Pioneer vsx-lx60 hdmi pass through

Reaction score
4
γεια σας,η κατασταση μου εχει ως εξης:εχω συνδέσει στη σειρα το PS3 στον ενισχυτη κ τον ενισχυτη στην τηλεόραση μέσω HDMI, και χωρίς να ανοίγω τον ενισχυτη ανοιγωντας το PS3, η εικόνα παίζει απο την τηλεόραση. Στο PS3 υπάρχει μια επιλογή που λέγεται control with HDMI, με αυτό στο ΟΝ μπορείς να ελεγχεις το PS3 από την τηλεόραση αρκεί η τελευταια να υποστηρίζει το anyconnect ή κάτι αντίστοιχο, με αυτόν τον τρόπο οταν ανοίγει το PS3 ανοίγει μόνο το κύκλωμα του HDMI και κάνει pass-through τον ηχο κ την εικονα στην TV μέσω του HDMI. Τελος όταν ανοιγεις το PS3 κ τον ενισχυτή ο ηχος παιζει από τον ενισχυτη…..
Ως εδώ όλα καλα, εγω σε όλα αυτά αντιμετωπιζω το εξης προβλημα,όταν ανοιγω το PS3 χωρις τον ενισχυτη,περναει κανονικα εικονα αλλα δεν περναει ηχο,παρολα αυτά όταν ανοιξω τον ενισχυτη γραφει πανω στην οθονη του ενισχυτη hdmi passthrough κ αμεσως μετα αυτη η ενδειξη σβηνει κ μου βγαζει κανονικα dts hd mstr( που ειναι το φορμα ηχου της ταινιας)τι κανω λαθος?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Pioneer vsx-lx60 hdmi pass through

Μάλλον τίποτα.Απλά η τηλεόραση λογικά δεν αναγνωρίζει το φορμά ήχου που στέλνει το ps3 οπότε για αυτό δεν έχεις ήχο.

Reaction score
4
Απάντηση: Pioneer vsx-lx60 hdmi pass through

ναι οντως αυτο ηταν,εκανα εκ νεου ρυθμιση για δικαναλο ηχο κ δουλεψε κανονικα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa