pioneer

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: pioneer

σαν ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ
ΟΧΙ βεβαια
αν ξεκολλησεις θα δεις οτι καμμια εταιρια δεν καταφερε να βγαλει καλυτερη τηλεοραση απο την κουρο
καλυτερο -ακριβοτερο ντεκ και ντακ αυτοκινητου 3000+3000 ευρω
ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΠΡΟΙΝΤΑ απο ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ και LASERDISC μεχρι ολοκληρομενο με οθονη
απο το ΠΡΩΤΟ universal μεχρι το ΠΡΩΤΟ συστημα ισοσταθμισης
ΤΑΙΖΕ με ΣΩΘΙΚΑ τις townshead -parasound- theta- marantz

αλλα αμα κολλας σε μια εταιρια οι αλλες ειναι μονο για να βγαζουν προιοντα σαν τα πιο πανω τιποτα περισοτερο
τι δεν βγαζει η ντενον ?
τηλεοραση καν (οχι επιπεδου κουρο)
αυτοκινητου μπα TI EINAI AYTO
τοσες πρωτιες εεε ? τι ειναι αυτο ?
να δανειζει τα σωθικα της τσου
ξεκολλα γιαννη
ΞΕΚΟΛΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

η denon στην history page εχει 17 σημεια
η pioneer >> >> >> >> 35 σημεια

τι κριμα? δεν ειπαμε βεβαια πια εταιρια κατασκευασε πρωτη
gps
οδηγους για pc
ηχειαρες

κριμα γιατι η ντενον δεν κατασκευαζει καν

ΞΕΚΟΛΛΑ

ΞΕΚΟΛΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ

Reaction score
6
Αργύρη, τηλεόραση δεν βγάζει η Pioneer πια. Και ο όμιλος που ανήκει η Denon βγάζει προϊόντα αυτοκινήτου.
H Boston Acoustics είναι, και μάλιστα την εμπιστεύονται πολλοί κατασκευαστές για τα εργοστασιακά στερεοφωνικά που βάζουν στα αυτοκίνητά τους.
Απλά είναι διαφορετική η στρατηγική για κάθε μάρκα.

Σίγουρα όμως είναι πιο προτωποριακή η Pioneer. Η Denon είναι πιο ποιοτική όμως. :137:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: pioneer

Αργύρη, τηλεόραση δεν βγάζει η Pioneer πια.
ναι αλλα η ντεονο δεν εβγαλε ποτε, ετσι?

Και ο όμιλος που ανήκει η Denon βγάζει προϊόντα αυτοκινήτου.
H Boston Acoustics είναι, και μάλιστα την εμπιστεύονται πολλοί κατασκευαστές για τα εργοστασιακά στερεοφωνικά που βάζουν στα αυτοκίνητά τους.
Απλά είναι διαφορετική η στρατηγική για κάθε μάρκα.
λιο μιλαμε για ντενον, οχι μελος του γκρουπ
ειναι σαν να λεμε οτι επειδη η λαμποργκινι ειναι μελος του φολκςβαγκεν γκρουπ το πολο εχει καταβολες μουρκιελαγκο

Σίγουρα όμως είναι πιο προτωποριακή η Pioneer. Η Denon είναι πιο ποιοτική όμως. :137:
να σου θυμισω οτι επιχαλκομενες βιδες μονο η pio χρησιμοποιει και η μαραντζ στα κορυφαια της.Οποτε η πιο δεν υπολειπεται σε ποιοτητα.Για να μην αναφερω κατι βιδες που εξειχαν στην κοιλια του 3805 (τον ειχα για ενα φεγγαρι)

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.416

Να σου πω ρε αργύρη , αφού είναι τόσο κορυφαία και πρωτοποριακή εταιρία , πως και εχεις μόνο το 91? Πως και δεν εχεις κανά susano? κανά σοβαρό τελικό? που δεν βλέπω να εχει? κανά προβολέα δικό της?? οχι βέβαια τον jvc , που τον ονόμασε Kuro και τον πούλαγε 9500 , δεν πούλησε κομμάτι , και τον έβγαλε εν μια νυκτί στα 4500, για να τον ξεφορτωθούν.Και μην μου πείς ολα αυτά τα περί car audio γιατί θα βάλω τα γέλια.
Δε βλέπω να εχεις μηχανάκια Pioneer , ούτε το mcac. Αφού είναι τόσο καλύτερο το mcac γιατί πήρες audyssey? Γιατί δεν εχεις ηχεία pioneer ?Γιατί ? γιατί? γιατί?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Να σου πω ρε αργύρη , αφού είναι τόσο κορυφαία και πρωτοποριακή εταιρία , πως και εχεις μόνο το 91?
γιατι δεν ειμαι ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ
Πως και δεν εχεις κανά susano?
παιζω με προ για την ωρα οταν βγαλει, και ειναι βαλιου φορ μανι το βλεπω δεν ειμαι σκυλακι να τρεχω πισω απο καμμια εταιρια και να κανω θεο τα προιοντα της

κανά σοβαρό τελικό? που δεν βλέπω να εχει?
η ντενον εχει σοβαρο τελικο? το αλλο με τον τοτ το ξερεις? κατι αναλογο με το φυτο σου ειναι και ο ονκιο (τελικος) απευθυνεται μονο σε πσονια.Εγω ψωνισα αμερικανικο πραμα με 10 χρονια εγγυηση , 7χ330 στα 8 ομ
και μολις 2400 , οχι 7500 ευρω για 10χ 150 με ανεμηστηρες για τις δυσκολες ωρες
κανά προβολέα δικό της?? οχι βέβαια τον jvc , που τον ονόμασε Kuro και τον πούλαγε 9500 , δεν πούλησε κομμάτι , και τον έβγαλε εν μια νυκτί στα 4500, για να τον ξεφορτωθούν
πως ειπαμε τον jvc που δεν εβγαλε η ντενον ?
.Και μην μου πείς ολα αυτά τα περί car audio γιατί θα βάλω τα γέλια.
το ξερω οτι θα βαλεις τα γελια ρωτα κανενα που να κατεβαινει σε αγωνες και μετα ξαναγελας
Δε βλέπω να εχεις μηχανάκια Pioneer , ούτε το mcac.
το οντισι που πηρα ειναι ξεχωριστη μοναδα και μαλλον η κλυτερη στο ειδος της
Αφού είναι τόσο καλύτερο το mcac γιατί πήρες audyssey?
εγω εδω δεν θα μιλαγα μιας και δικο της συστημα ειχε μονο στον 3805 και το οποιο δεν ηταν ισοσταθμιση .Μετα αφου δεν μπορουσε σαν ΚΟΛΟΣΟΣ να διμιουργησει κατι αναλογο το ερειξε στο φτηνο οντισι.Ρωτα τον μανωλη να σου πει τι εστι mcacc και πριν ποσα χρονια του ελεγα τι ειναι .Οταν η ντενον δεν ειχε καν συτημα ισοσταθμισης
Γιατί δεν εχεις ηχεία pioneer ?Γιατί ? γιατί? γιατί?

δεν εχει ηχεια ? ή δεν βλεπεις καλα ?
ή δεν θες να βλεπεις?
δες εδω
http://www.pioneer.eu/eur/products/42/99/161/overview.html
και μετα δειξε μου πιο ηχεια αναλογου επιπεδου η ντενον

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.215

δεν εχει ηχεια ?
Για τα ηχεία της πιστεύω ότι τουλάχιστον μία από τις τρεις ελληνικές μάρκες

της ρίχνει στα αυτιά!

Reaction score
1

της ρίχνει στα αυτιά!
φυσικα πριν βγαλεις το συμπερασμα σου φανταζομαι οτι θα εχεις λαβει υποψη και τα ενισχυτικα που απαιτουνται ετσι?

(υποψιαζομαι οτι μιλας για την ΑS)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

της ρίχνει στα αυτιά!
τα εχεις ακουσει Α_Β_Γ στον ιδιο χωρο και το λες?
και μιλαω για οποιοδηποτε μοντελο του ελληνα
απεναντι σε αυτο

http://www.pioneer.eu/eur/products/42/99/161/TAD-R1/index.html

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.215

Όχι Αργύρη δεν τα έχω ακούσει στον ίδιο χώρο γι αυτό άλλωστε

είπα πιστεύω και όχι είμαι σίγουρος.

Πάντως για όλα τα Ιαπωνικά ηχεία δεν ακούγονται καλά λόγια σε σχέση με τα άλλα.

Να ναι μύθος;:203:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

κοιτα το πως αρεσει στον καθενα να ακουει ειναι καθαρα προσωπικο.Οπως και οι σχολες.Στην στερνη εκθεση του ηχου τα ηχεια ηταν χυμα με χαλια καλωδια-συνοδα.Ετσι δεν βγαινουν συμπερασματα.Στον χωρο μας-γουστα μας ολα ειναι διαφορετικα.Παντως η μοναδες της ταντ ειναι διασημες εδω και πολλα χρονια, και η παιονιρ ξεκινησε απο ηχεια.Επομενος στοχος ειναι ενα σοβαρο δικαναλο σετ για το σαλονι μου.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.416

τα εχεις ακουσει Α_Β_Γ στον ιδιο χωρο και το λες?
και μιλαω για οποιοδηποτε μοντελο του ελληνα
απεναντι σε αυτο

http://www.pioneer.eu/eur/products/42/99/161/TAD-R1/index.html

Γιατί δλδ εσυ τα εχεις ακούσει?
Ασε ρε αργύρη με την pioneer και την κάθε pioneer , εδω δεν μετράμε ποιός την εχει μεγαλύτερη ,η ποιά είναι καλύτερη .Εντάξει κάτσε εσυ με τις επιχαλκωμένες βίδες και πες μου αν ακούς διαφορές , απο τις ανεπιχάλκωτες.Οσο για το φυτό μου , να είσαι σίγουρος πως όποιον και να ρωτήσεις που να ξέρει δεκα πράγματα θα το προτιμήσει απο το δικό σου το φυτό.Σου ξαναλέω και πάλι οτι εδω δεν κάνουμε διαγωνισμό .Αμα εσένα σου αρέσει η pio μεγειά σου και χαρά σου . Η EARTHQUAKE επίσης ? πάλι το ιδιο . Αλλά δεν γίνεται ρε μεγάλε να ασπαστούμε ολοι μας την ιδια άποψη , γιατί τότε θα υπήρχε μόνο ενα μηχάνημα.
Κάτσε εσυ με τα pioneer και εγω με τα denon. Που είναι το πρόβλημα? Οτι δεν ψαρώνω με την Pioneer ? ε τι να κάνουμε ? δεν ψαρώνω.Το οτι βγάζει οδηγούς pc δεν με απασχολεί καθόλου.Το οτι βγάζει car audio επίσης. Το οτι εχει 337 high points στο site της επίσης.
Είπαν της γριάς να χ..... και αυτή ξ........ε.Τι μου λες τώρα ?
Στο πεδίο του χομπυ μας δεν εχει να κάνει ποιά βγάζει cd rom dvd rom blue ray rom κλπ.
Δεν με νοιάζει καθόλου. Πήρα αυτά που ήθελα να πάρω και είμαι κατευχαριστημένος.
Πήρες αυτά που ήθελες να πάρεις και πάει τέλειωσε.

Reaction score
1

Επομενος στοχος ειναι ενα σοβαρο δικαναλο σετ για το σαλονι μου.
Αυτο και αν ειναι ειδηση.......17 χρονια μετα ο Argi θα κανει come back στο δικαναλο ηχο....

Η αυτοκρατορία αντεπιτιθεται...........

welcome back Argi.....

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Γιώργο basta!(όχι Σάσα).
Η σειρά ΕΧ (τουλάχιστον σε h-c) είναι τρομερή.Όποιος αμφιβάλει δεν έχει παρά να πάει στο pioneer center και να ακούσει.Μόνο να πάρει και σαλιάρα μαζί του.
Πάντως αυτό το tad πολύ θα ήθελα να το ακούσω.Γιατί από μεγάφωνα,τουλάχιστον,είναι Ηρακλής με ρόπαλο..

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Γιατί δλδ εσυ τα εχεις ακούσει?
Ασε ρε αργύρη με την pioneer και την κάθε pioneer , εδω δεν μετράμε ποιός την εχει μεγαλύτερη ,η ποιά είναι καλύτερη .Εντάξει κάτσε εσυ με τις επιχαλκωμένες βίδες και πες μου αν ακούς διαφορές , απο τις ανεπιχάλκωτες.Οσο για το φυτό μου , να είσαι σίγουρος πως όποιον και να ρωτήσεις που να ξέρει δεκα πράγματα θα το προτιμήσει απο το δικό σου το φυτό.Σου ξαναλέω και πάλι οτι εδω δεν κάνουμε διαγωνισμό .Αμα εσένα σου αρέσει η pio μεγειά σου και χαρά σου . Η EARTHQUAKE επίσης ? πάλι το ιδιο . Αλλά δεν γίνεται ρε μεγάλε να ασπαστούμε ολοι μας την ιδια άποψη , γιατί τότε θα υπήρχε μόνο ενα μηχάνημα.
Κάτσε εσυ με τα pioneer και εγω με τα denon. Που είναι το πρόβλημα? Οτι δεν ψαρώνω με την Pioneer ? ε τι να κάνουμε ? δεν ψαρώνω.Το οτι βγάζει οδηγούς pc δεν με απασχολεί καθόλου.Το οτι βγάζει car audio επίσης. Το οτι εχει 337 high points στο site της επίσης.
Είπαν της γριάς να χ..... και αυτή ξ........ε.Τι μου λες τώρα ?
Στο πεδίο του χομπυ μας δεν εχει να κάνει ποιά βγάζει cd rom dvd rom blue ray rom κλπ.
Δεν με νοιάζει καθόλου. Πήρα αυτά που ήθελα να πάρω και είμαι κατευχαριστημένος.
Πήρες αυτά που ήθελες να πάρεις και πάει τέλειωσε.
εσυ μπηκες και εγραψες περι ψσρωματος?
λες και σου ειπε κανεις να ψαρωσεις

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.416

Nα σου πω αν έμπαινα και έγραφα οτι η denon αυτό και η denon εκείνο δεν θα έκανες το ίδιο?
Δεν με πληρώνει η denon να γράφω ούτε εσένα η Pioneer . Αν κάνω λάθος διόρθωσέ με.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • spylab
    TrumpoMusk
  • abcd

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.743
Members
38.489