπα να το παγώσω.

Reaction score
433

Εκει ειναι το θέμα αν ειναι να δώσεις κανά 2χιλιαρο τουλάχιστον θα βρεθούν κάποιοι να σου δώσουν κανένα κομμάτι μπας και γλυκαθεις και το πάρεις. Στο χιλιαρικο όμως όχι demo δεν δίνουν αλλα σου ζητούν και προκαταβολή για να βάλουν την παραγγελία....

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Pioneer A-70

22κιλα θηριο 850 ευρω (μεχρι προτινως 750!)
Αυτή η αύξηση ποτε προέκυψε; Όλα γύρω μειώνονται και η τιμή του xtz ανεβαίνει; χαρά οι κάτοχοι... Να παρουμε δυο-τρεις σαν επένδυση να αυξάνονται τα χρήματα μας σε αυτους τους δύσκολους καιρούς...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Εκει ειναι το θέμα αν ειναι να δώσεις κανά 2χιλιαρο τουλάχιστον θα βρεθούν κάποιοι να σου δώσουν κανένα κομμάτι μπας και γλυκαθεις και το πάρεις. Στο χιλιαρικο όμως όχι demo δεν δίνουν αλλα σου ζητούν και προκαταβολή για να βάλουν την παραγγελία....
Δεν ηξερα οτι εισαι Θεσσαλονικη, εαν ησουν Αθηνα υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι μπορουν να σου κανουν demo ακομα και σε μηχανημα του 1000ρικου, το κανουν ηδη εξαλλου. Τωρα για Θεσσαλονικη δεν ξερω καθολου, θα σου πουν φιλοι Θεσσαλονικεις που εχουν παρομοιες εμπειριες.

Reaction score
433
Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer A-70

Αυτή η αύξηση ποτε προέκυψε; Όλα γύρω μειώνονται και η τιμή του xtz ανεβαίνει; χαρά οι κάτοχοι... Να παρουμε δυο-τρεις σαν επένδυση να αυξάνονται τα χρήματα μας σε αυτους τους δύσκολους καιρούς...
Οι αύξηση εχει προκύψει απο φέτος τον μαρτη Απρίλη. Εντάξει ήταν γνωστό στην πιάτσα όλοι το έλεγαν οτι ήταν υποκοστολογημενο προϊόν!
Φυσικα πάντα μια αυξηση η οποία δεν ειναι ασήμαντη πάνω απο 10% ειδικα σε ένα προϊόν που η τιμη ειναι ρίξει και δεν αλλάζει καθώς ειναι πολυ συγκεκριμένα τα σημεία πωλήσεις σε όλη την Ευρώπη.
Πάντως και στα 850 η τιμη παραμένει εξαιρετική για αυτο που προσφέρει.

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.110