Pioneer DV-626D 24bit/96khz DAC

Reaction score
1
Πωλειται, η αγγελια μπηκε εδω γιατι ειναι μουσικοτατο dvd, εχει 5.1 αποκωδικωποιητη, δυο αναλογικες εξοδους, ψηφιακη και ομοαξονικη, καθως και δυο svideo και δυο RCAvideo+scart. Ολες οι αναλογικες ειναι επιχρυσες, ο μετατροπεας ειναι 24/96 D/A. Ειναι πολυ καλο και στην εικονα και στον ηχο. Η λειτουργικη (εχει παιξη λιγο ταινιες περισσοτερο μουσικη) και εμφανισιακη κατασταση (αγρατζουνιστο)ειναι τελεια. Πληροφοριες και φωτο καθως και οδηγιες χρησης στο αμερικανινο site:pioneer/usa.com.
Τιμη 80.00 ευρω.

Reaction score
1
Απάντηση: Pioneer DV-626D 24bit/96khz DAC

Μια καλη καταβαση στα 60.00 ευρω. και ειναι δικο σας.

Reaction score
1

Λογω εθνικης εορτης η τιμη διαμορφωνεται στα 50.00 ευρω.

Reaction score
4

επειδή είμαι ένας ευτηχής κάτοχος ένος ίδιου dvd player το μόνο που έχω να πώ είναι οτι όταν το είχα αγοράσει έκανε 500+ γιούρια!!!είναι made in JAPAN!!και βάζει κάτω πολλά player διπλάσιας αξίας...

Reaction score
1

επειδή είμαι ένας ευτηχής κάτοχος ένος ίδιου dvd player το μόνο που έχω να πώ είναι οτι όταν το είχα αγοράσει έκανε 500+ γιούρια!!!είναι made in JAPAN!!και βάζει κάτω πολλά player διπλάσιας αξίας...
Καλημερα το ξερω (205.000δρχ για την ακριβεια) 601.10 ευρω!!! τοτε που ειχαν Χ2 & Χ3 αξια σαν χρηματα, και τωρα δεν το καταδεχεται κανεις...σνιφ....

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

κρατησε το να βλεπεις μονο ταινιες, τα 50 ευρω δεν ανταποκρινονται στην αξια του μηχανηματος και δεν θα σου λυσουν κανενα οικονομικο προβλημα

Reaction score
1

κρατησε το να βλεπεις μονο ταινιες, τα 50 ευρω δεν ανταποκρινονται στην αξια του μηχανηματος και δεν θα σου λυσουν κανενα οικονομικο προβλημα
Για ταινιες υπαρχει dvd player,κατα τα αλλα μαλλον δικιο εχεις.

Reaction score
100

Πωλειται, η αγγελια μπηκε εδω γιατι ειναι μουσικοτατο dvd, εχει 5.1 αποκωδικωποιητη, δυο αναλογικες εξοδους, ψηφιακη και ομοαξονικη, καθως και δυο svideo και δυο RCAvideo+scart. Ολες οι αναλογικες ειναι επιχρυσες, ο μετατροπεας ειναι 24/96 D/A. Ειναι πολυ καλο και στην εικονα και στον ηχο. Η λειτουργικη (εχει παιξη λιγο ταινιες περισσοτερο μουσικη) και εμφανισιακη κατασταση (αγρατζουνιστο)ειναι τελεια. Πληροφοριες και φωτο καθως και οδηγιες χρησης στο αμερικανινο site:pioneer/usa.com.
Τιμη 80.00 ευρω.
Εχω μικρή τεχνική κατάρτιση αλλά για ρεαλιστικούς και ρομαντικούς λόγους, ίσως μία περιήγηση στον lampizator.eu, σας κάνει να αναθεωρήσετε.
Ακης

Reaction score
1

Τιμη 80.00 ευρω.
Παρακαλω να κλειση η αγγελια το dvd πουληθηκε σε μελος. Ευχαριστω Ηλια.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.944
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm