Pioneer VSX 820 σε συνδιασμο με ηχεια B&W M1 για μικρο home cinema.

Reaction score
1
Οπως λεει και ο τιτλος σκεφτομαι να αγορασω τον ενισχυτη Pioneer VSX 820 και να τον συνδιασω με μια πενταδα Μ1 ....το συγκεκριμενο συνολο θα παιζει στο υπνοδωματιο με την βοηθεια ενος μικρου sub. οι εντασεις θα ειναι χαμηλες και οχι εκκωφαντικες Αυτο που με ανυσυχει ειναι το γεγονος οτι ο pioneer αναφερει οτι δεχεται ηχεια μεχρι 6Ω ενω λογικα τα Μ1 ειναι 4 Ω ...

Τα φωτα σας παρακαλω...να τον παρω η να κοιταξω αλλου? τα χρηματα ειναι ισα ισα...και δεν θελω να ανοικτω πολυ.

Reaction score
1
Απάντηση: Pioneer VSX 820 σε συνδιασμο με ηχεια B&W M1 για μικρο home cinema.

Φίλε μου κάτσε να το δουν τα παιδιά που ασχολούνται με τον ήχο να σου απαντήσουν στα σίγουρα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Εφόσον η Pioneer συστήνει ηχεία μέχρι 6Ohm καλό είναι να ακολουθήσετε την οδηγία αυτή.

Reaction score
1

Εφόσον η Pioneer συστήνει ηχεία μέχρι 6Ohm καλό είναι να ακολουθήσετε την οδηγία αυτή.
ωραια...και τι να παρω για να παιξω με τα Μ1?

παντως στα σπεκ η B&W δινει οτι ειναι 8Ω με ελαχιστη τιμη τα 4.8

http://www.bowers-wilkins.com/Speakers/Theatre_Solutions/Mini_Theatre/M-1.html

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Pioneer VSX 820 σε συνδιασμο με ηχεια B&W M1 για μικρο home cinema.

8ωμα είναι με minimum 4,8 Οhm.Δες το εδώ.Μην τα φοβάσαι βάλτα.
Δες και τα Harman.Ίσως να είναι εξίσου καλά ή και καλύτερα
μαζι γραφαμε φιλτατε...αλλα τα ηχεια τα εχω ηδη...ενισχυτη ψαχνω...ευχαριστω παντως

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Pioneer VSX 820 σε συνδιασμο με ηχεια B&W M1 για μικρο ho

Ωραίο timing εέ?
super....απλα την φοβηθηκα την B&W επειδη γενικα εχει δυσκολα ηχεια.

Timaras

Reaction score
2.153
Μην τους φοβάσαι τους ενισχυτές.Δεν κατεβαίνουν και τόσο χαμηλά
τα ηχεία.Ρίξε μια ματιά και στον RX-V467

Reaction score
4

Στα M1 του bro ο Denon 1610 τα καταφέρνει μια χαρά... Δεν βλέπω τον λόγω ο Pio να μην είναι αρκετός...
Κρεβατοκάμαρα είναι, χαμηλά θα παίζει...

Reaction score
1

ευχαριστω Νικο...ετσι λεω και εγω

Reaction score
89
να ρωτησω κ γω με τα Μ1 μεχρι το 1000ρικο ποιους ενισχυτες θα χατε να προτεινετε? ή με ποιους συνδιαζονται καλυτερα?? μιλαμε για χωρο που δε ξεπερναει τα 20-23 τετραγωνικα.

υγ... επειδη ειμαι κ pionnerακιας βαλτε μεσα στις προτιμησεις και κανενα pio εεεε :126:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

τα B&W M1 τα πληρωνεις αρκετα για το desing , αν θες τα ταιριαξεις στο σαλονι σου κ' να μην φωναξει το ετερον ημιση τοτε πασο, αλλα με αυτα τα λ7 η' λιγοτερα υπαρχουν πολλες αξιολογες επιλογες κ' με καλυτερη αποδοση σε μουσικη κ' home cinema:126:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.594
να ρωτησω κ γω με τα Μ1 μεχρι το 1000ρικο ποιους ενισχυτες θα χατε να προτεινετε? ή με ποιους συνδιαζονται καλυτερα?? μιλαμε για χωρο που δε ξεπερναει τα 20-23 τετραγωνικα.

υγ... επειδη ειμαι κ pionnerακιας βαλτε μεσα στις προτιμησεις και κανενα pio εεεε :126:

Έ τότε πας σφαίρα για τον Pioneer 2020. Έχει πέσει και η τιμή του αρκετά:

http://www.audioshow.gr/index.php?p...id=0&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=65

Όταν ο gstriftos τον έφερε σπίτι μου για δοκιμή στο δικό μου hc της ίδιας επιφάνειας,οδήγησε καταπληκτικά τα πολύ μεγαλύτερα JBL LS-80. Η δε ισοστάθμισή του είναι κορυφαία για τα χρήματα που ζητάει. Δες τον εδώ:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=89191

Reaction score
89
Έ τότε πας σφαίρα για τον Pioneer 2020. Έχει πέσει και η τιμή του αρκετά:

http://www.audioshow.gr/index.php?p...id=0&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=65

Όταν ο gstriftos τον έφερε σπίτι μου για δοκιμή στο δικό μου hc της ίδιας επιφάνειας,οδήγησε καταπληκτικά τα πολύ μεγαλύτερα JBL LS-80. Η δε ισοστάθμισή του είναι κορυφαία για τα χρήματα που ζητάει. Δες τον εδώ:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=89191

Γιαννη για αυτον διαβαζα πριν απο λιγο χιχιιι!!! :126:Σα καλος λεω φαινεται να ειναι!! Και εμφανισιακα δε παει πισω....

Για να δουμε τι θα μας φερει το 2011!!! :142: Ημουν καλο παιδι το ξερετε εεεε...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.594
Για να δουμε τι θα μας φερει το 2011!!! :142: Ημουν καλο παιδι το ξερετε εεεε...

Μην το λες σε εμάς... Άλλος πρέπει να ακούσει:138:

Και πού 'σαι, μια και ήσουν ΠΟΛΥ καλό παιδί, ζήτα και το νταμπλ. Είναι και πιο εύκολο!:142:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Τα Μ1 δεν κανουν για χαμηλες εντασεις, θελουν βαττ για δωσουν ο,τι εχουν να δωσουν. Ψαξε για αλλα πολυ πιο ευαισθητα με καλυτερες μεσοχαμηλες ,και τα Μ1 εχουν πολυ καλες αλλα μονον οταν φωναζουν, διαφορετικα απλα μουρμουριζουν! Τα εχω γι΄αυτο τα ξερω!

Reaction score
89
το θεμα ειναι οτι τα εχω ειδη απλα δε τα χω φερει στο σπιτι ακομα γιατι λειπουν τα ενισχυτικα. Τα χω στο πατρικο μου ακομα. Τωρα να παω σε μεγαλυτερα δυσκολο γιατι ο χωρος περιορισμενος κ η γυναικα παραμονεευει.....:101:

Reaction score
89
η γνωμη σας για τους denon 2311 κ τον marantz 6002 ποια ειναι ρε παιδια σε σχεση παντα με τον 2020 για τα εν λογω ηχεια? :118: Τον marantz τον ειδα τις προαλλες αλλα εμφανισιακα μου αρεσε... ακουστηκα δεν τον ειχαν συνδεδεμενο οποτε απο ουσια μηδεν...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis