Pioneer vs yamaha

Reaction score
255
Για αυτο και εγω βρηκα σε πολυ καλη τιμη τον lx83 και σε αριστη κατασταση και σε δυο μερες θα τον εχω ...να βγαλουμε το χειμωνα...τωρα ειμαι σε αναζητηση ηχειων klipsch κατα προτιμηση....!!
ελεγες για τον sc-lx86 και πηγες ακομη πιο πισω..?

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.452
Ο σκοπός είναι να μην ξεπερνάμε τα όρια.

Ένα καλά στημένο 5.1 ή 7.1 σύστημα μπορεί να δημιουργήσει θαυμάσιο ηχητικό αποτέλεσμα καθώς και την πολυπόθητη τρισδιάστατη απόδοση στον ήχο και πιστεύω ότι καλύπτει τους περισσότερους από εμάς.

Αν κάποιος έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει όλες τις δυνατότητες που προσφέρουν τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα δηλαδή κάπου 9 ή 11 κανάλια, εντάξει μπορεί να το κάνει. Δεν ανήκει όμως στην πλειοψηφία.

Θεωρώ λοιπόν χαζομάρα να πληρώσω για 9 ή 11 κανάλια για να χρησιμοποιήσω τα 5 ή άντε 7 (και αυτά με το ζόρι και την γνωστή γρίνια της συμβίας).

Reaction score
15.548
Είναι ένας προενισχυτής που αποκωδικοποιεί τα φορμά ήχου συν ένας πολυκάναλος τελικός. Για δώσε σε ένα παλιό AV ήχο 7.1 DTS-MA, και πες μου τι θα παίξει.
με lpcm απο το player ακους το ιδιο...

δλδ ο φιλος αν βαλει εξοδο lpcm και οχι Bitstream θα ακουει τα ισχυον φορμα.κανονικα..
http://www.soundandvision.com/content/pcm-vs-bitstream#F6i3eqwTls18AVEE.97

Κάτι ξεχνάς...
  • Αν αργότερα θελήσεις να στήσεις hc με Dolby Atmos ή DTS-X πώς θα το κάνεις;
κατσε...οπου ναναι τα player 4k :p θα ειναι εφοδιασμενα με αποκωδικοποιηση atmos και dts x σε lpcm ...σε καναλια να φανε και οι κοτες...:D

οποτε ειναι πιθανον τα 7.1 να μπορουνα παιξουν 5.1.2 atmos - dts x

Last edited:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.580
με lpcm απο το player ακους το ιδιο...

δλδ ο φιλος αν βαλει εξοδο lpcm και οχι Bitstream θα ακουει τα ισχυον φορμα.κανονικα..
Πόσα players έχουν 7.1 αναλογικές εξόδους στην HDMI εποχή Κωστάκη; ;)
Πριν έναν χρόνο που ψάχναμε με φίλο στα μαγαζιά, δε βρίσκαμε σε λογική τιμή. Και σε παράλογη βρήκαμε μόνο προηγούμενο μοντέλο.

κατσε...οπου ναναι τα player θα ειναι εφοδιασμενα με αποκωδικοποιηση atmos και dts x σε lpcm ...σε καναλια να φανε και οι κοτες...:D

οποτε ειναι πιθανον τα 7.1 να μπορουνα παιξουν 5.1.2 atmos - dts x
Μόνο με HDMI 2.0.

Τι είναι φθηνότερο, το hi-end player ή ο mid ενισχυτής που θα κάνει παπάδες; :p

Reaction score
15.548
ποιες αναλογικες εξοδους βρε..:roflmao:

απο hdmi παιρνεις 7.1 pcm και ο av κανει μονο eq ;)

ξεχασες πως παιζω :D
ε βεβαια..τοσο καιρο που εχουμε να τα πουμε...!!!!!!!
θανεβω ;)

Reaction score
5.672
Για αυτο και εγω βρηκα σε πολυ καλη τιμη τον lx83 και σε αριστη κατασταση και σε δυο μερες θα τον εχω ...να βγαλουμε το χειμωνα...τωρα ειμαι σε αναζητηση ηχειων klipsch κατα προτιμηση....!!
Καλοριζικος και ελπιζω να μην το μετάνιωσεις .
Δυστηχως και μόνο την ίσοσταθμιση να κανεις σύγκριση ειναι μεγάλη η διάφορα ...

Reaction score
331
Ευχαριστω....ειναι προσωρινη λυση...αργοτερα βλεπουμε...!!! Μαλλον θα παω στον yamaha cx a5100...αλλα το βλεπω για το καλοκαιρι..!!!

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.452
Ευχαριστω....ειναι προσωρινη λυση...αργοτερα βλεπουμε...!!! Μαλλον θα παω στον yamaha cx a5100...αλλα το βλεπω για το καλοκαιρι..!!!
Γιατί προσωρινή λύση?

Πιστεύω ότι το μηχάνημα είναι μια χαρά!

Καλορίζικος και από μένα!

Reaction score
255
Για καλωδιο ηχειων, αν δεν εχεις, να παρεις καλωδιο ασημι-χαλκο, θα ακουσεις διαφορα.

Reaction score
5.672
Εφόσον δεν θέλει να διαθέσει πολλα καλώδια να πάρει Mogami πουλιουνται τα λεφτα τους και με το παραπάνω ...

Reaction score
1.550
Απο mogami καλυτερα τα van damme. Πιο ισορροπημένα που σημαίνει οτι ακούς και πρίμα, όχι μονο μεσαία ;)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis