Playstation Home!!!

Reaction score
4
Ναι, πήρα. Από τη Microsoft που έλεγε "Ακόμα ρε να βγει το GT5; :143:"
Αφου ο νοστραδαμος εχει πει μεχρι 2013 και δεν ειναι πουθενα μεσα το GT5 τοτε μπορει και να μην βγει :137:

Reaction score
4
To Home οπως ολα δειχνουν περναει αυριο σε open beta.
Οποτε ολοι απο αυριο θα μπορουμε να το εχουμε.

Reaction score
0
Μέχρι και οι Guns 'n' Roses έβγαλαν δίσκο πριν βγει το Home :137:

Είδα ότι έχει ένα ωραίο Air Race της Red Bull πάντως.

Reaction score
164
Εγώ άκουσα ότι θα βγει όταν αποσυρθούν η Madonna και οι Rolling Stones. Αλλά δεν το βλέπω για τόσο σύντομα! :142:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Playstation Home!!!

επιτελους βγηκε...αλλα...με αφησε προχτες να μπω και χτες απο το απογευμα που προσπαθουσα εως αργα το βραδυ δε με εβαζε με τιποτα. Μου ελεγε συνεχεια error c-931!!

:122:Πειτε καμια γνωμη βρε παιδια!!!!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.398
Απάντηση: Playstation Home!!!

Χθες νωρίς το πρωί, μπήκα και έφτιαξα το χαρακτήρα μου, μου εμφανίστηκε το διαμέρισμά μου σε ένα κοσμοπολίτικο παραλιακό θέρετρο και έκανα και μια βόλτα στους εξωτερικούς χώρους της γειτονιάς μου.

Βαρέθηκα όμως γιατί η ταχύτητα για το download του κάθε χώρου χωριστά ήταν απογοητευτική και τα παράτησα...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Playstation Home!!!

Βαρέθηκα όμως γιατί η ταχύτητα για το download του κάθε χώρου χωριστά ήταν απογοητευτική και τα παράτησα...
Έτσι είναι. Καλύτερα να είχαν ένα μεγάλο download μια και καλή παρά αυτό το πράγμα.

Δεν έχω καταφέρει να μπω καθόλου στο δικό μας Home. Μπήκα στο αμερικάνικο όμως που φαίνεται ότι δουλεύει κάπως καλύτερα - κατέβασα τη central plaza έκανα μια γρήγορη βόλτα αλλά όταν άρχισε να μου ζητάει άλλα downloads βαρέθηκα και το έκλεισα.

Reaction score
62
"Η Sony ανακοίνωσε πως σήμερα οι χρήστες δεν θα μπορούν να επισκεφθούν το Home μιας και η υπηρεσία θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας για να γίνουν ορισμένες απαραίτητες εργασίες. Πιο συγκεκριμένα, η έκδοση της ψηφιακής κοινότητας της Sony θα αναβαθμιστεί από την έκδοση v1.03 στην αντίστοιχη v1.04, ενώ το μόνο σίγουρο είναι πως για την ώρα θα καταργηθεί το voice chat. Η παύση της λειτουργίας θα κρατήσει περίπου 6 ώρες αν και ακόμα δεν διεκρινήστηκε αν οι συγκεκριμένες εργασίες έχουν σαν σκοπό την επιδιόρθωση ορισμένων προβλημάτων, που φημολογείται πως προκάλεσαν ορισμένοι χρήστες, παραβιάζοντας τις αρχές λειτουργίας του προγράμματος."

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ δεν έχω καταφέρει να το τρέξω έως τώρα. Μόλις πάει να κάνει log in μου βγάζει το μήνυμα the connection to the server was lost. Δεν ξέρω αν αντιμετωπίζετε το ίδιο...

Reaction score
1

Εγω ειχα μπει στο αμερικανικο.
Ειναι κατι διαφορετικο, πραγματικα νιωθεις οτι εισαι αναμεσα σε πολυ κοσμο και ο καθενας λεει το κοντο του και το μακρυ του και κανει ο,τι του κατεβει στο κεφαλι!

Ετυχε να πεσω σε κατι αλανια και ο ενας πειραζε τον αλλο και βγαλαμε γελιο. Φυσικα μετα απο καποια ωρα ψιλοβαριεσαι. Δεν εχει και πολλα πραγματα να κανεις.

Για να πας σε καποια αλλη περιοχη πρεπει πρωτα να την κατεβασεις. Εμενα μου κατεβαιναν σχετικα γρηγορα ~1-2 λεπτα, αναλογως και ποσα MB ειναι. Εχει μια περιοχη απο Uncharted(που ομως δεν τη θυμαμαι στο παιχνιδι:121:) και μια απο Far Cry(αν θυμαμαι καλα).

Ειχα μπει σε ενα σινεμα! και εδειχνε ενα trailer ταινιας και ενα video clip! Αλλοι χορευαν, αλλοι καθοντουσαν στα καθισματα και... εβλεπαν. Αλλοι φωναζαν "καντε ησυχια να ακουσουμε" ενω καποιοι αλλοι "καθηστε κατω δεν βλεπουμε" και αλλα πολλα!

Γενικα εχει χαβαλε, αλλα πρεπει να το εμπλουτισουν με πολλα πραγματα για να αντεξει στο χρονο.

Reaction score
62
Σήμερα τελικά κατάφερα να συνδεθώ και ασχολήθηκα μαζί του. Είναι αρκετά εντυπωσιακό και σίγουρα κάτι το διαφορετικό. Αλλά θελει πολλά mbps για να κατεβάζει χωρίς να περιμένεις ώρα. Δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι θα πιάσει τα αναμενόμενα πάντως. Για χαβαλέ καλό είναι, αλλά δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω....

GTX

Reaction score
39
Κάτι τέτοια βλέπεις και σε κάνει να αναρωτιέσαι?? Τί διάολο κάνουν εκεί στη Sony?? Τόσο καιρό για να βγάλουν αυτή τη μούφα???

Οκ συμπαθητική φάση αλλά και πάλι τόοοοοσο καιρό, γι'αυτό??? Αν δηλαδή πάνε με τέτοιους ρυθμούς για να φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο και να κάνει όλα αυτά που έχουν υποσχεθεί θα περάσει καμιά δεκαετία...

Reaction score
50

Έχω 3 λογαριασμούς.
Τον δικό μου (Ελληνικός λογαριασμός για το επίσημο της υπόθεσης), της Δήμητρας (Ιαπωνικός :116: γιατί έπρεπε να κατεβάσω τις πρώτες μέρες της αγοράς του PS3 το Gran Turismo HD, Japan Spec αφού τότε το είχε μόνο το Japan Sony Store) και έναν 3ο (Αγγλικός για να κατεβάσω το GT HD Ευρωπαϊκής έκδοσης πιο μετά αφού δεν υπήρχε Ελληνικό Store :138: )

Σάββατο βράδυ άνοιξα το PS3 για να δω μια ταινία (που ήταν αηδία :108: ) και είδα το εικονίδιο του Playstation Home.
Είχα κάνει log in με τον Ελληνικό λογαριασμό και όλα έγιναν γρήγορα και σωστά. Τα downloads ήταν ταχύτατα, έφτιαξα τον παίχτη να μοιάζει πολύ με εμένα (μάρτυράς μου ο Τάσος - Subcode :137: ) και έχω κατεβάσει και τους προαυλιακούς χώρους (κινηματογράφος - πολυκατάστημα - μπιλιαρδάδικο).

Αντιθέτως, εχθές προσπάθησα να φτιάξω λογαριασμό/παίχτη για τη Δήμητρα αλλά 2 φορές που έφτιαχνα την μορφή της παίκτριας «έσκασε» ο server και δεν είχε γίνει save!!!
Τον λογαριασμό τον επιχείρησα αρχικά στον Ιαπωνικό λογαριασμό αλλά δεν έβγαζα άκρη με τα Γιαπωνέζικα οπότε το πρόβλημα του server έπαιξε στην Αγγλία.......
Μάλλον θα φτιάξω νέο λογαριασμό (Ελληνικό πάλι) για να μπορέσω να της δημιουργήσω παίκτρια.

Συμπέρασμα? Ελλάδα VS Αγγλία = 3-0

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.057
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp