PIONEER DV-343

Reaction score
62
ΠΩΛΕΙΤΑΙ DVD PLAYER ΤΗΣ PIONEER ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ PIONEER EINAI AYTO:
http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Home/Blu-ray-Disc/Pioneer-DVD-Players/DV-343

The DV-343 offers incredible video and audio performance for the cost, with Dolby Digital/dts processing and a high-end D-A converter for high-octane audio, plus a twin-wave pickup and error correction for great video playback. And, convenience features include high-speed loading and several Play mode functions. Home Theater begins right here.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
  • 10-bit/27MHz Video DAC with Viter-Bi Error Correction
  • 96kHz/24-bit DAC for superb sound quality
  • Component Video Output (DVD, Video CD)
  • DTS (Digital Theater Systems) Digital Out (DVD)
  • Dolby Digital Digital Out
  • Twin-Wave Laser Pickup for CD/Video CD/CD-R/CD-RW Playback
  • Advanced GUI (Graphic User Interface)
  • High-Speed Loading
  • Program Memory (Chapter/Title) (DVD)
  • Quick Resume Function (DVD, Video CD)
  • Condition Memory (DVD)
  • Continue Play Memory (DVD, Video CD)
  • Personal Modes
  • "Heads-Up" Remote Control Unit
ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ TWIN WAVE LASER ΚΑΙ ΤΟ DIGITAL-ANALOG CONVERTER ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ HIGH END.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ, ΚΑΘΩΣ ΕΧΩ ΑΛΛΑ 3 DVD PLAYERS. ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΑΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.
ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ PIONNER , SUGGESTED PRICE: 299 $

ΤΙΜΗ: 80 ΕΥΡΩ
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΑΘΗΝΑ/ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Reaction score
62
george1956, έχεις pm

[MOD]Διαβάστε τον κανονισμό των αγγελιών![/MOD]

Last edited by a moderator:

Reaction score
62
Οφείλω να κάνω μία διευκρίνιση για το Pioneer.
Επειδή πάντα το χρησιμοποιούσα σαν DVD-player δεν είχα προσέξει οτι, μάλλον τελευταία, αδυνατεί να παίξει CD.
Συγκεκριμένα χθες μαζί μ έναν ενδιαφερόμενο δοκιμάσαμε ένα CD και δεν το διάβασε παρόλο που στην ανάγνωση των DVD είναι απροβλημάτιστο.
Το manual λέει ότι διαβάζει AUDIO CD/ CD-R/ CD-RW επομένως δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει, έφοσον η κεφαλή λειτουργεί κανονικότατα και τα DVD τα παίζει στα δάχτυλα.
Ως εκ τούτου, μάλλον θα επέλθει και περαιτέρω μείωση τιμής.

Reaction score
62
Βάσει των παραπάνω, γίνεται νέα μείωση τιμής και καθορίζεται στα 35 Ευρώ.
Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε εδώ, έιτε με pm.
Ευχαριστώ.

Reaction score
62
Το PIONEER ταξιδεύει για το νέο του σπίτι.
Καλές προβολές φίλε!
Μπορεί να κλειδώσει η αγγελία.
Ευχαριστώ

Reaction score
62
Επαναφορά Αγγελίας.
Λόγω ασυνέπειας συμφορουμίτη
(Είναι πραγματικά προκλητικό να σου λένε στείλτο Φλώρινα με ΕΛΤΑ διότι ενδιαφέρομαι άμεσα, να συνεννοέιστε 3 μέρες στα τηλέφωνα, να σε διαβεβαιώνει ότι δεν έχεις να φοβηθείς κάτι ,
να το πακετάρεις, να το στέλνεις και να μένει το δέμα στα ΕΛΤΑ 1 μήνα αζήτητο. Ο ενδιαφερόμενος να μην απαντάει σε pm γιατί έχει να μπει στο site πολύ καιρό, και όταν παίρνεις τηλ να σου λέει ''Ναι , ναι θα πάω αύριο να το παραλάβω" με αποτέλεσμα να περνάει ο καιρός έτσι και να σου επιστρέφεται τελικά το δέμα ως Αζήτητο διότι ο παραλήπτης ποτέ δεν πήγε να το παραλάβει.
Τίθεται επομένως θέμα εμπιστοσύνης κάποιων χρηστών..
Δε λέω, μπορεί ο άνθρωπος να είχε κάποιο πρόβλημα εκείνες τις μέρες, μπορεί να έτυχε κάτι απρόσμενο, αλλά ρε αδελφέ , πες μας ότι δε θα τα καταφέρεις, η στείλε κάποιον άλλον με την ταυτότητά σου να το παραλάβει, η ζήτα τουλάχιστον ένα συγγνώμη..
Και εν τέλει, για να έχουμε μία αγγελία των 35 ευρώ σημαίνει ότι δε μας τρέχουν και τα χρήματα από τις τσέπες, επομένως το να προσπαθώ να πάρω 35 ευρώ και τελικά να χρεώνομαι 20
ευρώ έξοδα αποστολής και φύλαξης από τα ΕΛΤΑ είναι τραγικό.)
Επομένως προσοχή γενικότερα σε τέτοια θέματα.

Στα 35 ευρώ λοιπόν το Pioneer.
Ευχαριστώ.

Reaction score
2.200
Είναι απαράδεκτες τέτοιες συμπεριφορές, Νομίζω πρέπει να αναφέρεις ποιος είναι ο "συμφορουμίτης" για να προσέχουμε και οι υπόλοιποι!

Υ.Γ: Αν διαφωνούν οι διαχειριστές ας διαγραφεί

Reaction score
62
Παιδιά δεν ξέρω αν είναι σωστό να τον δώσω έτσι στεγνά στο νήμα της αγγελίας διότι μπορεί απλά να ήταν μία περίεργη και κακή χρονική περίοδος για τον άνθρωπο..
Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα να τον δημοσιοποιήσω, γιατί έμαθα ότι το έχει ξανακάνει, αλλά σε πρώτη φάση , όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να του πω με pm..
Αλλά επειδή εδώ βρισκόμαστε σ ένα πραγματικά αξιόλογο και προσεγμένο site , καλό είναι να φροντίσουμε να περιορίσουμε τέτοιες συμπεριφορές.
Όχι για τη χρέωση των έξόδων αποστολής, αλλά για την καλλιέργεια της σωστής συμπεριφοράς.

Reaction score
2.200
Παιδιά δεν ξέρω αν είναι σωστό να τον δώσω έτσι στεγνά στο νήμα της αγγελίας διότι μπορεί απλά να ήταν μία περίεργη και κακή χρονική περίοδος για τον άνθρωπο..
Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα να τον δημοσιοποιήσω, γιατί έμαθα ότι το έχει ξανακάνει, αλλά σε πρώτη φάση , όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να του πω με pm..
Αλλά επειδή εδώ βρισκόμαστε σ ένα πραγματικά αξιόλογο και προσεγμένο site , καλό είναι να φροντίσουμε να περιορίσουμε τέτοιες συμπεριφορές.
Όχι για τη χρέωση των έξόδων αποστολής, αλλά για την καλλιέργεια της σωστής συμπεριφοράς.
Γιατί να μην είναι σωστό; Στο ebay η αξιολόγηση του πωλητή και του αγοραστή αυτόν τον σκοπό δεν έχει; Την προστασία των υπολοίπων.

Reaction score
62
Σωστά.
Και επειδή έχω pm και από άλλους συμπάσχοντες χρήστες για το εν λόγω άτομο, αλλά και επειδή λόγω του ότι δεν τον έβρισκα κάλεσα στα ΕΛΤΑ Φλώρινας για να διαπιστώσω αν όντως έχει φθάσει το Pioneer εκεί ,και αν τον έχουν ειδοποιήσει ,μου είπαν ότι εκκρεμούν και άλλα δέματα στο όνομά του και ότι αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο από τον συγκεκριμένο.
Το όνομα και επώνυμο του δε θα τα δώσω.
Το όνομα χρήστη όμως το αποκαλύπτω για να μην την πάθουν και άλλοι χρήστες αλλά και για να μην περνάνε έτσι τέτοιες συμπεριφορές.
Προκειται για τον IOANNHSU2 .
Δεν είναι εγκληματίας ο άνθρωπος, απλά ασυνεπής. Ίσα ίσα, από την επικοινωνία μας στο τηλέφωνο μια χαρά φάνηκε.
Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του αλλά θα πρέπει να σκέφτεται λίγο περισσότερο πριν δεσμευτεί ότι θ αγοράσει κάτι και να μη μας ταλαιπωρεί.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.336
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian