Play.com προβλήματα αποστολής σε Ελλάδα?

Reaction score
134
Εδώ και 2-3 χρόνια παραγγέλνω συνεχώς πράγματα (κυρίως παιχνίδια και dvd) από το play.com λόγω κυρίως των πολύ καλών τιμών που έχει και την δωρεάν αποστολή.

Μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν είχα κανένα πρόβλημα σε ότι και αν είχα παραγγείλει.Όλα ερχόντουσαν σε 1 εβδομάδα το πολύ.Πρόσφατα είχα παραγγείλει το metal gear solid 4 που το περίμενα πως και πως.Δυστηχώς όμως έχουν περάσει σχεδόν 2 εβδομάδες από τότε που με ειδοποίησαν ότι το έστειλαν και ακόμα τίποτα.

Ξέρω ότι η πολιτική του play.com είναι ότι πρέπει να περάσουν 21 μέρες πριν αρχίσουν να ψάχνουν τι έγινε με την παραγγελία αλλά είπα να το ψάξω λίγο περισσότερο.Όπως κοίταζα στο site το μάτι μου πήρε κάτι που δεν το είχα ξαναδεί.Εκεί που γράφουν για ποιές χώρες της Ευρώπης μπορούν να στείλουν πράγματα έχουν υποσημείωση ότι στην Ελλάδα δεν μπορούν να στείλουν αντικείμενα πάνω από 30 λίρες.

Επειδή μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα και με ακριβότερα προιόντα πρέπει να είναι κάτι που έγινε πρόσφατα και πιστεύω ότι αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχει έρθει ακόμα και το metal gear.Έψαξα να βρω κάποιο email να τους ρωτήσω περισσότερες λεπτομέριες αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάποιο.Γνωρίζει κανείς άλλος τι παίζει με το συγκεκριμένο site και έγινε αυτή η ξαφνική αλλαγή?Είναι κρίμα γιατί έχει μακράν τις καλύτερες τιμές που δεν πρόκειται ποτέ να δούμε στην Ελλάδα.Υπάρχει κάποιο email να τους ρωτήσουμε τι γίνεται?

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Δεν αναφέρουν διεύθυνση email στις σελίδες τους γιατί προφανώς κατακλύζονταν από μηνύματα και τις έχουν αντικαταστήσει με το helpdesk...

Παλαιότερα είχα αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα με σένα, και είχα επικοινωνήσει μαζί τους, αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι τη διεύθυνση, ούτε το πού την είχα βρει. Με αναζήτηση στο Internet βρήκα τώρα τις διευθύνσεις [email protected] και [email protected], αν θέλεις κάνε μια δοκιμή.

Reaction score
3
Απάντηση: Play.com προβλήματα αποστολής σε Ελλάδα?

:111:
Τώρα το βλέπω και δε μπορώ να βγάλω άκρη!
Καλά τόσο κάφροι οι έλληνες;
Μόνο μέχρι 30 λίρες;

Reaction score
60
Η πολιτικη αυτη του play.com υπαρχει πανω απο 2 χρονια !!

Αυτη εχει να κανει οτι πολλα δεματα "περιεργως" δεν φτανουν ποτε στον προορισμο τους και γι αυτο εχουν βαλει αυτο το οριο των 30 λιρων σ αυτες τις χωρες !

Reaction score
0
Εδώ και 2-3 χρόνια παραγγέλνω συνεχώς πράγματα (κυρίως παιχνίδια και dvd) από το play.com λόγω κυρίως των πολύ καλών τιμών που έχει και την δωρεάν αποστολή.

Μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν είχα κανένα πρόβλημα σε ότι και αν είχα παραγγείλει.Όλα ερχόντουσαν σε 1 εβδομάδα το πολύ.Πρόσφατα είχα παραγγείλει το metal gear solid 4 που το περίμενα πως και πως.Δυστηχώς όμως έχουν περάσει σχεδόν 2 εβδομάδες από τότε που με ειδοποίησαν ότι το έστειλαν και ακόμα τίποτα.

Ξέρω ότι η πολιτική του play.com είναι ότι πρέπει να περάσουν 21 μέρες πριν αρχίσουν να ψάχνουν τι έγινε με την παραγγελία αλλά είπα να το ψάξω λίγο περισσότερο.Όπως κοίταζα στο site το μάτι μου πήρε κάτι που δεν το είχα ξαναδεί.Εκεί που γράφουν για ποιές χώρες της Ευρώπης μπορούν να στείλουν πράγματα έχουν υποσημείωση ότι στην Ελλάδα δεν μπορούν να στείλουν αντικείμενα πάνω από 30 λίρες.

Επειδή μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα και με ακριβότερα προιόντα πρέπει να είναι κάτι που έγινε πρόσφατα και πιστεύω ότι αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχει έρθει ακόμα και το metal gear.Έψαξα να βρω κάποιο email να τους ρωτήσω περισσότερες λεπτομέριες αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάποιο.Γνωρίζει κανείς άλλος τι παίζει με το συγκεκριμένο site και έγινε αυτή η ξαφνική αλλαγή?Είναι κρίμα γιατί έχει μακράν τις καλύτερες τιμές που δεν πρόκειται ποτέ να δούμε στην Ελλάδα.Υπάρχει κάποιο email να τους ρωτήσουμε τι γίνεται?
Αν είναι έτσι δεν έπρεπε να δεχθούν καν την παραγγελία σου. Ειδικά από τη στιγμή που έλαβες ειδοποίηση ότι το έστειλαν δεν είναι δυνατόν να σε δουλεύουν.
Μήπως το βούτηξε κανένας συμπαθής γείτονας; Είχα αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα με τις παραγγελίες μου παλιότερα γιατί ο ταχυδρόμος παράταγε τα πακέτα που δε χωρούσαν στο γραμματοκιβώτιο όπως ήταν... Αν έχεις τέτοιο θέμα είτε βρίσκεις άλλη shipping address (εμένα μου έρχονται πια στο γραφείο) ή ζητάς αποστολή με courrier αν συνεχίζει να συμφέρει η τιμή.

Reaction score
0
Εμεις φταιμε για την πολιτική του play.com Εαν ειμασταν λιγότερο κάφροι θα μπορουσαμε να αγοράζαμε πολύ καλύτερα και περισσότερα προιόντα από αυτους.

Προσωπικα πάντως δεν εχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα μεχρι στιγμης.

Reaction score
62
Για να το πούμε χοντρικά:
Το Play στέλνει παιχνίδια στο ελλάντα, έστω κι αν έχουν 10€ παραπάνω. Δεν στέλνουν πια ηλεκτρονικά κλπ. Αν θέλετε και να μάθετε τι έγινε, υπήρχαν πολλά ζώα που, ενώ έπαιρναν κανονικά το προϊόν που παραγγέλναν, έστελναν μειλ στο play, αναφέροντας πως δεν τους ήρθε ποτέ, με αποτέλεσμα το play να τους ξαναστέλνει το προϊόν και τα ζώα να χαίρονται ότι είναι και μάγκες. Και, επειδή θεωρούσαν ότι είναι πολύ μαγκιά αυτό που έκαναν, το μοιράστηκαν και με άλλα ζώα, τα οποία έκαναν το ίδιο. Όταν κατάλαβε λοιπόν το play ότι δεν έχει ανθρώπους το ελλάντα, αλλά ζώα, έκοψε τις συναλλαγές. Και που μας στέλνει ακόμα πράγματα, μέχρι 30 λίρες, χάρη μας κάνει. ΖΩΑ...:141:

Reaction score
4
Για να το πούμε χοντρικά:
Το Play στέλνει παιχνίδια στο ελλάντα, έστω κι αν έχουν 10€ παραπάνω. Δεν στέλνουν πια ηλεκτρονικά κλπ. Αν θέλετε και να μάθετε τι έγινε, υπήρχαν πολλά ζώα που, ενώ έπαιρναν κανονικά το προϊόν που παραγγέλναν, έστελναν μειλ στο play, αναφέροντας πως δεν τους ήρθε ποτέ, με αποτέλεσμα το play να τους ξαναστέλνει το προϊόν και τα ζώα να χαίρονται ότι είναι και μάγκες. Και, επειδή θεωρούσαν ότι είναι πολύ μαγκιά αυτό που έκαναν, το μοιράστηκαν και με άλλα ζώα, τα οποία έκαναν το ίδιο. Όταν κατάλαβε λοιπόν το play ότι δεν έχει ανθρώπους το ελλάντα, αλλά ζώα, έκοψε τις συναλλαγές. Και που μας στέλνει ακόμα πράγματα, μέχρι 30 λίρες, χάρη μας κάνει. ΖΩΑ...:141:
Εξου και οι πολλες αγγελιες "πωλειται σφραγισμενο γιατι κατα λαθος μου το εστειλαν 2 φορες"......

Reaction score
134
Βασικα αυτό θα μπορούσαν να το κάνουν με τα άτομα που βλέπουν ότι αυτό γίνεται συνήθεια.Εγώ για παράδειγμα που είμαι πελάτης τους για 3 χρόνια και δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα γιατί να μην μου στείλουν.

Reaction score
0
αν κανεις convert τις λιρες σε ευρω τοτε δεν υπαρχει προβλημα...

το προβλημα του viper δεν εχει καμια σχεση με την εν λογο πολιτικη, αν εκανες την παραγγελια σε λιρες τοτε απλα δεν θα την δεχοταν το συστημα.

το πακετο σου απλα αργησε να ερθει η χαθηκε. (το MGS4 ειναι εξω μονο 11 μερες πως περασαν δυο βδομαδες :114:)

μαζι με το MGS εκανα order απο το αγγλικο HMV και ενα περιφερειακο για τα τριγγερ και αυτα ετυχε να ερθουν σημερα, οποτε μπορει να ειναι μαζικο το κακο αυτη την στιγμη για δεμματα απο αγγλια...(ευτυχως το παιχνιδι ηρθε εγκαιρως...)

οτι και να γινει θα σε κανουν refund η θα σου στελουν δευτερο MGS!

περα απο αυτα το www.game.co.uk ειναι κατα πολυ καλητερο απο το play σε οτι εχει να κανει με εξυπηρετηση support και ταχυτητα παραδοσης, οποιος εμεινε η μενει αγγλια σιγουρα θα τα ξερει ειναι η μεγαλυτερη αλυσιδα που ασχολειται ΜΟΝΟ video games παγκοσμιως...

Reaction score
5
Η αλυσίδα Game PLC ήταν ανεξάρτητη, μέχρι που εξαγοράστηκε από την Electronics Boutique (www.ebgames.com), την μεγαλύτερη αλυσίδα παγκοσμίως που ασχολείται με παιχνίδια, κονσόλες κλπ.

Reaction score
0
ανηκουν στο ιδιο ομιλο... δεν ξερω ποιος εξαγορασε ποιον αλλα anyway ειναι ποιο reliable απο το play...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.304
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale