PLAY station 2 συνδεση με προβολεα

Reaction score
4
Εχει κανεις καμια ιδεα για το ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος συνδεσης με προβολεα 720 p ?
Τωρα το εχω συνδεσει με το καλωδιο που ειχε μεσα του video.
Mπορω να συνδεσω με s-video μπας και δω καλυτερη εικονα?
Ευχαριστω...

Reaction score
4
Μιας και το edit εξαφανιστηκε ως δια μαγειας ξαναγραφω ακριβως την κατασταση.

Μολις πηρα δωρο για την γιορτη μου το PS 2 το μικρουλι.
Το συνδεσα με το καλωδιο video (το default που υπαρχει στη συσκευη) και η εικονα στο προβολεα ναι μεν ειναι μεγαλη και μαγευτικη στα παιχνιδια αλλα η ποιοτητα (αναλογικη) = χαλια...
Υπαρχει τροπος τουλαχιστων να το συνδεσω με s-video?

Oσοι απο εσας εχετε PS 2 και οθονη 720 p με τι τροπο εχετε συνδεσει την εικονα?
Τον ηχο ok τον συνδεσα με οπτικη.

Εψαξα στο forum πριν σας ζαλισω να βρω κατι πανω σε αυτο που ρωταω αλλα δεν βρηκα τιποτα...

Ειναι η πρωτη φορα που παιζω με PS αφου πρωτα επαιζα με το pc.
Eιναι μεγαλη ευκολια το PS τελικα... Ουτε drivers ουτε βαλε το ενα και βγαλε το αλλο... Ωραια φαση...
Θα μεινω με αυτο μεχρι να βγει και να πεσει η τιμη του PS 3 οποτε θα ηθελα να επιτυχω την καλυτερη συνδεση με τον προβολεα μου...
Τι να κανω?

Reaction score
3
Δεν έχω PS2,αλλά από ένα γρήγορο ψάξιμο στο inet είδα ότι υπάρχουν καλώδια composite,s-video και component που συνδέουν το μηχάνημα με τον pj.
Δες π.χ. εδώ

Reaction score
4
Σε ευχαριστω doctor !!!
Θα παραγγειλω το componet και θα παω σε ενα καταστημα ηλεκτρονικων να παρω και ενα μακρυ componet καλωδιο για προεκταση.
Βλεπεις πρεπει να μπει σε καναλι μεσα...
Ελπιζω να δω καλυτερη εικονα με το componet ιδιως στα παιχνιδια που υποστηριζουν Progresive 480.

Για να μην παραγγειλω και περιμενω απο Δευτερα εχει κανεις καμια ιδεα αν υπαρχει καταστημα που πουλαει το componet για PS 2 ?
Μχμ...
Θα κανω μια βολτα απο κανα δυο μαγαζια που ξερω να δω αν βρω τιποτα...

Reaction score
4
ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ!!!
Εφαγα τον κοσμο στο Πειραια για να βρω καλωδιο component για το PS 2 και δεν βρηκα πουθενα!
Πηγα παντου οπου πουλανε Play station αλλα μάταια. Πηγα σε πανω από 10 καταστηματα (Γερμανος Πλαισιο Κορασιδης Γραμμη e-shop ) και ενώ ειχαν component για το X-BOX και accecories για το PS 2 κανεις δεν ειχε τιποτα περα από καρτα μνημης.

Λες και ο Πειραιας είναι κανα κωλοχ@ρι και όχι μεγαλοπουλη…
Αισχος! Τωρα το Σαββατοκυριακο τι θα κανω που δεν εχω progressive για το PS 2?
Μονο σε ένα μαγαζι στο Μαρουσι βρηκα εκει που μου ειπε ο dr x αλλα δεν το προλαβα ανοιχτο…

Εσας σας φαινεται λογικο το component για το PS 2 να είναι τοσο μα τοσο δυσκολο για να το βρει κανεις?

Για sony center μην ανοιξω το στομα μου. Σαββατο κλειστο ΝΤΡΟΠΗ !!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv