Pitch Black / Chronicles Of Riddick (HDDVD)

Μηνύματα
7.461
Reaction score
3



Ο Riddick είναι ο χειρότερος δολοφόνος του σύμπαντος. Αθόρυβος, γρήγορος και με την μοναδική ικανότητα να βλέπει στο σκοτάδι. O Vin Diesel δεν είναι και κανας ηθοποιός με όσκαρ, αλλα πραγματικά ο ρόλος του Riddick ήταν δικός του.

Το Pitch Black είναι το πρώτο μέρος της ταινίας. Ενα διαγαλαξιακό αεροσκάφος μεταφέρει κόσμο στην Νέα Μέκκα. Ανάμεσα στους επιβάτες είναι ένα μανιακός δολοφόνος και ένας μισθοφόρος που τον έπιασε. Ενα πρόβλημα στην πορεία θα πετάξει το σκάφος σε έναν άγνωστο πλανήτη ώπου θα συγκρουστεί. Οι περισσότεροι επιβάτος θα σκοτωθούν... Μεταξύ αυτών όμως δεν είναι ο Riddick ο οποίος τελικά το σκάει.
Σύντομα οι επιβάτες που επέζησαν θα καταλάβουν οτι ο Riddick δεν είναι το πραγματικό τους πρόβλημα σε έναν πλανήτη που σύντομα θα πέσει σε μόνιμο και απόλυτο σκοτάδι...


Στο Chronicles Of Riddick, ο ίδιος δολοφόνος, επιστρέφει κυνηγημένος από έναν άγνωστο εργοδότη. Όλα τα στοιχεία τον οδηγούν στην Νέα Μέκκα και σε έναν παλιο γνωστό του, του οποίου κάποτε είχε σώσει την ζωή. Οταν έφτασε στην Νέα Μέκκα, Riddick ανακαλύπτει οτι το συμβόλαιο που είχε βγει για το κεφάλι του, δεν ήταν παρα ένα κόλπο, για να έρθει ο Riddick εκεί. Ενας νέος κινδυνος εχει εμφανιστεί και πολλά πράγματα για το παρελθόν του Riddick, πράγματα που και ο ίδιος έχει ξεχάσει θα βγουν στην επιφάνεια...

Οκ... Οι ταινίες δεν διεκδικούν και κανέναν όσκαρ. Αλλά είναι απο τις καλές περιπέτειες κατά την ταπεινή μου άποψη. Θα περάσετε κανα 2 ευχάριστες ωρίτσες με την κάθε μία απο αυτές.

Το ζουμί τώρα... Εικόνα; ΧΑ! Αν υπήρχε μία ταινία που να κάνει το Promotion του HDDVD τότε αυτή η ταινία θα ήταν το Chronicle Of Riddick. Το λέω αυτό χωρίς να έχω δει το "The Last Samurai" (παρ'όλο που το έχω στα χέρια μου). Λόγω του σεναριου των ταινιών το μαύρο του προβολέα ή της τηλεόρασης σας θα δοκιμαστεί τόσο πολύ που θα παρακαλάτε να είχατε εναν dILA ή εναν DLP.

H ποιότητα, η ευκρίνεια ειναι σε τέτοια επίπεδα που θα σας κάνουν να ζητάτε και τρίτο μέρος της σειράς ταινιών με τον Riddick. Πεντακάθαρη εικόνα, εκπληκτική αίσθηση του τρισδιάστατου. Αλλα μην ξεχνάμε οτι πολλά απο τα σκηνικά ειναι φτιαγμένα σε υπολογιστή, πράγμα που βοήθησε πολύ την ταινία να φτάσει σε αυτό το επίπεδο εικόνας.

Αν σας αρέσουν οι περιπέτειες δείτε το χωρίς δευτερη σκέψη. Αν είστε κατοχος HDDVD και θέλετε μια εικόνα να σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό, επίσης αγοράστε το.
 

Attachments



Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.620
Μηνύματα
2.868.257
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top