Pioneer VSX-520 K

Reaction score
1
Απάντηση: Pioneer VSX-520 K

Ε αμα είναι έτσι κάψε και δύο βρε αδερφέ, άλλαξέ τους τα φώτα ! Η ώρα η καλή...

Reaction score
2

παιδια καλησπερα.Να σας ρωτησω κατι μια και ειστε κατοχοι του 520 κι εσεις?Λοιπον θυμαμαι οταν ειχα παρει τον ενισχυτη ειχα ανεβασει τερμα την ενταση για να δω μεχρι που φτανει και μου ειχε δειξει 80max.Σημερα που το ξαναεκανα (επαιζα με τον ενισχυτη) φτανει μεχρι τα 77 και δεν ανεβαινει αλλο.Τι παιζει με αυτο ξερει κανεις?Το κανει σε ολες τις πηγες(ραδιο,media player,blu ray).
Επισης απογοητευτικα σημερα με κατι.Μολις πηρα ενα blu ray player (panasonic bd75).To εβαλα να παιξει σε ενταση 55 μια ταινεια που πηρα με dolby true hd.Περιμενα να εχω πολυ καλυτερα αποτελεσματα σε σχεση με το media player που παιζει για παραδειγμα μια αλλη ταινεια σε 55 ενταση με dts σημα.Στην ιδια ενταση το media player βγαζει πολυ πιο βαρβατο και μπασατο ηχο πχ στις εκρηξεις απο το blu ray.Mηπως στο δισκακι δεν εχει γινει και η καλυτερη δουλεια?Δεν ξερω τι να πω.Καμια γνωμη??????

Reaction score
0

εχεις κανει το αυτοματο καλιμπραρισμα ηχου με το μικροφωνο?αν ναι παιζει να σου εχει ανεβασει 3db τα καναλια και τερματιζει πλεον στα 77...
οσο για το blu ray εχει δικη του ενταση?

Reaction score
2

οσον αφορα το πρωτο φιλε μου εχεις δικιο.Εχω κανει το καλιμπραρισμα με το μικροφωνο για αυτο με πηγαινε στα 77.Γιατι μετα που αλλαξα τα db μονος μου σε καθε ηχειο,με πηγε στα 78.Τωρα για το δευτερο, να σου πω την αληθεια δεν ειδα καπου να εχει ενταση το blu ray.Αλλα θα το ψαξω.Ευχαριστω παντως για τη βοηθεια.Σημερα πηρα κι ενα αλλο δισκακι να δοκιμασω με dts hd.Θα δουμε

Reaction score
0

Μόλις πείρα και εγώ με τι σειρά μου τον ενισχυτή 520. Θα ήθελα να με προτείνετε ηχεία μέχρι 300 ε και αν μπορώ στα δύο μπροστά να βάλω δύο ξεχωριστά. Και κάτι ακόμα με είπε ο πολίτης πως ο 520 δεν αναβαθμίζει σε 1080p την αναλύσει εικόνας και ότι είναι καλυτέρα να στείλω το hdmi κατευθείαν από ps3 σε TV

Reaction score
80

Τα μπροστινά σου ηχεία, όπως και το κεντρικό, καλύτερα να είναι ίδια

Όσο για την αναβάθμιση, οι ενισχυτές δεν αναβαθμίζουν την εικόνα, αυτή την δουλειά θα την κάνει το player

Reaction score
1

...Όσο για την αναβάθμιση, οι ενισχυτές δεν αναβαθμίζουν την εικόνα, αυτή την δουλειά θα την κάνει το player
Ηταν καλό το προυσαλιό ε ; Εκλεκτή ποικιλιά ! :410::410: ρε τι γράφεις θα μας ξεσκίσουν τώρα :142::142:

Reaction score
1

Μόλις πείρα και εγώ με τι σειρά μου τον ενισχυτή 520. Θα ήθελα να με προτείνετε ηχεία μέχρι 300 ε και αν μπορώ στα δύο μπροστά να βάλω δύο ξεχωριστά. Και κάτι ακόμα με είπε ο πολίτης πως ο 520 δεν αναβαθμίζει σε 1080p την αναλύσει εικόνας και ότι είναι καλυτέρα να στείλω το hdmi κατευθείαν από ps3 σε TV
Πες του χαιρετίσματα του πωλητή φίλε, κι εγώ προχτές έμαθα ότι ο 520 δεν έχει upscaler και τα HDMI του απλά λειτουργούν ως διακόπτες για το σήμα...το PS3 θα το βάλεις στην είσοδο BD που έχει ο ενισχυτής και όλα μια χαρά, έτσι κι αλλιώς 1080p σήμα δίνει το PS3

Reaction score
0

o enisxitis ekleine meta ta 60 vol monos tou otan pezei mono to ena empros eixio. gia na min to kapsei mipos exei asfaleia?

Reaction score
0

Βρήκα αυτά τα ηχεία τα όποια τα πρωτινή και η pioneer θα ήθελα λίγο την γνώμη σας. S-HS100 σετ 5.1

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

300e για όλο το σετ των ηχείων?

Κάποιο link για τα s-hs100;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

Mπά,πολύ ψεύτικα μου φαίνονται.
Αν σε παίρνει για κολώνες(λεπτές) δώσε κάτι παραπάνω και πάρε το Roister HT-3300.

Reaction score
2

ρε παιδια να κανω μια ερωτηση?Προσπαθω να συνδεσω ενα μικροφωνο στον ενισχυτη για karaoke για χαβαλε με την παρεα,αλλα απο οτι βλεπω δεν εχει εισοδο για κατι τετοιο.Εχει εισοδο μονο για ακουστικα και για το macc.Καποια λυση θα υπαρχει.Γνωριζει κανεις???

Reaction score
1

ρε παιδια να κανω μια ερωτηση?Προσπαθω να συνδεσω ενα μικροφωνο στον ενισχυτη για karaoke για χαβαλε με την παρεα,αλλα απο οτι βλεπω δεν εχει εισοδο για κατι τετοιο.Εχει εισοδο μονο για ακουστικα και για το macc.Καποια λυση θα υπαρχει.Γνωριζει κανεις???
Δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο.

Reaction score
2

Σιγουρα?Δεν υπαρχει καποιου ειδους ανταπτορας που να μετατρεπει το σημα του μικροφωνου σε καποια εισοδο του ενισχυτη?Κατι πρεπει να υπαρχει.

Reaction score
1

Σίγουρα...πάρε ένα από αυτά τα έτοιμα κιτ για καραοκε φθηνά είναι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.672
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@