pioneer sc-lx90 "susano"

Reaction score
0
Απάντηση: pioneer sc-lx90 "susano"

Περί καταναλώσεων ....

Τον POA-A1HD της Denon, τον ξέρετε...

Λοιπόν...

Σε κατάσταση Idle η κατανάλωση του είναι 325W
Με ένα κανάλι στα 150W/8Ω, τραβά 580W από την πρίζα , τα οποία αυξάνονται σε 1.55κW στα 5Χ150 και στα ~3ΚW στα 10Χ150W....

Για τον Susano, σε idle κατάσταση 140W, και ~2,5ΚW σε πλήρη ισχύ..
Για τον Denon υπολογίστε και άλλα ~100 για τον AVP.

Πηγή : Hi-Fi news.

ΥΓ. Μακάρι η κατανάλωση να ήταν μικρότερη... θα ήταν πολύ πιο φτηνή και εύκολη, η εύρεση καλών power conditioner...

Reaction score
150
Κάτσε να βάλω μπρος δυο επαγγελματικούς με 5,000 Watt σε bridged mode ο καθένας να σας πω εγώ κατανάλωση!

Χαχαχαχα! Καλά ρε κόντρες με κερδισμένη μόνο τη ΔΕΗ κάνετε?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Περί καταναλώσεων ....

Λοιπόν...

Με ένα κανάλι στα 150W/8Ω, τραβά 580W από την πρίζα , τα οποία αυξάνονται σε 1.55κW στα 5Χ150 και στα ~3ΚW στα 10Χ150W....

ΥΓ. Μακάρι η κατανάλωση να ήταν μικρότερη... θα ήταν πολύ πιο φτηνή και εύκολη, η εύρεση καλών power conditioner...
ολα γινονται , αρκει να ξερεις....

Reaction score
29.542

Περί καταναλώσεων ....

Λοιπόν...

Τον poa και τον avp , τους εχω και τους δυο. Ο ποα σε idle τραβάει 275w.
Δεν θυμάμαι τι κάνει σε 5χ150, αλλά όπως τον λειτουργώ εγω γεφυρώνωντας τα 6 κανάλια σε 3 , και τα άλλα 4 νορμάλ, δεν έχει τραβήξει , μαζί με τον avp και το a1ud , ποτέ πάνω απο 7-7.5Α. Το ξέρω γιατί το voltage regulator που εχω δείχνει και πόσα αμπέρ τρβάνε οι συσκευές που είναι πάνω του.

Reaction score
29.542

Περί καταναλώσεων ....

Λοιπόν...

Οσο για το ΥΓ εχεις απόλυτο δίκιο.Εγω με δυο τελικούς , poa, bryston , και κάμποσες πηγές , εχω δυο 3kva voltage regulators , για να την βγάλω καθαρή εδω πάνω.Αυξομείωση τάσης στα 50-60volts.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Mου ήρθε απάντηση:
Μail μου:
Message = Dear Sir/Madam,

I am contacting you in order to the power consumption of the Susano
amplifier.My question concerns the maximum power consumption
of the specific item. In the link it refers 550watts. Due to the fact that
it delivers 10x140watts in 8 Οhms load, I would like to know the maximum
power consumption of the amplifier.

best regards,
George Striftos
Απάντηση:

Αξιότιμε Κύριε ,

Σύμφωνα με τα δεδομένα που μας αναφέρετε για την συσκευή
amplifier Pioneer SC-LX90, σας αποστέλλω συνημμένως απόσπασμα
σπό το τεχνικό εγχειρίδιο της συσκευής ώστε να δείτε τα πλήρη
τεχνικά στοιχεία που αναφέρει ο κατασκευαστής οίκος Pioneer.

Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς γίνεται αναφορά σε διαφορετικές έννοιες.
H ισχύς κατανάλωσης της συσκευής είναι 550 W,(850VA).
H ταυτόχρονη πολυκαναλική ισχύς εξόδου ήχου
(με δεδομένα 20Hz to 20kHz,0.05%,8Ω)
για καθένα απο τα κανάλια είναι 140W (συνολικά 1400W).

Ευχαριστώ,

Παπαγεωργίου Ευθύμιος
Προϊστάμενος Τεχνικής Εξυπηρέτησης
Pioneer - Toshiba
Κουκουρούκου....

Reaction score
29.542

Εέτσι , george , μας δουλεύουν ψιλό γαζί.
Παρόλαυτά θεωρώ οτι τοα λεγόμενα του στρατή πιο πάνω δεν ευσταθούν.Δλδ 2,5kw , δεν τραβάει με τίποτα ο SUSANO.Δεν το υποτιμώ σαν μηχάνημα , κάθε άλλο, αλλά 2,5kw ούτε καν kva , δεν μπορεί να παίζει με τίποτα.Εδω ο POA και τραβάει 1300w , κατά τα λεγόμενα της denon, πόσο μάλλον ο SUSANO , που είναι ολοκληρωμένος και με ICE POWER, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΠΩς ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΚΑΤΝΑ/ΣΗ
SORRY για τα κεφαλαία μου ξέφυγε και βαριέμαι να ξαναγράφω.

