Pioneer, Toshiba, Canon Stockhouse

Reaction score
0
Η Intersys εγκαινιάζει το νέο της δικτυακό τόπο www.OpShop.gr, και σας καλωσορίζει σε ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον όπου μπορείτε να αγοράσετε σε πραγματικά προνομιακές τιμές προϊόντα end-of-life του …«κουτιού», μεταχειρισμένα,ή εκθεσιακά,που έχουν όμως διέλθει από τον απαιτούμενο τεχνικό έλεγχο και επιπροσθέτως καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας.

Τώρα η τεχνολογία γίνεται ακόμα πιο προσιτή για εσάς που αναζητάτε μια οικονομική λύση σε προϊόντα εικόνας και ήχου, εκτυπωτές και συστήματα ήχου & πλοήγησης για το αυτοκίνητο. Κάντε τα δώρα στους αγαπημένους σας με τρόπο απλό και εύκολο και εκπλήξτε τους ευχάριστα, προσωποποιώντας το μήνυμά σας που θα συνοδεύει το κάθε δώρο. Αλλά και για τον επαγγελματίατο OpShop.gr έχει να προτείνει προσιτές λύσεις που θα καλύψουν τις ανάγκες μιας μικρής ή μεγάλης επιχείρησης, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα από laser πολυμηχανήματα μέχρι ολοκληρωμένες λύσεις εκτύπωσης και φωτοαντιγραφής.

Περισσότερα στο opshop.gr

cbk

Reaction score
5
Κοιτάζω για ραδιοενισχυτάκο για βραδυνές ακροάσεις σε βοηθητικό χώρο (= χαμηλές εντάσεις αλλά και με βοήθεια subwoofer) και είδα αυτόν : http://www.opshop.gr/default.asp?la=1&ct=253&itm=107&pid=27&st=5
Ξέρει κανείς αν μπορώ να βρώ και φτηνότερο;
(βέβαια είδα και την 1% παραμόρφωση για να βγάλει 40W και δεν ξερω ...)

Reaction score
2.567
Κοιτάζω για ραδιοενισχυτάκο για βραδυνές ακροάσεις σε βοηθητικό χώρο (= χαμηλές εντάσεις αλλά και με βοήθεια subwoofer) και είδα αυτόν : http://www.opshop.gr/default.asp?la=1&ct=253&itm=107&pid=27&st=5
Ξέρει κανείς αν μπορώ να βρώ και φτηνότερο;
(βέβαια είδα και την 1% παραμόρφωση για να βγάλει 40W και δεν ξερω ...)
Δεν ξέρω αν σε βολεύει από πλευράς εισόδων... Έχει πολύ συγκεκριμένη φιλoσοφία - κυρίως SCART.

Εγώ για την ίδια δουλειά (και για τοποθέτηση πάνω σε ένα στενό ράφι) σκέφτομαι τον C300 αλλά και εγώ φοβάμαι την ισχύ...http://www.opshop.gr/default.asp?la=1&ct=706&itm=59&pid=27&st=5. Στο manual δίνει
Continuous Power Output (STEREO MODE)​
FRONT ...... 25 W + 25 W (DIN 1 kHz, THD 1 %, 8 Ω)

cbk

Reaction score
5
Δεν ξέρω αν σε βολεύει από πλευράς εισόδων... Έχει πολύ συγκεκριμένη φιλoσοφία - κυρίως SCART.

Εγώ για την ίδια δουλειά (και για τοποθέτηση πάνω σε ένα στενό ράφι) σκέφτομαι τον C300 αλλά και εγώ φοβάμαι την ισχύ...http://www.opshop.gr/default.asp?la=1&ct=706&itm=59&pid=27&st=5. Στο manual δίνει
Continuous Power Output (STEREO MODE)​
FRONT ...... 25 W + 25 W (DIN 1 kHz, THD 1 %, 8 Ω)
Καλημέρα !
Σε ευχαριστώ πολύ (και για το pm)!

Reaction score
4
πολυ καλες τιμες. αλλα οι ενισχυτες ειναι εξαετιας..... εξου κ οι καλες τιμες. σε ενισχυτη που ειχε 1200 ευρω καποτε. τωρα εχει 270 ευρω...

Reaction score
0
Canon HD Camcorder HG21

HD Βιντεοκάμερα Canon HG21 1920x1080 (24Mbps) με 120GB σκληρό και υποδοχή κάρτας μνήμης SDHC στα 499 ευρώ.

Reaction score
0
Pioneer DV LX-50: 169 euro, DVR-920H-S: 299 euro

Γεια χαρά σε όλους.
Μερικές πτώσεις τιμών που πιθανόν να βρείτε ενδιαφέρουσες:

Το τελευταίο των κορυφαίων DVD/SACD player της Pioneer Pioneer DV LX-50στα 169 euro:

Pioneer DVR-920H-S, DVD Εγγραφής με σκληρό δίσκο χωρητικότητας 250GB, θύρα HDMI & κατασκευή υψηλής ποιότητας: στα 299 euro

Reaction score
0
Απάντηση: Pioneer DV LX-50: 169 euro, DVR-920H-S: 299 euro

Καλά όλα αυτά, αλλά γιατί δεν στέλει αντικαταβολή;

Reaction score
3.085
Απάντηση: Pioneer, Toshiba, Canon Stockhouse

Switcher / HD Converter από την Pioneer με 99 ευρώ.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις οθόνες πέρα από τις KURO.
Εκφράζοντας κατ' αρχήν το ενδιαφέρον μου, θέλω να ρωτήσω αν το συγκεκριμένο switcher διαθέτει ή είναι συμβατό με τα εξής:
1) Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την τελευταία γενιά των Kuro, την PDP-LX6090H/5090H? Ερωτώ γιατί αυτό το "πέρα από τις Kuro" δεν μπορώ να το ερμηνεύσω σωστά: αν δηλαδή εννοείτε και σε άλλες τηλεοράσεις εκτός των Kuro ή απλά αν εννοείτε σε τηλεοράσεις άλλες πλην των Kuro.
2) Αν ισχύει η πρώτη ερμηνεία μου, δηλαδή αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες τηλεοράσεις, η χρήση περιλαμβάνει οποιαδήποτε συσκευή προβολής, δηλ. και βιντεοπροβολείς;
3) Τί έκδοση HDMI είναι οι είσοδοι και οι έξοδοι;
4) Οποιαδήποτε αναλογική είσοδος ψηφιοποιείται και μεταφέρεται ως τέτοια (ψηφιοποιημένη, δηλαδή) στην έξοδο HDMI?
5) Υπάρχει και upscaling κατά την ψηφιοποίηση ή η ανάλυση του αρχικού σήματος παραμένει ως έχει; Και αν ναι, τότε τί γίνεται με την ποιότητα του σήματος SD, που έχει ήδη υποστεί μια μετατροπή (την ψηφιοποίηση, εννοώ);

Ευχαριστώ.
-

Reaction score
0

Δύο καλοκαιρινές προσφορές σε κινητά Toshiba:

Toshiba TS608 με FM Radio, Bluetooth, Κάρτα μνήμης και MP3 στα 19 ευρώ

Toshiba G450, με MP3 και 3G Modem στα 25 ευρώ.

Reaction score
0
Απάντηση: Canon IXUS 230HS 199 euro!

Μοναδικό Design και απεριόριστες δυνατότητες στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς (http://www.skroutz.gr/s/372145/Canon-Ixus-230-HS.html?keyphrase=ixus+230hs)

Επιλέξτε ένα από τα 6 εντυπωσιακά χρώματα και αποκτήστε την Canon IXUS 230HS με 199 ευρώ.

Πρόκειται για τρέχον μοντέλο και δεν έχει αντικατασταθεί από νεότερο. Ενσωματώνει φακό 8x σε σώμα πάχους 22 mm. Διαθέσιμα προς το παρόν και τα έξι χρώματα. Περισσότερα εδώ: http://www.opshop.gr/default.asp?pid=49&la=1&ct=199&st=5&ito=1

Χαρακτηριστικά
• Η πιο λεπτή IXUS που που ενσωματώνει 8Χ οπτικό ζουμ σε συνδυασμό με ευρυγώνιο φακό 28mm,
• CMOS αισθητήρας (12.1 ΜΡ) τεχνολογίας HS για καλύτερες φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού χωρίς φλας,
• Κομψό και λεπτό μεταλλικό σώμα με πλάτος όσο ένα κινητό,
• Full HD video 1080p. Οπτικός σταθεροποιητής βίντεο Dynamic ΙS και στερεοφωνικός ήχος,
• Οθόνη PureColor II G LCD 7,5 εκ. (3,0"),
• Πανίσχυρος επεξεργαστής Digic 4 - Έξυπνη Αυτόματη Λήψη (32 σκηνές),
• Διαδοχικές Λήψεις Υψηλής Ταχύτητας & Ταινία με Εξαιρετικά Αργή Κίνηση,
• Ταινία iFrame. Ανασκόπηση Ταινίας.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.167

Δεν την βάζατε μια εβδομάδα νωρίτερα.......:141:

Staff online