Pioneer Kuro KRP-500A + center speaker + Base

Reaction score
322
Απάντηση: Re: Pioneer Kuro KRP-500A + center speaker + Base

Τελική τιμή στα €1500 με την βάση και το ηχείο. Επίσης θα καλιμπραριστεί εκ νέου από τον κ. Καστρουνή στον χώρο του αγοραστή χωρίς κόστος. (Μόνο σε περίπτωση που ο αγοραστής είναι εντός Αττικής, σε διαφορετική περίπτωση θα γίνει στον χώρο μου την ώρα της παραλαβής.)
Είναι κρίμα να την χαρίζεις.Αν δεν έχεις ανάγκη χρημάτων κράτα τη κλειστή.....

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro KRP-500A + center speaker + Base

Είναι κρίμα να την χαρίζεις.Αν δεν έχεις ανάγκη χρημάτων κράτα τη κλειστή.....
Ευχαριστώ φίλε μου αλλά την δίνω επειδή φέυγω για εξωτερικό. Δεν αξίζει να την μεταφέρω και δεν της αξίζει να μένει κλειστή.

Reaction score
1.458
Απάντηση: Pioneer Kuro KRP-500A + center speaker + Base

Δηλ. αν κατάλαβα καλά έχει mpeg4 δέκτη για τα ψηφιακά κανάλια?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Pioneer Kuro KRP-500A + center speaker + Base

Δηλ. αν κατάλαβα καλά έχει mpeg4 δέκτη για τα ψηφιακά κανάλια?
Αν και ιεροσυλια να βλεπεις Ελληνικη τηλεοραση σε αυτη την TV, ναι εχει mpeg4 δεκτη.

Reaction score
1.458
Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro KRP-500A + center speaker + Base

Αν και ιεροσυλια να βλεπεις Ελληνικη τηλεοραση σε αυτη την TV, ναι εχει mpeg4 δεκτη.
Είσαι παντρεμένος ή χωρισμένος ή μήπως εργένης?:roflmao:

Εγώ νομίζω είναι ιεροσυλία να βλέπεις γενικά ελληνική τηλεόραση και σε οποιαδήποτε tv!:biggrin:

Επειδή με ενδιαφέρει και ειλικρινά,το καλιμπράρισμα γίνεται με windows pc ή με mac?Η ΜΕ ότι θέλει ο ενδιαφερόμενος?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.538
Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro KRP-500A + center speaker + Base

Επειδή με ενδιαφέρει και ειλικρινά,το καλιμπράρισμα γίνεται με windows pc ή με mac?Η ΜΕ ότι θέλει ο ενδιαφερόμενος?
Βρε Λεώ, κι εδώ mac? :eek:

Αν την καλιμπράρει ο Καστρουνής, το κάνει με πρόγραμμα που τρέχει στο δικό του Windows laptop. Λες να μην τη ρυθμίζει σωστά χωρίς mac? :tongue:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro KRP-500A + center speaker + Base

Είσαι παντρεμένος ή χωρισμένος ή μήπως εργένης?:roflmao:

Εγώ νομίζω είναι ιεροσυλία να βλέπεις γενικά ελληνική τηλεόραση και σε οποιαδήποτε tv!:biggrin:

Και εγώ το νομίζω αλλά ήθελα να απαντήσω λίγο πιο ευγενικά στο παλικάρι.
Όσο για το calibration, γίνεται από τον Μανώλη, ο οποίος εκτός από το ότι είναι πιστοποιημένος ISF Calibrator (2-3 στην Ελλάδα) είναι και εξαιρετικός στην δουλειά του. Όσο για το τι χρησιμοποιεί, δεδομένου ότι η Kuro γίνεται calibrate μόνο με το πρόγραμμα της Pioneer, και το οποίο είναι μόνο για windows.....
Δεν είναι calibrate όπως ξέρεις ίσως από τις οθόνες. Μιλάμε για στοχευμένο στις συγκεκριμένες τηλεοράσεις με ειδικό πρόγραμμα.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.526
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro KRP-500A + center speaker + Base

...πιστοποιημένος ISF Calibrator (2-3 στην Ελλάδα)
2 είναι νομίζω.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.538
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro KRP-500A + center speaker + Base

Και εγώ το νομίζω αλλά ήθελα να απαντήσω λίγο πιο ευγενικά στο παλικάρι.
Μην ανησυχείς, ο Λεωνίδας είναι φίλος, δεν με παρεξηγεί όταν τον πειράζω. :wink:

Reaction score
16

Δεν πουλιέται αυτή τηλεόραση!!! Οχι!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.864
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef