PLAYSTATION3+HD HELP

Reaction score
0
νασε καλα φιλε μου εβαλα και την πολυθρονα και παιζω το game Gran Turismo 5 Prologue
που ελεγεσ το ειχε μεσα στο ps3 :116 παντοσ πολυ καλα γραφικα εχει δεν μπορω να πο

τα λεμε στην σεινεχεια:447::605:

Reaction score
49
Απάντηση: Re: PLAYSTATION3+HD HELP

νασε καλα φιλε μου εβαλα και την πολυθρονα και παιζω το game Gran Turismo 5 Prologue
που ελεγεσ το ειχε μεσα στο ps3 :116 παντοσ πολυ καλα γραφικα εχει δεν μπορω να πο

τα λεμε στην σεινεχεια:447::605:

Είδες που βιάζεσαι Γιώργο?
Θέλεις ένα κολπάκι για να πάρεις όλα τα αυτοκίνητα τσάμπα και να παίζεις όπου θέλεις με όποιο αυτοκίνητο θέλεις?

Κάνε πρώτα την αναβάθμιση του Gran Turismo και σου λέω....
Να μπεις online στο παιχνίδι και θα σου πει από μόνο του πως χρειάζεσαι αναβάθμιση/download.

Όταν γίνει SpecIII σου έχω δωράκι!! :107:

Reaction score
49
Απάντηση: PLAYSTATION3+HD HELP

Να κάνεις λίγη υπομονή μόνο γιατί ο server της Polyphony Digital (που σχεδιάζει το GT5) είναι συνήθως φορτωμένος και μπορεί να σε κλωτσήσει 3-4-5 φορές...

Reaction score
0
Απάντηση: PLAYSTATION3+HD HELP

Παντως, αν μπορεις να συνδεσεις το PS3 με ethernet συρμα με το router σου, εγω βρηκα πολυ βολικο να εχω οτιδηποτε στο PC και να τα βλεπω στον προβολεα με το PS3, χρησιμοποιωντας το PS3 Media Server. (λεω με ενσυρματη γιατι η ασυρματη δεν σηκωνει high definition)

Reaction score
0
Με προλαβεσ φιλε μου σε ευχαριστω το βρικα και εγω ειναι τελεια οτι καλυτερο σε ευχαριστω επιτελουσ και τα hd movies μου σε ενεργεια τρελαααααααααααααααααα παντοσ
σε ευχαριστω παρα πολυ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.896
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster