pioneer

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: pioneer

Δεν το εχω κανει, δεν ειναι ο τυπος μου να βγαινω και να θαβω το καμαρι του καθενος.

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: pioneer

να σου θυμισω οτι επιχαλκομενες βιδες μονο η pio χρησιμοποιει και η μαραντζ στα κορυφαια της.Οποτε η πιο δεν υπολειπεται σε ποιοτητα.Για να μην αναφερω κατι βιδες που εξειχαν στην κοιλια του 3805 (τον ειχα για ενα φεγγαρι)
Αργύρη... φτάνει με τις επιχαλκωμένες βίδες βρε φίλε... ξέρεις πόσα χρόνια τις είχα φάει στη μάπα;
Ξέρεις πόσο κοστίζει μια επιχαλκωμένη βίδα; Τίποτα! Και ξέρεις γιατί; Γιατί δεν προσφέρει τίποτα.
Μην αρχίσουμε τώρα να λέμε ότι αλλά ζοντας μια βίδα αλλάζει ο ήχος γιατί... :613:

Και είπα η Pio είναι πιο πρωτοποριακή αλλά η Denon πιο ποιοτική.
Όπως επίσης είπα ότι το πως καθορίζεται η στρατηγική ενός ομίλου έχει να κάνει με πολλά πράγματα.

Reaction score
150
Ρε argi κάτσε γιατί θα τρελαθώ με τον Cinenova.....που έχει 2400 Ευρώ γιατί παντού $6,000 τον έχουν?

Ειλικρινά με ενδιαφέρει σε αυτη την τιμη για τα surround μου για να πετάξω και μερικούς επαγγελματικούς.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: pioneer

Αργύρη... φτάνει με τις επιχαλκωμένες βίδες βρε φίλε... ξέρεις πόσα χρόνια τις είχα φάει στη μάπα;
Ξέρεις πόσο κοστίζει μια επιχαλκωμένη βίδα; Τίποτα! Και ξέρεις γιατί; Γιατί δεν προσφέρει τίποτα.
Μην αρχίσουμε τώρα να λέμε ότι αλλά ζοντας μια βίδα αλλάζει ο ήχος γιατί... :613:

αλλαζοντας μια βιδα δεν αλλαζει ο ηχος ,
ειπα και τετοιο?
μαλλον οχι
ξερεις γιατι η μαραντζ στο ακριβο της μπλε βαζει επιχαλκωμενες διδες?
ξερεις γενικα τι κανει ο χαλκος?
ρωτα το χαιτα αν τον ξερεις
Περα απο το τι κανει ειναι θεμα γοητρου.
μπαι δεν γουει εχει δει καμμια συσκευη να εχει μια και μονη βιδα?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: pioneer

Ρε argi κάτσε γιατί θα τρελαθώ με τον Cinenova.....που έχει 2400 Ευρώ γιατί παντού $6,000 τον έχουν?

Ειλικρινά με ενδιαφέρει σε αυτη την τιμη για τα surround μου για να πετάξω και μερικούς επαγγελματικούς.
τοσο το πληρωσα
τοσο και ο γιαννης απο την φλωρινα
Το κακο ειναι οτι ποτε δεν ειναι ετοιμοπαραδοτος
4 μηνες στην μπριζα
δεν φταιω εγω για την τιμη του

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: pioneer

αλλαζοντας μια βιδα δεν αλλαζει ο ηχος ,
ειπα και τετοιο?
μαλλον οχι
ξερεις γιατι η μαραντζ στο ακριβο της μπλε βαζει επιχαλκωμενες διδες?
ξερεις γενικα τι κανει ο χαλκος?
ρωτα το χαιτα αν τον ξερεις
Περα απο το τι κανει ειναι θεμα γοητρου.
μπαι δεν γουει εχει δει καμμια συσκευη να εχει μια και μονη βιδα?
Δεν υπάρχει κανένα προϊόν της Marantz χωρίς επιχαλκωμένες βίδες Αργύρη... :121:

Κι εμένα ο Marantz A/V μου έχει επιχαλκωμένο σασί. Λοιπόν; Ξέρω τι κάνει ο χαλκός, αλλά πολύ περισσότερο ξέρω τι λέει η Marantz για το χαλκό.
Υπερβολές... .

