Pioneer VSX-819H,Yamaha RX-V465 or what?

Reaction score
0
Απάντηση: Pioneer VSX-819H,Yamaha RX-V465 or what?

στα ηχεια γραφει 4Ω.
κ ο Pionner ειναι 6Ω ενω ο Yamaha 8Ω.

Reaction score
0
Απάντηση: Pioneer VSX-819H,Yamaha RX-V465 or what?

Καλη σας μερα. Εχω ξεκινησει καπως αναποδα, εχω παραγγειλει τα Roister Emphasis (μονο τις 2 στηλες) και εχω κολλησει - και ασχετοσυνη μαζι :107: ως προς ποιον ενισχυτη να διαλεξω. Αν εχετε καποιον αλλο στην κατηγορια τιμης αυτων μου λετε (γυρω στα 350€).
Υπ'οψιν δεν ειμαι πολυ φαν του τελειου κινηματογραφικου ηχου (πισω ηχεια θα βαλω απο ενα παλιο Technics στερεοφωνικο) αλλα θα ηθελα να ακουω μουσικη με καθαρο ηχο. Στον ενισχυτη θα συνδεθουν μια τηλεοραση Sony Z5500 40', ενα dvd player Comet (θα αναβαθμιστει αλλα το ρημαδι τα παιζει ολα) και ενα Playstation 3. Aρα με ενδιαφερει να βλεπω κανενα Blue Ray, και να ακουω κατι της προκοπης. Επισης ειδα οτι μερικοι ενισχυτες σου βγαζουν τις ρυθμισεις στην οθονη της τηλεορασης - ή ειναι σε πιο ακριβες σειρες?
Sorry για τις πολλες ερωτησεις...:120:
Εγω προσωπικα θα αγοραζα pioneer γιατι εχει μακραν το καλυτερο συστημα αυτοματης ισοσταθμισης που υπαρχει γιατι ειναι το μονο συστημα που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ισοσταθμιζει και το subwoofer αληθινά. Να καταλαβεις μετα απο 3 sub που εχω αλλαξει αναγκαστηκα να παρω τον pioneer γιαυτο το λογο. Επισης δεν ξερω αν σε ενδιαφερει αλλα ειναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ εταιρια που οταν συνδεσεις ipod αποκοδικοποιει την πληροφορια στο dac του ενισχυτη κια βελτιωνει την ποιοτητα χωρις υπερβολη 30% στο ipod . Επειδη εγω ως πηγη χρησιμοποιω ipod 160gb σε apple loosless format εδω και 2 χρονια την εχω καταβρει.
Αν δεν σε ενδιαφερουν τα παραπανω τοτε αγορασε denon 1910 και μην ψαχνεις για τιποτε αλλο. Αλλα ξαναλεω παλι η ισοσταθμιση του sub Ειναι το Α και το Ω στα ελληνικα σπιτια. Εχω ακουσει συστημα του ξαδερφου μου που εχει ηχεια energy ακριβης σειρας , Anthem statement pro και τελικο και με εχουν πιασει τα γελεια λογω κακου και φθηνου sub (yamaha yst sw 515 ) .Αντιθετως καλοκουρδισμενα συστηματα κελαιδανε με το 1/3 των χρηματων.:112:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis