pioneer sx1250 η 1280 ραδιοενισχυτης

Reaction score
16
pioneer sx1250 η 1280 ραδιοενισχυτης, Ζητείται ένα τα δύο μοντέλα σε ότι κατάσταση (Ενδεικτική τιμή 200)

Attachments

Reaction score
209
καλά πλάκα μας κάνεις, έχεις προσέξει τις τιμές διεθνώς, και πόσα τέτοια μοντέλα νομίζεις οτι πουλήθηκαν στην Ελλάδα καινούργια

Reaction score
16
Προφανώς και δεν κάνω καμία απολύτως πλάκα πρώτον. Ούτε συλλεκτικό είναι ούτε σπάνιο είναι ούτε η εταιρία έβγαλε ένα κομμάτι. προφανώς δεν ζήτησα Mcintosh, pioneer ζήτησα. Για την ιστορία και μόνο από παζάρι στην Αθήνα πήρα ζευγάρι wharfedale airedale, marantz 2265b black, fons cq30 με sme 3009 σειρα 2. Από τα παροπλισμένα της ερτ έφτασαν στα χέρια μου ένα garrard 301 και ενα 401 αυτά λοιπόν είναι λιγότερο σπανία από έναν απλό κοινότυπο ραδιοενισχυτή με κάποια watt παραπάνω ο οποιος δεν παύει να είναι 50 ετών; Επίσης έχω στην κατοχή μου Thorns την td224 με 3000 αντίτυπα παγκοσμίως αυτό τι είναι? Θεωρητικά σπάνιο δεν είναι ; ξέρεις πόσο το αγόρασα 120 ευρω. Ευκαιρίες πάντα υπήρχανε και θα υπάρχουνε για όλα τα αντικείμενα και να μην ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι που ασχολήθηκαν με high fidelity μηχανήματα ήτανε στο ξεκίνημα της δεκαετίας του 90 και του 2000 όπου τα δάνεια έρεαν και ύστερα δεν υπήρχαν τα λεφτά για την αποπληρωμή.. Γνωρίζω 2-3 κύριους οι οποίοι είχαν φέρει εκπληκτικά μηχανήματα με αυτό τον τρόπο και τώρα σιγά σιγά τα σκοτώνουνε..

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.108
Members
38.532