PIONEER VSX 930 ή YAMAHA RX V581 / 681

Reaction score
674
Καλησπέρα σας,

είμαι σε αναζήτηση ενισχυτή και δεν μπορω να καταλήξω ακόμη.
Έχω βρει μεταχειρισμένο τον pioneer και κοιτάω για καινούριο τους yamaha rx v581 ή τον 681.
Τα ηχεία για την ώρα είναι 3.0 και αποτελούνται από τα kef iq7 και το kef iq2c, μέχρι τώρα τα είχα με τον denon 1910 ο οποίο έχω ήδη πουλήσει και θα ήθελα να έχω κάτι ανάλογο σε ήχο και εικόνα με τον denon αλλά με τις ευκολίες του wifi και μελλοντικά να συνδεθεί με 4Κ tv.
Παρακαλώ τα φώτα σας.
Ευχαριστώ.

Reaction score
6
Δεν είναι στην ίδια κατηγορία τιμής. Ο Pioneer είναι ακριβότερος. Αν τον έχεις βρει στην τιμή των άλλων δύο θα σου έλεγα μάλλον να τον πάρεις. Αν όχι θα πήγαινα για τον Yamaha RX-V781. Κανένας από αυτούς που έχεις επιλέξει δεν έχει εισόδους multi channel και pre outs. Γνώμη μου είναι να πάρεις κάποιον που θα έχει και τα δύο (ή τουλάχιστον τα pre outs, o RX-V781 έχει).

Reaction score
674
Ευχαριστώ για την συμβουλή σου, απλά ο 781 ξεφεύγει πολύ από το budget μου (ακόμη και ο 681 είναι υπέρβαση).
Υπάρχει επίσης και ο rx a820 που έχω βρει μεταχειρισμένος και θα ξέρω το βράδυ αν είναι ακόμη διαθέσιμος, η γνώμη σας για αυτόν σε σχέση με τους άλλους;

Reaction score
674
Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας απο χθες είμαι κάτοχος του vsx 930 και πολύ εντυπωσιασμένος με τις δυκτιακες του αρετές.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.873
Members
38.509
Νεότερο μέλος
Konstantinos M.