- Reaction score
- 7
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Μου εκανε εντυπωση οτι αναφερει στην προπαραγγελια οτι AN H TIMH ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΗΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ. Αν ανεβει δηλ θα πληρωσω 27,99£, ενω αν κατεβει την "κατεβασμενη".
Οι ελληνικες εταιριες πωλησεων (γενικα, οχι μονο για ταινιες ή μεσω internet αλλα και καταστηματα) θα εκαναν κατι τετοιο ή θα χρεωναν την μεγαλυτερη τιμη??
Εχει κανενας καποια αναλογη εμπειρια, καλη ή κακη, απο ελληνικη εταιρια?
Τελικα μπηκα στον πειρασμο (γιατι παντα περιμενω να κυκλοφορησει κατι και μετα το χτυπαω) να προ-παραγγειλω το STAR WARS για να μπω σε σειρα προτεραιοτητας και για να μην το εχω αγχος!!!Star Wars Trilogy Box Set (4 Discs)
Please note: If the price of this item changes before it is dispatched, you will be charged the lower price. Coming soon £27.99
Μου εκανε εντυπωση οτι αναφερει στην προπαραγγελια οτι AN H TIMH ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΗΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ. Αν ανεβει δηλ θα πληρωσω 27,99£, ενω αν κατεβει την "κατεβασμενη".
Οι ελληνικες εταιριες πωλησεων (γενικα, οχι μονο για ταινιες ή μεσω internet αλλα και καταστηματα) θα εκαναν κατι τετοιο ή θα χρεωναν την μεγαλυτερη τιμη??
Εχει κανενας καποια αναλογη εμπειρια, καλη ή κακη, απο ελληνικη εταιρια?