Pioneer SX-880

Reaction score
3.544
Καησπερα σε ολους.

Ηρθε στα χερια μου ο Pioneer SX-880. Ο ενισχυτης ειχε σερβιστει πριν πολλα χρονια στον Αξαρλη στην Κανιγγος και απο τοτε παιζει σε χαμηλες σταθμες και χωρις ζωρισμα. Θα συνδεσω πανω του τα δυο magnat monitor supreme 1002. Τα χαρακτηριστηκα του ενισχυτη ειναι τα παρακατω:

http://vintageelectronics.betamaxcollectors.com/pioneerstereoreceivermodelsx-880.html

Καταρχην θα ηθελα να μου πειτε την αποψη σας για τον εν λογω ενισχυτη και δευτερον αν αξιζει να τον φρεσκαρω εσωτερικα ωστε να αναγεννηθει και να βελτιωθει.

Σας ευχαριστω
Κωνσταντινος

Reaction score
208
προφανώς και αξίζει να τον φρεσκάρεις με νέους πυκνωτές, είναι μια καλή εισαγωγή στα βίνταζ μηχανήματα, 60 watt δεν είναι αμελητέα, αν είναι λογικό το κόστος (<70 Ευρώ)

Reaction score
571
Καλησπέρα και από εμένα,Ο ενισχυτής σου είναι σίγουρα αξιόλογος και εφόσον σου αρέσει ηχητικά και θες να τον κρατήσεις ένα σέρβις είναι απαραίτητο.Εγώ έναν rotel314 του 1977 που έχω τον πήγα στο eastelectronic και τον έκανε πένα-καθάρισμα,πυκνωτές,αντιστάσεις,ρυθμιστικά.θα σου πεί και ο τεχνικός εκεί τι ακριβώς χρειάζεται όπως και το κόστος.Ψάχτο.

Reaction score
3.544
Καλησπερα και παλι.

Μετα απο το σεταρισμα που τελειωσε επιτυχως. Παρουσιαστηκε ενα και μοναδικο προβλημα που δεν υπηρχε πριν. Το X-10D δεν παιζει σε stereo ( ακουγεται μονο το ενα καναλι και το δευτερο ακουγεται πολυ χαμηλα) και παιζει σωστα μονο σε mono. Αν βγαλω το X-10D το BD-PLAYER παιζει κανονικα και stereo. Αυτο με τον AV ενισχυτη δεν ειχε προβλημα.
Τι λετε να φταιει, υπαρχει ασυμβατοτητα με παλιους ενισχυτες με το X-10D;

Ευχαριστω Κωνσταντίνος

Reaction score
571
Ασυμβατότητα με αναλογικές συνδέσεις δεν υπάρχει φίλε μου,μόνο στα ψηφιακά συμβαίνει αυτό .εφόσον το bdplayer αναλογικά παίζει σωστά ψάξε καλώδια-σύνδεση αλλιώς το Χ10D (MF DAC;)κάπου έχει πρόβλημα.

Reaction score
3.544
Τι να πω με τον AV δεν ειχα τετοια θέματα. Θα το ελεγξω ξανα.

Ευχαριστω πολυ.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.969
Members