Pioneer vsx-922 KAI HXEIA

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους!Προσφατα αγορασα τον εν λογω ενισχυτη pioneer vsx-922 και εχω την εξης ερωτηση να
κανω διοτι δεν βρισκω λογικη εξηγηση.Τα ηχεια που εχω συνδεσει πανω του δεν παιζουν ολα στην ιδια ενταση.
Τα front και το center ακουγονται μια χαρα δυνατα αλλα τα πισω και τα περιφερειακα στην μιση ενταση και λιγοτερο.Ετσι πρεπει να ειναι ή κατι δεν κανω καλα??Και δεν μιλαω μονο στις ταινιες αλλα γενικοτερα.Ο σκοπος ηταν να μου βγαζει σε καθε καναλι την ιδια ενταση ειτε αν προκειται για ταινια ειτε για μουσικη.Επι παραδειγματι οταν παιζει μουσικη,δυνατα σχετικα,ακουγονται τα front και πρεπει να βαλω το αυτι μου στα 30-40 εκατοστα στα αλλα για να βεβαιωθω οτι παιζουν.Τι γινεται??Τα ηχεια front ειναι Magnat supreme 2000,τα πισω Magnat supreme 1002 και τα περιφερειακα κατι sony κολωνες απο ενα 5.1 που ειχα.Το center ειναι το jbl control now.Βαλτε ενα χερακι ρε παιδια,ευχαριστω.

Reaction score
0
Εχει.Εκανα την διαδικασια αλλα ελαχιστη διαφορα.Το θεμα ομως με ενδιαφερει γενικοτερα,δηλ μερικες φορες π.χ. σε ενα παρτυ θελω να αλλαξω θεσεις στα πισω ηχεια ή τα περιφερειακα με σκοπο να καλυψω περισσοτερο χωρο ηχητικα και οχι μονο τον χωρο που εχω για cinema.Mε ενδιαφερει πως θα βγαλουν ολα τα ηχεια την ιδια ενταση αντε με μικρες διαφορες.Αυτη την στιγμη τα 1002 παιζουν περιπου στο 20-30 % της εντασης τους μιας και πριν παρω τα 2000 τα ειχα σαν front και ξερω την δυναμη τους.Με το που τα βαλα σαν περιφερειακα αποδιδουν σωστα αλλα σε χαμηλη ενταση για τα δεδομενα τους.Υπαρχει περιπτωση ο ενισχυτης να ειναι ετσι και να θελει τα μπροστινα να ακουγονται κυριως και τα υπολοιπα να παιζουν χαμηλοτερα?Αν ειναι ετσι δεν αξιζει τον κοπο το συστημα που εφτιαξα..

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.589
Αν δε σ' αρέσει το σωστό, πήγαινε στις ρυθμίσεις κι ανέβασε την ένταση των περιφερειακών.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.692
Για να μην κάνεις το παραπάνω που λέει ο Zizik, και είναι κρίμα άλλωστε,

σε πάρτι να βάζεις το 7stereo για να παίζουν τo ίδιo.

Last edited:

Reaction score
2.207
Είναι surround effect και η pioneer to λέει ext stereo (σελίδα 45 του manual)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster