Pioneer vsx 920-k πρόβλημα

Reaction score
20
δοκιμασες να δεις στα σεττινγκσ της θυρας να εχεις ενεργοποιημενο το hdmi input αναλογως τον αριθμο του hdmi
το ειχα κανει και εγω οπως σκαλιζα τις ρυθμισεις και λεω παει την εκαψα την εισοδο ,αλλα τελικα μετα απο πολλα πειραματα ειδα οτι την ειχα κανει off

Reaction score
1
δοκιμασες να δεις στα σεττινγκσ της θυρας να εχεις ενεργοποιημενο το hdmi input αναλογως τον αριθμο του hdmi
το ειχα κανει και εγω οπως σκαλιζα τις ρυθμισεις και λεω παει την εκαψα την εισοδο ,αλλα τελικα μετα απο πολλα πειραματα ειδα οτι την ειχα κανει off

Reaction score
1
Όχι είναι όλα ανοιχτά.. Έχω κάνει τα πάντα αλλά τίποτα και δεν ξέρω και αν επισκευάζεται.. Τον χρησιμοποιώ μόνο με την οπτική..

Reaction score
1
να υποθεσω καλωδια αλλα εχεις δοκιμασει,καμια θυρα δε παιζει ?περιεργο
Ναι τα παντα.. όσους έχω ρωτήσει τους φαίνεται παράξενο να έχουν πρόβλημα τα hdmi.. ξέρεις αν φτιάχνουν;;

Reaction score
20
ξερω οτι μερικοι oknyo ειχαν τετοιο θεμα εκαιγαν τις εισοδους hdmi στην αρχη εβγαζαν κατι σα χιονια η γραμμες και μετα παππαλο και εχω την εντυπωση πως αλλα ζαν κατι πυκνωτες και εστρωναν αν θυμαμαι καλα,σιγουρα εκανες και το harware reset που δε θυμαμαι πως γινεται και παλι τα ιδια ε,τοτε εχεις θεμα αλλα αξιζει να δωσεις λεφτα τωρα για επισκευη η να τον σκοτωσεις σε κανα πιτσιρικα που χρειαζεται μονο την ενισχυση και να πας για καινουριον

Reaction score
1
ξερω οτι μερικοι oknyo ειχαν τετοιο θεμα εκαιγαν τις εισοδους hdmi στην αρχη εβγαζαν κατι σα χιονια η γραμμες και μετα παππαλο και εχω την εντυπωση πως αλλα ζαν κατι πυκνωτες και εστρωναν αν θυμαμαι καλα,σιγουρα εκανες και το harware reset που δε θυμαμαι πως γινεται και παλι τα ιδια ε,τοτε εχεις θεμα αλλα αξιζει να δωσεις λεφτα τωρα για επισκευη η να τον σκοτωσεις σε κανα πιτσιρικα που χρειαζεται μονο την ενισχυση και να πας για καινουριον
Δε ξέρω καν το κόστος αν είναι ακριβός φυσικά και δεν αξίζει.. Ναι το έκανα και αυτό.. το σκέφτομαι για κάποιον αλλο έχεις να προτείνεις κάποιον Η κάποιους;;

Reaction score
20
δεν εχω καποιον υποψιν αυτη τη στιγμη , βαλε μια αγγελια για αρχη ποτε δε ξερεις και βλεπεις πως παει

Reaction score
1
Τις οδηγιες χρησεις του ενισχυτη τις κατεβασες τις διαβασες ?
http://www.pioneer.eu/uk/support/manuals/VSX-920-K/page.html εχει αναλυτικες οδηγιες στα Ελληνικα .
Παρε ενα τηλεφωνο τον ανθρωπο που στον εδωσε να σε βοηθησει .
Πάνω κάτω ότι λέει έχω κάνει.. Έχω το βιβλιαράκι του ενισχυτή αλλά στα αγγλικά.. να πω την Αλήθεια το έχω πάρει απόφαση να πάρω κάποιον άλλο.. την άλλη φορά θα προσέχω.. το θέμα είναι τι να πάρω για τα ηχεία που έχω;; όποιος ξέρει ας βοηθήσει;;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis