PLAY.COM vs. ελληνικες εταιριες πωλησεων ???

Reaction score
7
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Star Wars Trilogy Box Set (4 Discs)
Please note: If the price of this item changes before it is dispatched, you will be charged the lower price. Coming soon £27.99
Τελικα μπηκα στον πειρασμο (γιατι παντα περιμενω να κυκλοφορησει κατι και μετα το χτυπαω) να προ-παραγγειλω το STAR WARS για να μπω σε σειρα προτεραιοτητας και για να μην το εχω αγχος!!!

Μου εκανε εντυπωση οτι αναφερει στην προπαραγγελια οτι AN H TIMH ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΗΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ. Αν ανεβει δηλ θα πληρωσω 27,99£, ενω αν κατεβει την "κατεβασμενη".

Οι ελληνικες εταιριες πωλησεων (γενικα, οχι μονο για ταινιες ή μεσω internet αλλα και καταστηματα) θα εκαναν κατι τετοιο ή θα χρεωναν την μεγαλυτερη τιμη??

Εχει κανενας καποια αναλογη εμπειρια, καλη ή κακη, απο ελληνικη εταιρια?

Reaction score
0
εχω παρομοιο -δυσαρεστο περιστατικο απο το γαλλικο cinestore.

Περισυ τον Οκτωβριο προπαρειγγειλα το Ζορρο σαιζον 1 του Ντισνευ.
Πενταπλο δισκακι 75 ευρω,90 με τα ταχυδρομικα.

Ομως η κυκλοφορια αναβληθηκε για τα χριστουγεννα και επανατιμολογηθηκε-60 ευρω.

Εστειλα mail ζητωντας να μου ακυρωσουν την παραγγελια αν δεν μπορουσαν να μου χρεωσουν την καινουρια τιμη.

Μου απαντησαν οτι ακυρωσεις δεν γινονται και οτι μολις παραλαβουν θα ταχυδρομησουν (πιστευα στα 60 ευρω μια και αυτη την τιμη εμφανιζαν πλεον στο site).Kαι η κυκλοφορια πηρε νεα αναβολη για φετος τον Ιουνιο.

Οπου και παρελαβα το πακετο.Φυσικα στα 75 ευρω.

Τους εγραψα ενα mail λεγοντας τους οτι μολις εχασαν ενα πελατη που εχει 180 παραγγελιες στο play και καπου 150 στο amazon.Ακομα τους υποσχεθηκα οτι θα πω για την κοροιδια που εφαγα σε οσα περισσοτερα φορα μπορω

Reaction score
7
Τελικα ειναι πολυ ευκολο να χασουν ή να κανουν ακομα πιο πιστο εναν πελατη.
Εμενα μου εκανε εντυπωση το PLAY που θα μπορουσε να μην πει τιποτα και αν τελικα ερχοταν με χαμηλοτερη τιμη να ελεγε οτι θα το παρω στην τιμη που εκανα την παραγγελια και δεν εχει σημασια αν τελικα αλλαξε τιμη.
Μπραβο τους και θα τους στειλω mail να το επισημανω, γιατι πρεπει να συγχαιρουμε τους επαγγελματιες.

Reaction score
0
Αγαπητέ Γιώργο ,

δυστυχώς θα αργήσουμε πολύ να δούμε τέτοια δείγματα στην Ελληνική αγορά .... Εδώ αν ήταν δυνατόν μετά την αγορά να σου πούν ότι η τιμή ΑΝΕΒΗΚΕ και πρέπει να πληρώσετε μια μικρή διαφορά ... θα το έκαναν!!
Ένα μεγάλο μπράβο στο συγκεκριμένο site. :?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss