Pioneer Kuro KRP-500A + center speaker + Base

Reaction score
0
Πωλείται η κατά πολλούς ακόμα και τώρα κορυφαία τηλεόραση Pioneer Kuro KRP-500A.

http://www.pioneer.eu/uk/products/archive/KRP-500A/index.html

Είναι αγορασμένη τον Μάρτιο 2009 και έχει εγγύηση μέχρι Μάρτιο 2012.
Σε τέλεια κατάσταση, καλιμπραρισμένη από τον Μανώλη. Δεν έχει παίξει σχεδόν ποτέ τηλεοπτικό παρά μόνο μέσω ΝΟΒΑ. Επίσης ελάχιστες φορές με μαύρες μπάρες πάνω κάτω.
ΜΑζί δίνεται το κεντρικό ηχείο και ή στρογγυλή βάση.
Εννοείται δεν έχει κανένα πρόβλημα και απλά αποφάσισα να την δώσω.
Ξέρω ότι είναι παλιό μοντέλο αλλά και την αξία της. Αν κάποιος είναι διατεθειμένος να δώσει όσα ζητάω καλώς, αλλιώς την κρατάω και κανένα πρόβλημα.
Τιμή λοιπόν που την δίνω είναι €3300.

Τηλ. 6977697323

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.561
Γιατί ρε παληκάρι μου πουλάς τέτοιο κόσμημα? Δεν είναι μόνο "κατά πολλούς", είναι Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ με οποιαδήποτε στάνταρ κι αν τη δεις.

Και μετά τις πρώτες 200 ώρες δεν έχει καμμία σημασία τί έχεις δει. Εγώ τη δική μου την έχω "σκίσει" βλέποντας τα πάντα-όλα (εχμ... σχεδόν, δεν έχει παίξει το ρόλο monitor pc, ούτε gaming), και την απολαμβάνω σήμερα περισσότερο από όταν την αγόρασα. Γιατί έχω δει τί "κορυφαίο" έχει κυκλοφορήσει τόσα χρόνια και γελάω...

Ειλικρινά δεν θα την έδινα ούτε και με 5 χιλιάρικα, απλά γιατί δεν θα ξαναβρώ αυτή την εικόνα ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

Αν δεν την είχα, θα την αγόραζα ΤΩΡΑ!!!!

Reaction score
89
ασε γιατι οσο το σκεφτομαι θα τον αρχισουν καθε λογης ασχετοι να του λενε θες τοσα λεφτα για την αντικα παρε ενα 500ρικο κ καλο σου ειναι......

αστη να ρε θηριο εκει που την εχεις μαζι με τα υπολοιπα οικογενειακα κοσμηματα να δεις την υγεια σου..... :126:

Reaction score
0
Παιδιά ευχαριστώ, έχετε δίκιο άλλα όπως ξέρετε η τρέλα είναι τρέλα. Εάν βρεθεί κάποιος και την πάρει καλώς, εάν όχι πάλι καλώς.
Εννοείται ότι είναι η κορυφαία, αλλά για να μην αρχίσουνε τα μηνύματα τύπου είναι δεν είναι, έγραψα το κατά πολλούς.

Reaction score
75
Απάντηση: Pioneer Kuro KRP-500A + center speaker + Base

Βρε pontios13, τα παιδια εχουν δικιο.
Εγω εχω την 5090 και ομολογω δεν θα την αλλαζα με τιποτα.
Το μονο που με εξοργισε ηταν η ητα με το ψηφιακο δεκτη που ειναι mpeg2.
Παρεπιπτοντως μηπως εχει μαθει κανεις για καμια λυση περα του εξωτερικου δεκτη?
Κρατα τη. Θα περασει πολυς καιρος για να ξαναδουμε τετοιο μαυρο.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.561
Re: Απάντηση: Pioneer Kuro KRP-500A + center speaker + Base

Βρε pontios13, τα παιδια εχουν δικιο.
Εγω εχω την 5090 και ομολογω δεν θα την αλλαζα με τιποτα.
Το μονο που με εξοργισε ηταν η ητα με το ψηφιακο δεκτη που ειναι mpeg2.
Παρεπιπτοντως μηπως εχει μαθει κανεις για καμια λυση περα του εξωτερικου δεκτη?
Κρατα τη. Θα περασει πολυς καιρος για να ξαναδουμε τετοιο μαυρο.
H 500A έχει mpeg-4 (όχι και τον πιο ευαίσθητο είναι αλήθεια) αλλά και DVB-S για τα δορυφορικά. Δυστυχώς, στην περίπτωση της 5090, η μόνη λύση είναι εξωτερικός δέκτης.

Όσο για την περίπτωσή σου pontios13 δεν ξέρω τί να σου ευχηθώ, να την πουλήσεις ή όχι.....

Reaction score
4

Το πρόβλημα είναι με τα λεφτά που ζητάς, ότι εσύ ζητάς την πραγματική αξία της τηλεόρασης...
Αλλά η αγορά σκέφτεται με εμπορικές αξίες....

Επίσης να διευκρινήσεις γιατί πολύς κόσμος δεν ξέρει, ότι η τηλεόραση πωλείτε ΧΩΡΙΣ ηχεία και βάση και αυτά τα έχεις αγοράσει εξτρα και γιαυτό το αναφέρεις... Και δεν είναι και φτηνα (400 ευρώ είχε η βάση της 600...)

Παρεπιπτόντως δεν με ενδιαφέρει για αγορά, αλλά σαν κάτοχος της 600 απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως ο κόσμος πάει και δίνει τόσα λεφτά σε LCDs....

Reaction score
0
Λόγω εκπτώσεων και παραλαβής νεογέννητου (οπότε κάθετε κλειστή) τελική τιμή €2600.

Reaction score
0
Στα €2000 για Πάσχα. Και καλιμπραρισμένη πάλι από Καστρουνή πριν 1 μήνα.

Reaction score
0

Είναι ακόμη διαθέσιμη για πώληση η τηλεόραση;

Reaction score
0
Η τιμή διαμορφώνεται στα €1550 με την βάση και το ηχείο. Επίσης θα καλιμπραριστεί εκ νέου από τον κ. Καστρουνή στον χώρο του αγοραστή χωρίς κόστος. (Μόνο σε περίπτωση που ο αγοραστής είναι εντός Αττικής, σε διαφορετική περίπτωση θα γίνει στον χώρο μου την ώρα της παραλαβής.)

Reaction score
0
Τελική τιμή στα €1500 με την βάση και το ηχείο. Επίσης θα καλιμπραριστεί εκ νέου από τον κ. Καστρουνή στον χώρο του αγοραστή χωρίς κόστος. (Μόνο σε περίπτωση που ο αγοραστής είναι εντός Αττικής, σε διαφορετική περίπτωση θα γίνει στον χώρο μου την ώρα της παραλαβής.)

Reaction score
0

καλησπέρα, αν σκεφτεσαι να δώσεις μονο το ηχείο αν θες με ενημερώνεις..ευχαριστώ,

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.867
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef