Pioneer DV-600 player

Reaction score
0
ΚΑΙ MP3 σε DVD :bravo:
KAI MP3 σε USB STICK :bravo:
ΚΑΙ ......Πιθανώς και σε fat formated εξωτερικό USB Disk.(Δεν το έχω τσεκάρει ακόμα)

Επίσης υποστηρίζει και DVD-Audio :bravo:

Γιά μένα ότι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά. (έχω πάρει δύο) !

Bart
Το τέσταρα και γω! Όλα ΟΚ!:smoking:

Όσον αφορά το DivX δεν έχω ίδέα για τι πράγμα συζητάτε.. δεν έχω DivX ταινίες... δεν παίζουν σε αυτές τα Ελληνικά subtitles; Αυτό εννοείτε; Και αν ναι, το λεγόμενο firmware ΠΩΣ εγκαθίσταται;

Reaction score
1
Eλληνικα subtitles σε DIVX παίζουν 100%
Το τέσταρα και γω! Όλα ΟΚ!

λεπτομερειες για ελληνικα σε DIVX

1)HOME MENU
2)INITIAL SETTINGS
3)LANGUAGE
4)SUBTITLE LANGUAGE
5)OTΗER LANGUAGE
6)EL 0512
7)ENTER

και ολα ΟΚ.........

Reaction score
1
Πιστεύετε ότι το DAC του θα κάνει καλύτερη δουλεία από του AV Receiver Marantz SR 5200 ? Από το παλαιό μου player μου είχε μείνει το οπτικό με το οποίο συνέδεσα το Pioneer. Καλώδια component δεν έχω αρκετά για να δοκιμάσω το DAC του και να συγκρίνω. Μήπως κάποιος φίλος που δίνει αναλογικό στον AV του μπορεί να γράψει εντυπώσεις ?

Reaction score
0
kalispera paidia,epeidi tin deytera mallon 8α προχωρισω στην αγορα του dv-600.Υπαρχει κανεις να μου σιγουρεψει οτι το firmware του HAKAN V1.1 ΠΑΙΖΕΙ κανονικα χωρις προβληματα εληνικους υποτιτλους και ολα τα υπολοιπα????(mp3 apo usb κ.λπ??) Ευχαριστω ολους καλες γιορτες.!! please ας απαντησει καποιος που το εχει δοκιμασει.η μηπως εχει τιποτε καινουργιο ????

Reaction score
0
kalispera paidia,epeidi tin deytera mallon 8α προχωρισω στην αγορα του dv-600.Υπαρχει κανεις να μου σιγουρεψει οτι το firmware του HAKAN V1.1 ΠΑΙΖΕΙ κανονικα χωρις προβληματα εληνικους υποτιτλους και ολα τα υπολοιπα????(mp3 apo usb κ.λπ??) Ευχαριστω ολους καλες γιορτες.!! please ας απαντησει καποιος που το εχει δοκιμασει.η μηπως εχει τιποτε καινουργιο ????
Παίζει μια χαρά.
Divx με ελληνικούς βλέπω καθημερινά μέσω USB (μόνο USB... σιγά μη ξανακάψω δισκάκι).

Reaction score
0
Eυχαριστω παιδια αυριο θα το παραγγειλω και θα κατεβασω και το firmware na to exω ετοιμο.;-) ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ!!

Reaction score
1
Eυχαριστω παιδια αυριο θα το παραγγειλω και θα κατεβασω και το firmware na to exω ετοιμο.;-) ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ!!
Αν επιτρέπεται σε τι τιμή το έχεις βρεί, γιατί θέλω να αγοράσω ένα δεύτερο.

Bart

Reaction score
59
Eλληνικα subtitles σε DIVX παίζουν 100%
Το τέσταρα και γω! Όλα ΟΚ!

λεπτομερειες για ελληνικα σε DIVX

1)HOME MENU
2)INITIAL SETTINGS
3)LANGUAGE
4)SUBTITLE LANGUAGE
5)OTΗER LANGUAGE
6)EL 0512
7)ENTER

και ολα ΟΚ.........
AYTES ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ FILMWARE ?? H ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ GREEK SUBS ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ??

Reaction score
0
Αν επιτρέπεται σε τι τιμή το έχεις βρεί, γιατί θέλω να αγοράσω ένα δεύτερο.

Bart
Τιμη θα σου πω αυριο που θα παω απο το καταστημα να παραγγειλω και την tv μου...:) Απλα ειμαι σιγουρος οτι θα μου κανει καλη τιμη γιατι και για την τv εψαξα 16 καταστηματα.;-)

Reaction score
0

Reaction score
1
Παίζει μια χαρά χωρις προβληματα Προχώρα άφοβα....

Reaction score
0
παιδιά σε 40αρα τηλεόραση έχει διαφορά το upscaling στα 1080p με άλλα πιο φτηνά όπως το toshiba SD-470?αξίζει να δώσω 100€ παραπάνω?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7