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

και αν θες στειλε ενα μηνυμα στην μαραντζ γιατι χρησιμοποιει χαλκο
τοσο χαλκο
http://reviews.cnet.com/2300-9991_7-10001315-5.html
μετα βγες στο αερα και γραψε την απαντηση

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: pioneer

Δεν υπάρχει κανένα προϊόν της Marantz χωρίς επιχαλκωμένες βίδες Αργύρη... :121:
το 6καναλο μοντελο του 2003 (το ειχα) δεν ειχε επιχαλκωμενες βιδες

Κι εμένα ο Marantz A/V μου έχει επιχαλκωμένο σασί. Λοιπόν;
ελα ντε , δεν εχουν τι να κανουν και επιχαλκονουν

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: pioneer

ελα ντε , δεν εχουν τι να κανουν και επιχαλκονουν
Στο σασί είναι όλες επιχαλκωμένες πάντως.

Ναι θες να σου πω; Γιατί ο χαλκός είναι λιγότερο ευαίσθητος στις παρεμβολές (λέει η Marantz).

Αλλά στο ίδιο πάχος όμως... :144:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: pioneer

Στο σασί είναι όλες επιχαλκωμένες πάντως.

Ναι θες να σου πω; Γιατί ο χαλκός είναι λιγότερο ευαίσθητος στις παρεμβολές (λέει η Marantz).
αφου τα ξερεις γιατι δεν τα γραφεις
Αλλά στο ίδιο πάχος όμως... :144:
ολες οι βιδες βουτιουνται σε χαλκο το παχο ειναι ιδιο -

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Ακομα και αν δεν ειναι ακουστο , και μονο απο πεισμα θα βαλεις και εσυ βιδες.Ειναι θεμα γοητρου , το ειπα και πριν.Αλλη εταιρια δεν βαζει.Οπως πολλες δεν εχουν μπρος πισω επιχρυσα rca.

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: pioneer

ολες οι βιδες βουτιουνται σε χαλκο το παχο ειναι ιδιο -
Αργύρη, 8 βίδες πλαινές σε ένα μεταλλικό καπάκι δε λένε κάτι.

Το σασί έχει πιο πολύ νόημα από τις βίδες. Και πάλι είναι θέμα μάρκετινγκ. Ναι ο χαλκός είναι καλύτερος, αλλά μπορεί κάποιος κατασκευαστής να χρησιμοποιεί πιο παχύ υλικό ππου να μην είναι χαλκός και να είναι καλύτερο.

Θες άλλο παράδειγμα; Τοροειδής μετασχηματιστής ή τετράγωνος αλλά μεγαλύτερος;

Άμα βρω εκείνο το αφιέρωμα που έλεγε για το πως αλλάζει ο ήχος αλλάζοντας τη θέση μιας βίδας θα πέσει πολύ γέλιο πάντως... :143:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.416

Κάτσε λεωνίδα γιατί αμα είναι ετσι να στείλω mail στη denon να βάζει επιχαλκομένες βίδες στα κορυφαία μοντέλα μπας και ανεβάσει λίγο το φτωχό s/n ratio απο τα 124db και το πάει παραπάνω.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
6
Εμένα πάντως μου αρέσει και η Pioneer. Και ενισχυτή είχα και player(s).

Ιδιαίτερα οι οδηγοί δίσκου, αθάνατοι. Κάτι που δεν μπορώ να πω για τα προιόντα της D&M (προσοχή είπα αθάνατοι, δεν εννοώ ποιοτικοί που είναι έτσι κι αλλιώς και στους δύο).

Για χρόνια η Marantz χρησιμοποιούσε Philips (θυγατρική γαρ). Αλλά ακόμα και μετά την αποχώρησή της Philips, ακόμα και custom μηχανισμοί δεν είχαν τη διάρκεια που είχαν τα πιονέρια.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.416

Ναι δεν αντιλέγω. Ε και? Στο παρελθόν και εγω εχω αγοράσει pioneer dv 717, dv 909 , κλπ . Αυτό δε λέει τίποτα.Είπαμε ο καθένας αγοράζει οτι του γουστάρει.
Το οτι η Pioneer τάιζε με τα σωθικά της διάφορες εταιρίες μου είναι παγερά αδιάφορο.
Δεν βλέπω τον λόγο όλης αυτής της φρενίτιδας , για το τι κάνει η pioneer και τι κάνει η τι δεν κάνει η denon και η κάθε άλλη εταιρία.

Reaction score
6
Γιαπ! Δατς τρου!

Άμα δεν είχε και αυτόν τον "ξυστό ήχο", θα μου άρεσε πολύ περισσότερο η Pio.
Εμπειρικά μιλώντας πάντα αφού μιλάμε για προτιμήσεις. Πιο γεμάτος ο ήχος της Denon. Και της Marantz ένα κλικ πιο προτιμητέος από της Denon (άντε ας μην πω καλύτερος... :137:).

Κι εδώ έρχεται η στρατηγική του ομίλου. Ανάλογα που θα ρίξεις το βάρος. Στη Marantz έχουν ρίξει το βάρος στο stereo, στη Denon στο πολυκάναλο.
Είναι η τρίτη χρονιά ας πούμε που δεν έχει εκπρόσωπο στη μεσαία κατηγορία A/V η Marantz και φυσικά η Denon δεν έχει κάτι αντίστοιχο με τη σειρά Legend της Marantz.
Έτσι δουλεύει ο όμιλος. Προφανώς και η Πιο, ανάλογα πράττει.

Reaction score
150

Και είπα η Pio είναι πιο πρωτοποριακή αλλά η Denon πιο ποιοτική.
Όπως επίσης είπα ότι το πως καθορίζεται η στρατηγική ενός ομίλου έχει να κάνει με πολλά πράγματα.

Τρίχες κοστίζει μια βίδα εδώ ένα κιλό 100% χάλκινο GPU waterblock με επίστρωση νικελ και 1 ώρα CNC επεξεργασία και πάει 120 Ευρώ.

Όπως λέει και ο Pleo είναι θέμα στρατηγικής ομίλου και στην περίπτωση Pioneer έχουμε καθαρά διαφορετική στόχευση στην αγορά απ'ότι η Denon.

Ο Susano συγκεκριμένα δεν έχει καμία σχέση με τον Denon AVP μιας και θα τους βρεις σε τελείως διαφορετικά συστήματα και κατα βάση τον Denon σε ακριβότερα ως προ.

Για το θέμα Room EQ το μόνο που έχω να πω είναι ότι πρόσφατα αποφάσισα ότι το καλύτερο πράγμα που έκανα στο σύστημα ήταν να απενεργοποιήσω το Audyssey και να ασχοληθώ σιγά σιγά με Room Treatment.

Όσο για το MCAAC δεν έχω δει πουθενά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι κάνει κάτι καλύτερο.

Σε μικρά ηχεία και συστήματα κροσαρισμένα στους 100 ναι ίσως κάνουν δουλειά αλλά όχι σε 7.1 με full range ηχεία.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Τρίχες κοστίζει μια βίδα εδώ ένα κιλό 100% χάλκινο GPU waterblock με επίστρωση νικελ και 1 ώρα CNC επεξεργασία και πάει 120 Ευρώ.
οι βιδες ειναι χυτες οχι σε εραλειομηχανη φτιαγμενες

Όπως λέει και ο Pleo είναι θέμα στρατηγικής ομίλου και στην περίπτωση Pioneer έχουμε καθαρά διαφορετική στόχευση στην αγορά απ'ότι η Denon.

Ο Susano συγκεκριμένα δεν έχει καμία σχέση με τον Denon AVP μιας και θα τους βρεις σε τελείως διαφορετικά συστήματα και κατα βάση τον Denon σε ακριβότερα ως προ.
μην συγκρινεις πατατες με λουκανικα

Για το θέμα Room EQ το μόνο που έχω να πω είναι ότι πρόσφατα αποφάσισα ότι το καλύτερο πράγμα που έκανα στο σύστημα ήταν να απενεργοποιήσω το Audyssey και να ασχοληθώ σιγά σιγά με Room Treatment.

Όσο για το MCAAC δεν έχω δει πουθενά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι κάνει κάτι καλύτερο.
δεν θα το δεις , θα το ζησεις ,αν ποτε το αποκτησεις
μεχρι τραινγκλ ηχειων κανει.

Σε μικρά ηχεία και συστήματα κροσαρισμένα στους 100 ναι ίσως κάνουν δουλειά αλλά όχι σε 7.1 με full range ηχεία.
τα παντα ολα, δουλευει παντου , απιστευτα, απο το 2004 η εφαρμογη σε pc ετρεχε μια χαρα οταν οι αλλοι εβγαζαν σφυρικτρες ροζ ηχων

Reaction score
150

τοσο το πληρωσα
τοσο και ο γιαννης απο την φλωρινα
Το κακο ειναι οτι ποτε δεν ειναι ετοιμοπαραδοτος
4 μηνες στην μπριζα
δεν φταιω εγω για την τιμη του

Ρώτησα που? Τηλέφωνο για να μιλήσω υπάρχει?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αθηνα
τηλεφωνο ποιανου ?
αντιπροσωπου?
καποιου που συνεργαζεται ?
της παπαπετρος?

Staff online

• spylab