- Reaction score
- 1
Απο που μπορούμε να το κατεβάσουμε ?Έχω εγκαταστήσει επιτυχώς το firmware του HAKAN V1.1
Bart
Απο που μπορούμε να το κατεβάσουμε ?Έχω εγκαταστήσει επιτυχώς το firmware του HAKAN V1.1
Το τέσταρα και γω! Όλα ΟΚ!:smoking:ΚΑΙ MP3 σε DVD :bravo:
KAI MP3 σε USB STICK :bravo:
ΚΑΙ ......Πιθανώς και σε fat formated εξωτερικό USB Disk.(Δεν το έχω τσεκάρει ακόμα)
Επίσης υποστηρίζει και DVD-Audio :bravo:
Γιά μένα ότι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά. (έχω πάρει δύο) !
Bart
Παίζει μια χαρά.kalispera paidia,epeidi tin deytera mallon 8α προχωρισω στην αγορα του dv-600.Υπαρχει κανεις να μου σιγουρεψει οτι το firmware του HAKAN V1.1 ΠΑΙΖΕΙ κανονικα χωρις προβληματα εληνικους υποτιτλους και ολα τα υπολοιπα????(mp3 apo usb κ.λπ??) Ευχαριστω ολους καλες γιορτες.!! please ας απαντησει καποιος που το εχει δοκιμασει.η μηπως εχει τιποτε καινουργιο ????
Αν επιτρέπεται σε τι τιμή το έχεις βρεί, γιατί θέλω να αγοράσω ένα δεύτερο.Eυχαριστω παιδια αυριο θα το παραγγειλω και θα κατεβασω και το firmware na to exω ετοιμο.;-) ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ!!
AYTES ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ FILMWARE ?? H ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ GREEK SUBS ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ??Eλληνικα subtitles σε DIVX παίζουν 100%
Το τέσταρα και γω! Όλα ΟΚ!
λεπτομερειες για ελληνικα σε DIVX
1)HOME MENU
2)INITIAL SETTINGS
3)LANGUAGE
4)SUBTITLE LANGUAGE
5)OTΗER LANGUAGE
6)EL 0512
7)ENTER
και ολα ΟΚ.........
Τιμη θα σου πω αυριο που θα παω απο το καταστημα να παραγγειλω και την tv μου...Αν επιτρέπεται σε τι τιμή το έχεις βρεί, γιατί θέλω να αγοράσω ένα δεύτερο.
Bart
Απο Ιντερνετ 175 Ευρω εδω:Αν επιτρέπεται σε τι τιμή το έχεις βρεί, γιατί θέλω να αγοράσω ένα δεύτερο.
Bart
Παίζει μια χαρά χωρις προβληματα Προχώρα άφοβα....kalispera paidia,epeidi tin deytera mallon 8α προχωρισω στην αγορα του dv-600.Υπαρχει κανεις να μου σιγουρεψει οτι το firmware του HAKAN V1.1 ΠΑΙΖΕΙ κανονικα χωρις προβληματα εληνικους υποτιτλους και ολα τα υπολοιπα????(mp3 apo usb κ.λπ??) Ευχαριστω ολους καλες γιορτες.!! please ας απαντησει καποιος που το εχει δοκιμασει.η μηπως εχει τιποτε καινουργιο ????