planars led

Reaction score
0
Απάντηση: planars led

Μάλλον καμιά συμμαχία μεταξύ τους.
Καμία συμμαχία, η Planar εδώ και πολύ καιρό έχει αγοράσει τη Vidikron και τη Runco.
Κατά πάσα πιθανότητα οι προβολείς τους πλέον θα κυκλοφορoύν μόνο σαν Runco και οικονομικά θα στοχεύουν στην υψηλή κατηγορία.

Reaction score
8.350

αρχισανε να βγαινουν οι LED αλλα πηραν το δρομο της πανακριβης κατηγοριας.Δεν βλεπω παντως λογικη σ'αυτο,διοτι δεν εχουν πεισει ακομα σε γενικη ποιοτητα εικονας,βασικα μονο οικονομια στη λαμπα κανεις,αλλα στις τιμες αυτες τι οικονομια,παιρνεις ενα καφασι λαμπες με αυτα τα λεφτα.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.217

Το καλό πράμα αργεί.
Κάθε πράμα στον καιρό του.
Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει.
Σπεύδε βραδέως.
Μηδέν άγαν.

Γιαβάς-γιαβάς.
Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον.
Γελάει καλύτερα, όποιος ψωνίζει τελευταίος.

Κοινώς: υπομονή! :137:

Reaction score
1

αρχισανε να βγαινουν οι LED αλλα πηραν το δρομο της πανακριβης κατηγοριας.Δεν βλεπω παντως λογικη σ'αυτο,διοτι δεν εχουν πεισει ακομα σε γενικη ποιοτητα εικονας,βασικα μονο οικονομια στη λαμπα κανεις,αλλα στις τιμες αυτες τι οικονομια,παιρνεις ενα καφασι λαμπες με αυτα τα λεφτα.

Δημήτρη μου, τα LED είναι το απόλυτο μέλλον της βιντεοπροβολής για τα επόμενα δέκα χρόνια τουλάχιστον, οι λάμπες UHP, SHP, XENON κτλ., είναι ήδη νεκρές, απλά δεν το έχουν καταλάβει ακόμα... :142:

Αν διαβάσεις προσεκτικά τα κείμενα από τα πολύ έμπειρα μέλη του αμερικάνικου φόρουμ, που έχουν δει όλους τους LED που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, θα καταλάβεις πολλά... :126:

Για τους εραστές της εικόνας τουλάχιστον, δεν υπάρχει πλέον πισωγύρισμα, τα νούμερα και τα γραφήματα από τα φωτόμετρα και τους χρωματικούς αναλυτές είναι αμείλικτα. Ήδη με τα πρώτα τρία τέσσερα δείγματα γραφής, τα LED παίρνουν και τα σώβρακα από οποιαδήποτε λάμπα υψηλής πιέσεως κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο εμπόριο. :126:

Το μόνο που χρειάζεται, όπως ακριβώς σου έγραψε ο Δημήτρης πριν, είναι... υπομονή.

Εγώ πάντως τις αποφάσεις μου τις έχω πάρει ήδη. Όταν θα έρθει η στιγμή για να κατέβει ο Sharp 21000 από το ικρίωμα, αυτός που θα ανέβει θα είναι ένας DLP προβολέας με LED. :404:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.400
Members
38.694
Νεότερο μέλος
manos.papadopoulos