Plugins για Dune Media Players

Reaction score
1.187
Μέσα στο αρχείο dune_plugin_youtube_v0.9.8.zip που θα κατεβάσετε από το link του προηγούμενου post θα βρείτε ένα αρχείο youtube.php

- Κάντε το extract από το .zip

- Βρείτε τις παρακάτω γραμμές που σας έχω μαρκάρει με τα βέλη και διορθώστε τις βάζοντας όχι 'abcdefghijkl' που έχω βάλει εγώ στο παράδειγμα αλλά το username σας στο YouTube (ανάμεσα σε μονές αποστρόφους)

- Σώστε το διορθωμένο youtube.php

- Μετά βάλτε το διορθωμένο youtube.php μέσα στο dune_plugin_youtube_v0.9.8.zip αντικαθιστώντας αυτό που υπήρχε μέσα.

- Αν είχατε εγκαταστήσει ήδη το plugin στο Dune σας απεγκαταστείστε το πριν βάλετε το διορθωμένο. (Setup -> διάφορες -> plugins. Pop Up menu στο YouTube και delete)

- Εγκαταστείστε το διορθωμένο dune_plugin_youtube_v0.9.8.zip που περιέχει το youtube.php με το username σας. (Πατώντας απλώς enter από το Dune πάνω στο .zip αρχείο)

Τώρα στην ενότητα My YouTube θα εμφανίζονται τα αγαπημένα σας video όπως τα έχετε ορίσει στο site, οι εγγραφές σας, ότι έχετε εσείς ανεβάσει κλπ. Δεν χρειάζεται να δώσετε πουθενά το password.

To plugin διαλέγει πάντα by default να παίξει την πιο καλή ανάλυση των videos που βρίσκει στο YouTube (1080 αν είναι διαθέσιμη) Αν όμως η σύνδεσή σας δεν είναι πολύ καλή και κάνει σπασίματα ή διακοπές μπορείτε να πάτε στις ρυθμίσεις των εφαρμογών και να επιλέξετε όχι το 1080 σαν μέγιστη ανάλυση αλλά κάτι χαμηλότερο π.χ. 720

Attachments

Reaction score
1.187
Δυστυχώς το παραπάνω plugin έπαψε να λειτουργεί οπότε μην μπείτε στην διαδικασία να το κατεβάσετε και να το διορθώσετε....

Για όποιον θέλει να βλέπει YouTube στο Dune βρήκα αυτό το plugin. Δεν είναι τόσο καλό όσο ήταν το άλλο, αλλά τουλάχιστον αυτό λειτουργεί:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/35710342/dune_plugin_YouTubeTV_1.6.zip

Αν κάποιος έχει ανακαλύψει κάποιο άλλο καλύτερο ας μάς δώσει κάποιο link.

Reaction score
1.187
Οσοι έχετε Dune HD media player για δείτε το DunePad:http://dunepad.tk/wp/ φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.
Δοκιμάστε το και γράψτε 2 λόγια αν θέλετε!
- Εχει μία εφαρμογή για android αλλά μπορεί επίσης να τρέξει και μέσα από τον browser οπότε μπορούμε να χειριστούμε το Dune όχι μόνο από κινητό ή ταμπλέτα αλλά και από το laptop. Καλό αυτό!

- Στο laptop όμως (όπως και στο desktop που το δοκίμασα) τρέχει μόνο μέσα από το Chrome και όχι από το Firefox. Κακό αυτό.

- Βρίσκει τις ταινίες και τα τρέϊλερς χωρίς να χρειάζεται να είναι ο τίτλος επακριβώς γραμμένος όπως στο IMDB, αλλά και άσχετα γραμμένος να είναι πάλι τον βρίσκει! Καλό αυτό.

- Η free έκδοση βρίσκει μόνο μέχρι 50 ταινίες ή τραγούδια. Για περισσότερα σού λέει αγόρασέ την. Κακό αυτό.

Reaction score
1.458
Στη free έκδοση μπορείς να κάνεις export στο Dune και να τα βλέπεις μετά κατευθειαν?Χωρίς τη μεσολάβηση της εφαρμογής?

Reaction score
1.187
Δεν νομίζω... Δεν είδα τέτοια δυνατότητα. Θα το ψάξω να δω, αλλά μάλλον όχι...

Reaction score
228
Προσπάθησα να δω τι κάνει αλλά δε μου βρίσκει το dune (καρφωτή IP). Θα ξαναδοκιμάσω...

Reaction score
25
Να ρωτησω το Plex το free τι χωρητικοτητα εχει για uploads? , εκανα δοκιμαστικα μια ταινια mkv upload sto plex server pc καθως και 5 cd σε flac και παιζουν μια χαρα και μεσω dune αλλα και απο την smart tv απευθειας!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.125
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON