Plasma οθόνες και κατανάλωση ρεύματος.

Reaction score
14
Αλήθεια ενα PC με τροφοδοτικό 650W καταναλώνει ποτέ αυτά τα WATT???????? Στιγμιαία ή συνέχεια ή ποτέ???

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.493
Σχεδόν ποτέ δε φτάνει η κατανάλωση τα αναγραφόμενα Watt του τροφοδοτικού. Άσε που αν την πλησιάσει μπορεί να έχει ήδη «κολλήσει» το PC από έλλειψη ρεύματος.
Στο «ρελαντί» η κατανάλωση στα καινούργια PCs κυμαίνεται από 100-250W, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του hardware και τον αριθμό των περιφερειακών που είναι συνδεδεμένα.
Τις υψηλότερες καταναλώσεις τις έχουν οι σύγχρονες κάρτες γραφικών σε απαιτητικές 3D εφαρμογές όπως παιχνίδια.
Τα LCD monitors σπάνια περνούν τα 100W (οι νορμάλ διαστάσεις).

Reaction score
14
xfader said:
Σχεδόν ποτέ δε φτάνει η κατανάλωση τα αναγραφόμενα Watt του τροφοδοτικού. Άσε που αν την πλησιάσει μπορεί να έχει ήδη «κολλήσει» το PC από έλλειψη ρεύματος.
Στο «ρελαντί» η κατανάλωση στα καινούργια PCs κυμαίνεται από 100-250W, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του hardware και τον αριθμό των περιφερειακών που είναι συνδεδεμένα.
Τις υψηλότερες καταναλώσεις τις έχουν οι σύγχρονες κάρτες γραφικών σε απαιτητικές 3D εφαρμογές όπως παιχνίδια.
Τα LCD monitors σπάνια περνούν τα 100W (οι νορμάλ διαστάσεις).
thanks γιατί αν εκαιγαν 650W θα φρίκαρα!!! :p :p :p :p

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.493
dream_GR said:
αν εκαιγαν 650W θα φρίκαρα!!! :p :p :p :p
Άσε δε λέει, PC με κατανάλωση ηλεκτρικής θερμάστρας!
Εμένα, που πολύ σπάνια κλείνω το PC (αναβάθμιση,διακοπή ρεύματος και τέτοια...), θα με είχε η ΔΕΗ σπόνσορα... :p

Reaction score
0
καλησπερα,ρε παιδια γιαυτο πληρωνω 350 ευρο το διμηνο εχω 2 pc μονιμα ανοιχτα απο 8 hd στον καθενα και απο 2 τροφοδοτκα 500 vat εκαστο συν τα περιφερειακα,πως μπορω να υπολογισω ποσο ρευμα καταναλωνουν υπαρχει κανενας τροπος?
ευχαριστω

Reaction score
14
xaris66 said:
καλησπερα,ρε παιδια γιαυτο πληρωνω 350 ευρο το διμηνο εχω 2 pc μονιμα ανοιχτα απο 8 hd στον καθενα και απο 2 τροφοδοτκα 500 vat εκαστο συν τα περιφερειακα,πως μπορω να υπολογισω ποσο ρευμα καταναλωνουν υπαρχει κανενας τροπος?
ευχαριστω
κλείστα για 2 μήνες, και κάνε την αφάιρεση απο τον επόμενο λογαριασμό!!!!! :p :p :p :p

http://www.cactus2000.de/uk/unit/massstr.shtml
ενα calculator για την κατανάλωση μήπως σε βοηθήσει?

http://www.eu-energystar.org/en/en_008.htm

Το δέυτερο είναι για ανάλυση κατανάλωσης υπολογιστή!!! Οτι θές δηλαδή!

Reaction score
0
σε ευχαριστω φιλε μου για να το κλεισω δεν το κλεινω με τιποτα θα παρεξηγηθη ο γαιδαρος(emule) νασε καλα.

Reaction score
14
xaris66 said:
σε ευχαριστω φιλε μου για να το κλεισω δεν το κλεινω με τιποτα θα παρεξηγηθη ο γαιδαρος(emule) νασε καλα.
ετσι είναι αυτά ... δεν κλεινουν ποτέ!!!

Κλέινουν άμα πεθάνουν ή αμα τα αναβαθμίζουμε, απο ανάγκη μόνο...!!! :p :p :p

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef