Pioneer Elite PD-75

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.440
Το Sony 50es
Το 50ES διαθέτει κορυφαίο μηχανισμό ανάγνωσης και σαν οδηγός δίσκου είναι εξαιρετική επιλογή.
Ηχητικά πλέον δεν στέκεται. Τα τελευταία κομμάτια στην Ελλάδα έφυγαν σαν προσφορά στις 120.000 δρχ.(352 ευρώ).
Παρόλα αυτά, με είκοσι και χρόνια στην πλάτη του, κάποιοι το δίνουν στις υπερβολικές τιμές, κατά την γνώμη μου πάντα, των 500 ή ακόμα παραπάνω ευρώ.

Reaction score
4.587
Ένα σύγχρονο cd player των 200-300€ πιστεύω πως είναι κλάσεις ανώτερο ηχητικά από τα high end των 15-20 χρόνων. Σαν transport πόσο χειρότερο να είναι? Αν το δεις δηλαδή οικονομίστικα δεν αξίζει αν όμως έχει να κάνει με θέματα αισθητικής ή γιατί όχι και status τότε το συζητάμε.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.304
Κάποιο Tascam είναι η απόλυτη λύση, αλλά τί να σου κάνει το παιδί. Του έχει καρφωθεί το ξύλινο πλαϊνό, βομβαρδίζεται και με την πλύση εγκεφάλου με τα high end... Ε, εντάξει, λυπάται και τα λεφτά να πάρει audio grade SSD... :p

ika

News
Reaction score
17.380

Reaction score
4.587
@ika
Έχει δηλαδή κάποιος τη δυνατότητα να στήσει ένα High End Audio PC, θα μπορέσει να σπαταλήσει 3000-4000 €. Ωραία πράγματα, ωραίο site.

Reaction score
28
Το Sony ES 50 δεν το έχω ακούσει,ούτε βέβαια και το Pioneer,αν τα έχουν ακούσει οι υπόλοιποι έστω και μεμονωμένα και το Sony υπερτερεί τότε ok.Τα TASCAM δεν τα έχω καθόλου υπόψη μου.Μου φαίνονται επαγγελματικά,χωρίς να είναι απαραίτητα κακό αυτό,ίσως με ένα καλό DAC να παίξει πολύ καλά.Aν τιμή μειωθεί ίσως φανεί πιο δελεαστική η αγορά του.
Πάντως το μέλος που ξεκίνησε το νήμα πρέπει να ξέρει ότι ποτέ στο avsite δεν υπάρχει ομοφωνία
μεταξύ των μελών του,ίσως σε όλα τα θέματα που έχουν προκύψει.Αλλοι το προσεγγίζουν από την
μεριά της τεχνολογίας και άλλοι της τέχνης(μουσικής).Ποια ισορροπία θα τηρηθεί είναι προσωπικό θέμα,άλλοτε βγαίνει σωστα και άλλοτε όχι.Για αυτό μάλλον είμαστε εδώ.
Το DAC που θα χρησιμοποιηθεί παράλληλα δεν γνωρίζουμε ακόμα.
Αν αντέχετε οικονομικά η αγορά του,ίσως με κάποια μείωση αγοράστε το.

ika

News
Reaction score
17.380
Last edited:

Reaction score
209
Ένα σύγχρονο cd player των 200-300€ πιστεύω πως είναι κλάσεις ανώτερο ηχητικά από τα high end των 15-20 χρόνων. Σαν transport πόσο χειρότερο να είναι? Αν το δεις δηλαδή οικονομίστικα δεν αξίζει αν όμως έχει να κάνει με θέματα αισθητικής ή γιατί όχι και status τότε το συζητάμε.
θα μας τρελαίνεται, ποιο σύγχρονο player μπορεί να τα βάλει με αυτό

http://www.thevintageknob.org/kenwood-L-D1.html

εκτός κάτι yamaha αναλόγου κατηγορίας (βίνταζ και αυτά βεβαία) και μερικά καινούργια Accuphase (σε x10 τιμή )

ika

News
Reaction score
17.380
Ποια είναι η αντιστοιχία των 280.000Υεν του 1995 σε σημερινά χρήματα, για να συγκρίνουμε το L-D1?

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.761
Τράνσπορτ για σιντί ε;...
Τι μου θύμησες....

Ωραίες εποχές.
Λες να είχα ακόμα μαλλιά;
Κόγια θυμάσαι ρε; Είχα ή μπα;

Τράνσπορτ..

Πικάπ έχεις δηλαδή;

Κασετόφωνο;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
εχω ενα τριπαθο....με ιεκ κοροιδιου....
αν πσηνεσαι στηλε πιμι........
παιζει απο μπετα vhs ..μεχρι αρχεια μανινα κατερινα...και μπλεκ.........

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.568
Members
38.574
Νεότερο μέλος
Red