Pioneer VSX-520 K

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.520
Απάντηση: Pioneer VSX-520 K

Από -80 έως +12 είναι Νίκο;

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Στείλε μου λίγο από δω ρε...θα είναι καϊνάρι :142::142: Εχει ένδειξη ο 520.

Μισό, γιατί μας πήραν τα ντουμάνια.:107:

Οταν το volume είναι στο max level, τί νούμερο γράφει η οθόνη?

Reaction score
4

Ναι έχει βρε άλλο ήθελα να πω .Να γίνω λίγο ποιο κατανοητός.

Έχω δει σε άλλους ενισχυτές ότι η ένταση μετριέται σε DB στον 520 απλά έχει ένδειξη από 0-80 . Αυτό ήθελα να πω. :120:

Reaction score
1

Μισό, γιατί μας πήραν τα ντουμάνια.:107:

Οταν το volume είναι στο max level, τί νούμερο γράφει η οθόνη?
Στο max δεν τον έχω βάλει και ούτε πρόκειται ποτέ :137: αυτό που ξέρω είναι ότι όταν ανεβοκατεβάζω το volume γράφει ένα νουμεράκι και δίπλα του db στην οθόνη του (πχ 35db)...μόλις πάω σπίτι θα σας το βγάλω μιά φωτογραφία να το δείτε παιδιά...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Ο δικός μου , που δεν είναι PIONEER, στο min level , γράφει -80db και στο max γράφει +10db.

Reaction score
4

Στο max δεν τον έχω βάλει και ούτε πρόκειται ποτέ :137: αυτό που ξέρω είναι ότι όταν ανεβοκατεβάζω το volume γράφει ένα νουμεράκι και δίπλα του db στην οθόνη του (πχ 35db)...μόλις πάω σπίτι θα σας το βγάλω μιά φωτογραφία να το δείτε παιδιά...
Ρε εμένα δεν λέει db ?????Τι στο καλό ?????? :120: :120:
Εκτός αν έχει δυο η περισσότερους τρόπους να σου εμφανίζει τις απεικονίσεις στην οθόνη..... εγώ δεν το έχω αλλάξει πάντως παίζω με το αρχικό setup του... Νίκο εσύ το έχεις αλλάξει ? Από την αρχή σου έλεγε db ?Τέλος εγώ έχω το VSX-520-K αν δεν κάνω λάθος υπάρχει και άλλο μοντέλο...

Reaction score
1

Ρε εμένα δεν λέει db ?????Τι στο καλό ?????? :120: :120:
Εκτός αν έχει δυο η περισσότερους τρόπους να σου εμφανίζει τις απεικονίσεις στην οθόνη..... εγώ δεν το έχω αλλάξει πάντως παίζω με το αρχικό setup του... Νίκο εσύ το έχεις αλλάξει ? Από την αρχή σου έλεγε db ?Τέλος εγώ έχω το VSX-520-K αν δεν κάνω λάθος υπάρχει και άλλο μοντέλο...

Πάντα έτσι έγραφε !!!!!!! δεν έχω πειράξει τίποτα εκτός από τις ρυθμίσεις για τον πολυκάναλο ήχο !!!

Reaction score
4

Γκρρρρρρρρρ :141:

Θα το δω όταν πάω σπίτι θα σας πω γιατί έχουν αρχίσει και με ζώνουν τα φίδια......

Reaction score
4

Παιδιά ο δικός μου δεν έχει db είναι όπως σας έλεγα χθες 0 με +80

Reaction score
0

μολις ολοκληρωσα κι εγω την αγορα του 520 και μεχρι να καταληξω σε ηχεια (Roister - Magnat),πηρα απο εναν φιλο μου 2 Mission M73 δαπεδου(100W - 8Ω)...δοκιμασα λιγο ταινιουλες και το αποτελεσμα μου αρεσε,αν και ακουγα απο 2 ηχεια μονο και ηταν 230 το βραδυ..
απογοητευτηκα απο την οπτικη συνδεση με την TV αν και ειναι θεμα δικο της οπως καταλαβαινω...πολυ χαμηλη ενταση...αλλα με rca το θεμα ισιωσε...
20-25 ενταση ηταν αποδεκτη για το προχωρημενο της ωρας...
Σχετικα ευκολος θα μπορουσα να πω...χωρις καν να διαβασω το manual,μπηκα μενου,ρυθμισα ηχεια,αποστασεις,Hz κλπ κλπ...
Και μια γρηγορη ερωτηση...απο καλωδια τι κανουμε?ο φιλαρακος μου μου εδωσε κατι μουλαρια οσο το μικρο μου δαχτυλο...χρειαζονται τοσο χοντρα για τα 2 εμπρος ηχεια?

Reaction score
4

Ναι καλό είναι τα καλώδια για τα εμπρός να είναι 2χ2,25 η 2χ2,50 οπότε μια χαρά καλώδια σου έδωσε το παλικάρι. Σκέψου ότι προσωπικά έχω βάλει σε όλα 2χ2,50 για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο σε μεγάλες εντάσεις. Μέχρι το +60 που έχω πάει έπαιζαν όλα απροβλημάτιστα.

Reaction score
0

Ναι καλό είναι τα καλώδια για τα εμπρός να είναι 2χ2,25 η 2χ2,50 οπότε μια χαρά καλώδια σου έδωσε το παλικάρι. Σκέψου ότι προσωπικά έχω βάλει σε όλα 2χ2,50 για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο σε μεγάλες εντάσεις. Μέχρι το +60 που έχω πάει έπαιζαν όλα απροβλημάτιστα.
ωραια...κι εγω 2Χ2.5 τους εβαλα...
παιζει δυνατα παντως..:107::107:

Reaction score
4.237
Re: Απάντηση: Pioneer VSX-520 K

Αλλαξε input πηγη πχ CD-R και γυρνα το volume.. :126:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.674
Members
38.587
Νεότερο μέλος
dark2030@