pirelli

Reaction score
1
ποια ειναι η γνωμη σας για τα pirelli p zero rosso??
τα εχει κανεις στο αυτοκινητο του??

Reaction score
14
Δεν τα έω δοκιμάσει αλλά η εμπειρία μου με αυτή τη φιρμα δεν ήταν η καλύτερη.

Reaction score
51
Σε τι αμάξι θες να τα βάλεις Νίκο?
Και σε τι διαστάσεις??

Γενικά έχω ακούσει καλά λόγια για τα συγκεκριμένα.

Reaction score
5
NikosR τα είχα στο M Coupe. Βεντούζες. Ιδιαίτερα στο βρεγμένο. Αλλά τρώγονται εύκολα, είναι μαλακά. Αναμενόμενο.
Τα asimmetrico θα βάλεις; Τι αυτοκίνητο έχεις;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.276
HV said:
Michellin
GoodYear
Pirelli
Yokohama

Κατεμου αυτη ειναι η καταταξη
Κατ'εμέ είναι ανάποδα! (με μια προσθήκη ενδιάμεσα)

Yokohama (parada spec ii)
Pirelli
(Continental)
GoodYear
Michellin

Reaction score
1
μεχρι τωρα ειχα goodyear f1
μια χαρα ηταν

το αυτοκινητο ειναι audi 1.8t
η διασταση 205/55/16 και δεν θελω να την αλλαξω

Reaction score
5
Η διάσταση είναι η μικρότερη που βγαίνουν τα Rosso :D Είναι και V που σημαίνει ότι είναι για ταχύτητες μέχρι 240χλμ/ω.

Reaction score
26.156
προτιμησε τα nero για αυτην την ισχυ και θα με θυμηθεις...

μεχρι και το πασσατ εστριψε

Reaction score
51
Για το Α4 (?) προτίμησε κάτι πιο νορμάλ από το Rosso (όπως είπαν οι προλαλήσαντες...)
Αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι το Α4 1.8Τ cabrio ε τα 150 άλογα...Σωστά?

Οριακά μπορείς να παίξεις και με ταχύτητες Η (εκτός κι αν συνηθίζεις να κυκλοφορείς στις εθνικές με τον δείκτη κολλημένο στα 210 για μισάωρα....)

Μπορείς να δεις τα Bridgestone ER-300 Turanza αν θες να συνδυάσεις άνεση αντοχή και κράτημα (+ προοδευτικότητα στο όριο) ή και RE-050A (σε πιο απόλυτο αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος αν βγαίνει σε 55άρι)

Καλά λόγια έχω ακούσει και για τα Sport-Contact 5 της Continental αλλά δεν τα έχω "πιάσει" στα χέρια μου.....

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Γιάννης Δημητρόπουλος said:
Καλά λόγια έχω ακούσει και για τα Sport-Contact 5 της Continental αλλά δεν τα έχω "πιάσει" στα χέρια μου.....
Aυτό μάλλον είναι το επόμενο ελαστικό μου...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Απάντηση: pirelli

Για να μην ανοίγω νέο topic.

Την τελευταία βδομάδα διαπίστωσα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την πρόσφυση του αυτοκινήτου, σε συνδυασμό με μία αστάθεια σε ταχύτητες πάνω από 100χλμ. Ειδικά την προηγούμενη Δευτέρα που βγήκα στην Εθνική, αρκετές φορές, ένιωσα ότι το αυτοκίνητο "γλυστράει". Τελικά προχθες το πρωί είδα ότι τα μπροστά (μαμά) λάστιχα (Conti premium contact) είχαν φαγωθεί πάρα πολύ. Το ίδιο μεσημέρι πήγα για αλλαγή μπρος-πίσω λάστιχα και ζυγοστάθμιση.

Αμέσως η συμπεριφορά του αυτοκινήτου άλλαξε δραματικά. Τα Conti όμως όπως βλέπω δεν έχουν πολύ ζωή ακόμη. Με το ζόρι θα βγάλουν το καλοκαίρι. Οπότε πρέπει αν αρχίσω να κοιτάω για λάστιχα...

Πρώτη μου επιλογή είναι πάλι Conti (είμαι αρκετά ευχαριστημένος). Απλά δεν ξέρω αν θα πάω για τα Premium contact 2 ή για τα Sport Contact 2.

(τα Pirelli δεν τα πάω λόγω κακού παρελθόντος με τα P6, τα Michelin μου φαίνονται πολύ μαλακά και τα Bridgestone πολύ σκληρά...)

Έκανα μία πρόχειρη λίστα. Μιλάμε πάντα για διάσταση 205/55/R16 και δείκτη βάρους/ταχύτητας 91Η.

Conti SportContact 2 (δυστυχώς τα SportContact 3 είναι διαθέσιμα μόνο για ζάντες 17" και άνω) με τιμή περίπου 400€ η τετράδα (όλες οι τιμές είναι ±10% αναλόγως το μαγαζί και διάφορες προσφορές)

Avon ZV3 με τιμή περίπου 360€ η τετράδα

Dunlop Sp Sport με τιμή περίπου 400€ η τετράδα

Fulda Carat Progresso με τιμή περίπου 360€ η τετράδα

Googyear Eagle με τιμή περίπου 400€ η τετράδα

Michelin Pilot EXALTO PE2 με τιμή περίπου 440€ η τετράδα

Pirelli P7 με τιμή περίπου 440€ η τετράδα

Uniroyal rallye 550 με τιμή περίπου 400€ η τετράδα

Yokohama c. drive με τιμή περίπου 400€ η τετράδα

Ποια από τα παραπάνω θα πετούσατε έξω από την λίστα;

HV

Reaction score
0
Εγω αγοραζω μονο Pirelli λογο εγγυησης....Τελευταια ολο και περισσοτερα λαστιχα βλεπω σκασμενα στους δρομους οποτε η εγγυηση μετραει πολυ για μενα.

Reaction score
1.846
Απάντηση: pirelli

Πολύ βιαστικά βρήκα τα Continental SSR, δες τι υπάρχει σε διαστάσεις.

Η εταιρία δεν έχει σχέση με κάτι άλλες γνωστές, είναι μακράν. Είχα κάποιο μοντέλο της σε Charisma, ίδιες διαστάσεις με αυτές που ζητάς και υπήρχε τεράστια διαφορά με της "μαμάς" αλλά και με ότι έχω οδηγήσει μέχρι τώρα σε νορμάλ αυτοκίνητα. :cool_4:

Reaction score
264
Απάντηση: Re: pirelli

μεχρι τωρα ειχα goodyear f1
μια χαρα ηταν

το αυτοκινητο ειναι audi 1.8t
η διασταση 205/55/16 και δεν θελω να την αλλαξω
Στη μπεμπα μου ειχα 215/45/17 ομως τα nero και οχι τα roso.ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ.Στο βρεγμενο ειναι χαρος σκετος.Για τα roso εχω ακουσει καλα λογια,αλλα και παλι σαν μαρκα τα πιρελι τα εχω δοκιμασει και σε αλες διαστασεις και ποτε δεν μου αρεσανε.

Ψηφιζω good year f1 δαγκωτο γιατι τα ειχα βαλει 3 φορες στο ibiza με 15αρες και σειρα v(240KM) και το αμαξι εστριβε σαν ιντερσιτι ακομα και στο βρεγμενο.Αν θες κατι πιο χαμηλου κοστους βαλε KUMO ECSTA ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ F1 και σε καλες τιμες.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.276
Από τα ανωτέρω πάντως, η πρώτη μου επιλογή θα ήταν
http://www.yokohama.co.nz/c_drive.html

και η δεύτερη η ..παρόρμησή σου, αν και το SSR δείχνει καλύτερο.

Θα πετούσα εκτός λίστας τα :

Googyear Eagle
Pirelli P7
Uniroyal rallye 550

(μη μου ζητήσεις εξηγήσεις τώρα....)

HV

Reaction score
0
Ρε παιδια ο καθενας οδηγει διαφορετικα και αλλο αυτοκινητο οποτε λογικο στον καθενα μας να αρεσουν διαφορετικα ελαστικα. Αν ηταν 1 εταιρεια να εβγαζε το Ultimate ελαστικο για ολους τοτε δεν θα υπηρχαν τοσες εταιρειες. Εγω εχω δοκιμασει τοσο τα Goodyear F1 , Τα pirelli p6000 / p7 και τα Continental ( δεν θυμαμαι πιο μοντελο ).
Τα Goodyear μετα απο καποια ωρα που εφταναν την σωστη θερμοκρασια ηταν παρα πολυ καλα, τα Pirelli απο την αλλη ΔΕΝ ηθελαν τοση ωρα να φτασουν την ιδια θερμοκρασια, ειχαν πολυ καλο κρατημα αλλα τρωγονταν πιο ευκολα. Τα Continental ΔΕΝ μαρεσαν καθολου. Γουστα πιστευω πως ειναι.

Reaction score
43
Έχω δοκιμάσει αντίστοιχα Continental σε Audi A3 και βγήκαν πολύ καλά σε στεγνό αλλά μετριότατα σε βρεγμένο. Pirelli το ίδιο. Βεντούζα σε στεγνό αλλά σε βρεγμένο πας με την ταυτότητα στο στόμα. Goodyear Eagle F1 έχω τώρα σε Alfa Romeo Spider 2.0 JTS. Μέχρι να ζεσταθούν οδηγείς με αυγά κ'ατω απο τα πόδια. Και θέλουν ΠΟΛΥ ώρα για να ζεσταθούν. Επίσης "ξεραίνονται" και πολύ εύκολα. Απο όλα όσα γράφεις θα επέλεγα με κλειστά μάτια τα Yokohama τα οποία δοκίμασα πρόσφατα σε Golf 4 και ήταν απίστευτα! Βέβαια σε 3 χρόνια σίγουρα θα χρειαστούν αντικατάσταση για να έχεις "peace of mind" αλλά είναι η πιο σίγουρη επιλογή κάτω απο όλες τις συνθήκες.
Σε κάθε περίπτωση ρίξε και μια ματιά εδώ http://www.tirerack.com/tires/Compa...20&pagenum=1&pagemark=1&RunFlat=All&x=72&y=11

Τα σχόλια και οι αξιολογήσεις που έχει είναι συνήθως αξιόπιστα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.876
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain