Pioneer DV-600 player

Reaction score
0
Γεια και χαρά σε όλους! Είμαι και εγώ ένας από τους κατόχους του DV-600AV. Ακολουθώντας τις οδηγείες σας εδώ και καιρό έχω περάσει το FW του Dinderi και απολαμβάνω τις ξένες σειρές μου σε DIVX μέσω USB... Απολαμβάνω; Λάθος... Απολάμβανα! Τις τελευταίες μέρες όταν παίζω μέσω USB το μηχάνημα κολλάει και πρέπει να το βγάλω από την πρίζα! Το flashάκι είναι καλό και το δοκίμασα και με ένα ολοκαίνουριο. Τζίφος. Πέρασα το νέο FW του Hakan. Τίποτα πάλι, κολλάει. Τι λέτε; Τα έφτυσε η θύρα; Να το πάω στο Service; Μήπως να περάσω και το original FW πριν το πάω;(παρεπιπτόμπως δεν μου αρέσει το στυλ των υπότιτλων στο FW 2.0 el 0512. Μήπως έχει βρει καποιον άλλο κωδικό για πιο ωραίο αποτέλεσμα;)

Σας ευχαριστώ!!!

Reaction score
0
Γεια και χαρά σε όλους! Είμαι και εγώ ένας από τους κατόχους του DV-600AV. Ακολουθώντας τις οδηγείες σας εδώ και καιρό έχω περάσει το FW του Dinderi και απολαμβάνω τις ξένες σειρές μου σε DIVX μέσω USB... Απολαμβάνω; Λάθος... Απολάμβανα! Τις τελευταίες μέρες όταν παίζω μέσω USB το μηχάνημα κολλάει και πρέπει να το βγάλω από την πρίζα! Το flashάκι είναι καλό και το δοκίμασα και με ένα ολοκαίνουριο. Τζίφος. Πέρασα το νέο FW του Hakan. Τίποτα πάλι, κολλάει. Τι λέτε; Τα έφτυσε η θύρα; Να το πάω στο Service; Μήπως να περάσω και το original FW πριν το πάω;(παρεπιπτόμπως δεν μου αρέσει το στυλ των υπότιτλων στο FW 2.0 el 0512. Μήπως έχει βρει καποιον άλλο κωδικό για πιο ωραίο αποτέλεσμα;)
Σας ευχαριστώ!!!
πρόσεχε μην στείλεις το μηχάνημα με άλλο firmware,χάνεις αυτόματα την εγγύηση σου.

Reaction score
0
Συγκριτικα με το dv-400 το dv-600 εχει καλυτερο ηχο-εικονα η' κοστιζει καμια 40Ε παραπανω για τις επιπλεον εξοδους κ για τα Divx Ultra?Τα εχει δει κανεις κ τα 2? Θα εχει αισθητα καλυτερη αποδοση σε μια Plasma 42" ?
Και μια γενικη ερωτηση βλεπωντας divx μεσω hdmi αντι για scart εχουμε αισθητα καλυτερη ποιοτητα?

Reaction score
786
Στο δευτερο ναι. HDMI > Component (συζητιεται αν ειναι ισαξιο με HDMI) > Scart RGB > S-Video > Composite RCA

Οσον αφορα το πρωτο, τελικα δεν εχουν ακριβως το ιδιο τσιπακι εικονας, οποτε ισως υπαρχουν ελαχιστες διαφορες υπερ του 600, το οποιο παιζει επισης SACD και DVD Audio. Η διαφορα τιμης δεν ειναι μεγαλη παντως.

Reaction score
0
Για την μικρή διαφορά τιμής τους το 600 ειναι αρκετά καλύτερο..

Η ιδια αναλογία υπήρχε και στην προηγουμενη σειρά οπου το Pioneer 696 ήταν κατά κράτος καλύτερο από το DV-490 παρότι η διαφορά τους στην τιμή ηταν μικρή..

Reaction score
0
Eγω το ειδα σε αρκετα μαγαζια στο κεντρο αυτες τις μερες, Στη στοα Φεξη (πλ. Κανιγγος), στο Μultirama, & δεν ειμαι σιγουρος αν το ειχε κ το Public...

Reaction score
0
Καλημέρα σας και από εμένα. μόλις χθες πήρα τον wd passport 250Gb και τον σύνδεσα στο dvd player αλλά τζίφος.. δεν το μου έβγαλε τίποτε... ίσως δεν το άφησα πολύ ώρα συνδεδεμένο... τουλ. 2' το άφησα.. μήπως έχει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα... από όσο είδα το format του passport είναι fat32 by default.

Reaction score
1
Καλημέρα σας και από εμένα. μόλις χθες πήρα τον wd passport 250Gb και τον σύνδεσα στο dvd player αλλά τζίφος.. δεν το μου έβγαλε τίποτε... ίσως δεν το άφησα πολύ ώρα συνδεδεμένο... τουλ. 2' το άφησα.. μήπως έχει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα... από όσο είδα το format του passport είναι fat32 by default.
1. Έχεις συνδέσει το δίσκο στο ρεύμα ?

2. Επέλεξες το USB απο το remote control ?

3. Έχεις συνδέσει άλλη USB συσκευή ?

4. Δοκίμασε άλλο καλώδιο.

Bart

Reaction score
0
Kalispera,

ta exw dokimasei ola auta..
usb stick douleuei... trofodosia den exei o diskos, pairnei apo to usb,kalwdia exw dokimasei 2 , ka8ws kai ennoeitai pws epilegw usb mode apo to thlekontrol.

Reaction score
1
Kalispera,

ta exw dokimasei ola auta..
usb stick douleuei... trofodosia den exei o diskos, pairnei apo to usb,kalwdia exw dokimasei 2 , ka8ws kai ennoeitai pws epilegw usb mode apo to thlekontrol.
Φίλε μου,

χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, νομίζω ότι το DVD δεν μπορεί να τροφοδοτήσει Enternal USB Disk το οποίο έχει σοβαρές απαιτήσεις ρεύματος. Το USB Stisk δεν έχει το ίδιο πρόβλημα.

Επίσης η pioneer δεν εγγυάται compatibility με όλες τις USB Devices.

Ψαξτο λίγο.

Bart

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.875