Reaction score
0

τον εχω εδω και 3 ημερες.μετα απο δυομισι ωρες ακροασης(TRANSFORMERS,THE RISE OF THE FALLEN),ουτε καν χλιαρος δεν ηταν.βεβαια,ειναι δυσκολο να φτασεις αυτον τον ενισχυτη,εστω και κοντα στα ορια του,για να βγαλεις ασφαλες συμπερασμα για την απωλεια της ενεργειας σε θερμοτητα.παντως,η ταχυτητα,η καθαροτητα,η αποδοση των χαμηλων και η αναδειξη των λεπτομερειων ειναι αξιοθαυμαστα.θα προχωρησω και σε μουσικα τεστ,για να εχω πιο πληρη εικονα

Reaction score
0
Απάντηση: Re: pioneer sc-lx90 "susano"

Mου ήρθε απάντηση:
Μail μου:

Απάντηση:

Κουκουρούκου....
ρε Ευθυμη,αυτα τα ξεραμε κι εμεις να τα πουμε,το να βρεις τα τεχνικα χαρακτηριστικα του κατασκευαστη ειναι το πιο ευκολο πραγμα.Το ζητουμενο ειναι κατα ποσο ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα...ευθυμησαμε παλι...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Κυπριακό το καταντήσατε με την κατανάλωση των ICEpower. Μετρημένα κουκιά είναι τα πράγματα αυτά και η απάντηση έχει δοθεί πολύ καιρό πριν στο thread με τον Rotel..

Καλορίζικος φίλε μου ο ενισχυτής!

Reaction score
0

τον εχω εδω και 3 ημερες.μετα απο δυομισι ωρες ακροασης(TRANSFORMERS,THE RISE OF THE FALLEN),ουτε καν χλιαρος δεν ηταν.βεβαια,ειναι δυσκολο να φτασεις αυτον τον ενισχυτη,εστω και κοντα στα ορια του,για να βγαλεις ασφαλες συμπερασμα για την απωλεια της ενεργειας σε θερμοτητα.παντως,η ταχυτητα,η καθαροτητα,η αποδοση των χαμηλων και η αναδειξη των λεπτομερειων ειναι αξιοθαυμαστα.θα προχωρησω και σε μουσικα τεστ,για να εχω πιο πληρη εικονα
Yπ' οψιν οτι τα ηχεια μου,αν και slim design,ειναι ζορικα 86db (σετ 7.1 απο 2 B&W XT4,4 XT2,1 XTC και sub το PV1

Reaction score
0
Απάντηση: Re: pioneer sc-lx90 "susano"

Κυπριακό το καταντήσατε με την κατανάλωση των ICEpower. Μετρημένα κουκιά είναι τα πράγματα αυτά και η απάντηση έχει δοθεί πολύ καιρό πριν στο thread με τον Rotel..

Καλορίζικος φίλε μου ο ενισχυτής!
Ευχαριστω,ηδη τον απολαμβανω.παντως,ICEPOWER,ξε-ICEPOWER,τη θελει την προθερμανση του,καμμια ωριτσα!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Παντως οποιος εχει ορεξη για ενα ψυχοτεστ, μετραμε πρωτα ενα 82 φιλου-μετα τον κανουμε Α-Β με ενα τελικακο ροτελ 5χ 120 ( του ιδιου ατομου) και μετα βλεπουμε :
1 ποσα βατ ειναι ο 82 σε 5 καναλια
2 ποσο ρομπα τον κανει ενας ροτελακος , που αν μη τι αλλο στα χαρτια ειναι πολυ πιο λιγος.
Αυτο οσο αφορα τον 82 , αλλου δεν εχω αποψη.

Reaction score
29.542

Εσυ να κάτσεις στα αυγά σου , για να μη σου βγάλω τ' αυτιά.
Που εχεις και άποψη για το αν θα κάνει χαρντγουερικές αναβαθμίσεις η deonn στον avp a1hd.

Reaction score
4.250

Και μιας και το εθεσες ετσι Αργυρη να ρωτησω κατι. Τι ειναι καλυτερο? Δυο τρικαναλοι ROTEL με τον καθενα 3Χ200 και προ επισης προ (αυτον που ειχες). Η να παρω τον ONKYO NR5007? Τα καλουδια δεν μ ενδιαφερουν παρα μονο η οδηγηση των ηχειων, 2 μπρος και 2πισω. Ο προ ειναι επισης ROTEL επτακαναλος. Την αποκωδικοποιηση την κανει το BD50 PANASONIC η το DUNE3 PRIME που σκεφτομαι σοβαρα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Εσυ να κάτσεις στα αυγά σου , για να μη σου βγάλω τ' αυτιά.
Που εχεις και άποψη για το αν θα κάνει χαρντγουερικές αναβαθμίσεις η deonn στον avp a1hd.
Κρατα καμμια πισινη καμμια φορα καλο κανει.Γιατι ακομα και να βγαλει απο 7,5 που εχει σημερα, ποιος ξερει που θα παει η τιμη.(πλακετα-ες, πλατη,
εργατικα)

Reaction score
29.542

Τα έχουμε ξαναπεί αυτά ρε αργύρη , δεν θα αλλάξει η τιμή του ιδιαίτερα.Να μου πεις για το κόστος αγοράς και εγκατάστασης του κιτ στην ηδη υπάρχουσα βάση να σου πω ναι .Το κόστος για τον κάθε υπάρχοντα χρήστη θα είναι σημαντικό.Πλάτη πάντως δεν θα αλλάξει.
Θα αλλαχτούν κανα δυο πλακέτες, ε και?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members