Player για ...όσους δε βλέπουν καλά

Reaction score
1
Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ στον υπολογιστή μου το foobar με skin to DarkOne. Ακούω κυρίως από ακουστικά (80%) και η οθόνη του υπολογιστή είναι δίπλα μου. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Το πρόβλημά μου είναι όταν δίνω εικόνα στην τηλεόραση και ακούω από τα ηχεία μου. Η γραμματοσειρά που χρησιμοποιεί το foobar είναι πολύ μικρή και με δυσκολία διαβάζω στην τηλεόραση.

Για να μη μικραίνω συνέχεια την ανάλυση της οθόνης και ... να μην ψάχνω τα γυαλιά μου, θέλω ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής που να χρησιμοποιεί μεγάλη γραμματοσειρά και να μπορείς να το διαβάσεις από μακριά.

Κάποια πρόταση;

Reaction score
150
J. River Media Center και υπόστιρήζει και ASIO kai WASSAPI.

Aν καταφέρεις να το στήσεις (είναι λίγο περίεργο) το GUI του είναι απίστευτα λειτουργικό και φαίνεται από μακριά.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Προσπάθησες να "πειράξεις" το Foobar; Μπορείς να αλλάξεις το μέγεθος της γραμματοσειράς αλλά και την εμφάνιση γενικότερα. Ενδεικτικά.

Reaction score
4.424
Απάντηση: Player για ...όσους δε βλέπουν καλά

Νομιζω οτι υπαρχει μια καλλυτερη λυση.

Να αγορασεις γυαλια 3D. Δεν ειναι σιγουρο οτι θα δεις μεγαλλυτερη την γραμματοσειρα, αλλα μετα μπορει να πεις την γυναικα σου οτι "τωρα που εχουμε τα γυαλια, δεν περνουμε κι εναν προβολεα 3D? "":143:

Reaction score
5

Aν διαβάζεις το αναλυτικό αρχείο pdf που υπάρχει με το skin Dark One, πιθανά να βρεις κάποια λύση πειράζοντας κάποια settings. Το αναφέρω γιατί και εγώ παλαιότερα θυμάμε ότι είχα δει εκεί κάτι σχετικό. Το λέω αυτό γιατί τόσο το foobar όσο και το συγκεκριμένο skin είναι ιδιαιτερα αποδοτικά-πρακτικά και πιθανά να μη θέλεις να τα αλλάξεις.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

File/preferences/colors and fonts και καντα οσο θελεις να τα βλεπεις απο απεναντι.
Στο fOobar εννοειται

Reaction score
1

Αργοπορημένη απάντηση λόγω προβλημάτων. Ας είναι καλά η forhtnet με τις εργασίες στις γραμμές της και το Πλαίσιο που πουλάει κουτιά υπολογιστών χωρίς να φροντίζει για ανταλλακτικά.

Ξεκίνησα κατεβάζοντας το J. River. Φαίνεται καλό και έχει το Theater View στο οποίο μπορείς να βλέπεις από μακριά. Μοιάζει με το Windows Media Center στην εμφάνιση και μπορείς να χρησιμοποιήσεις τηλεχειριστήριο. Θέλει 50$ μετά τη δοκιμαστική περίοδο και αρκετή προσπάθεια για να το μάθω. Θα το αφήσω σαν τελευταία λύση.

Μετά πήγα στη σελίδα με τα skins. Εγώ χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή το:
http://browse.deviantart.com/customization/skins/media/foobar2000/?qh=&section=&q=darkone#/d2lakwc

Έχει πάρα πολλά και δεν ήξερα ποιο να διαλέξω. Βρήκα ένα που μου άρεσε αλλά ζητούσε 20$ και το άφησα. Κατέληξα στο:
http://starterz.deviantart.com/art/...ns/media/foobar2000&qo=248&offset=10#comments

Επειδή δε θέλω να πειράξω το DarkOne που μου αρέσει πολύ αποφάσισα να κάνω μια δεύτερη portable εγκατάσταση του foobar και εκεί να βάλω το καινούριο skin και να μεγαλώσω τις γραμματοσειρές. Είχα κάποια προβλήματα χθες το βράδυ που έκανα την εγκατάσταση αλλά θα το ξανακοιτάξω. Μπορεί να φταίει το ίδιο το skin ή το δεύτερο foobar που έβαλα στον υπολογιστή.

Βασίλη, την πρότασή σου την αφήνω τελευταία. Αν τίποτα δε μου δουλέψει είναι μια πολύ καλή ιδέα για να βλέπω έτσι :144: ; ή έτσι :101:

Reaction score
4.424

Φιλιππα εχω την εντυπωση οτι κανεις δεν εχει ασχοληθει με τον φουμπαρ τοσο πολυ οσο εσυ, μαλιστα σε θεμα περιβαλοντα εργασιας στον φουμπαρ ειναι με διαφορα οτι καλυτερο εχω.

Παρολο που δεν δουλευω με το λαπτοπ (σε θεματα μουσικης) σκεφτομαι να σου το φερω καμμια μερα και να μου το φτειαξεις σαν το δικο σου. Απλα λεω να περιμενω λιγο, να μαθεις κι αλλα κολπα :137: και τοτε μια και καλη να ασχοληθεις.
Αμ πως! :126:

Παντως την προταση μου επρεπε να την εχεις πρωτη!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.594
Members
38.577
Νεότερο μέλος
periskyr