Pioneer Aa6-mk2

Reaction score
17
Θα εκτιμουσα προτασεις και για μεταχειρισμενα ηχεια απο τις αγγελιες του φορουμ μας!!!

Reaction score
2.357
Ακου τα ηχεια! Ακου οσα περισοτερα μπορεις! Μονο ετσι θα βγαλεις ασφαλη συμπερασματα. Εγω εχω τα monitor audio mr1 ωραιο ηχειο για τα γουστα μου, γλυκο, ξεκουραστο και για τον ογκο τους πολυ μπασο. Klipsch οτι εχω ακουσει (παντα για τα γουστα μου) δεν μου αρεσε, επιθετικα θα τα χαρακτηριζα!

Last edited:
  • Like
Reactions: PPG

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.545
Μεταξύ Monitor audio & Klipsch, για ενισχυτές με λίγο ρεύμα θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα με τα δεύτερα.
Ο pioneer κατά την γνώμη μου είναι άριστη αγορά!
Προτείνω πάντως, προτού επιλέξεις ηχεία, οπωσδήποτε ακρόαση klisch λόγω της υψηλής τους ευαισθησίας.

Reaction score
68
Ακου κ τα jbl arena 130 αρκετο σωμα κ καθολου επιθετικα σε σχεση με τα klipsch που κορναρουν για πλακα στα χρηματα που κοιτας
καλή περιπτωση το mr2 της μονιτορ
παρε τον ενισχυτη μαζι ακου κ πες μας εντυπωσεις!

Reaction score
7.111
+1 για τα JBL arena 130,τα ακουσα σε φιλο με ενισχυτη των 200 ευρω και ο ηχος ηταν πολυ καλος.

Reaction score
68
Οσες φορες ακουσα γιαπωνεζικο ενισχυτη (κατω του χιλιαρικου) με klipsch το αποτελεσμα ηταν κουραστικο ο pioneer που αγορασες βεβαια ειναι μαλακος κ λιγο σκοτεινος κ ισως ταιριαξει ...αλλα παλι ισως κ οχι...

Reaction score
17
Αχα....να κινηθω ισως προς τα kef iq30 τα οποια τα ακουσα με αλλον ενισχυτη και μου αρεσαν πολυ;;;με εναν exposure...
[DOUBLEPOST=1456248953][/DOUBLEPOST]Αχα....να κινηθω ισως προς τα kef iq30 τα οποια τα ακουσα με αλλον ενισχυτη και μου αρεσαν πολυ;;;με εναν exposure...

Reaction score
68
ακουσε τα kef που λες με τον ενισχυτη σου κ αν σου αρεσει το αποτελεσμα παρτα
αλλο o exposure αλλο ο pioneer...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090