Pmc fb1i Signature

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
708
Ευχαριστώ δεν έχει μεγάλη διαφορά με τον δικό μου 120 watt βγάζει προς το παρόν μένω όπως έχει μέχρι να βρεθει καμιά ευκαιρία

Να υποθέσω ότι το σύστημα υπάρχει ήδη με αυτή τη σύνθεση; primare 30 + PMC;
Πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος ενισχυτής πρέπει να διεγείρει σωστά τα ηχεία. Τι είναι αυτό που λείπει ή σου λείπει; Να ρωτήσω ποιά είναι η πηγή;
Για βοήθησέ μας λίγο :)

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.120
Δεν μπορείς να.μου προτείνεις κάποιο φαντάζομαι θα θέλει pr και τελικό και συγουρα κάτι οικονομικό στα μεταχειρισμενα
- βεβαίως και μπορώ , αλλά δεν ξέρω το ποσό που διατίθεσαι να δαπανήσεις , μπορεί πχ να είναι και ολοκληρωμένος . . . πάντα κοίτα το βατάζ

Reaction score
5
καλοσ ειναι αλλα χρειαζετε πιο πολλα watt πηγεσ ενα tuner 720 ths denon kai mytek 192 dac παιζει και ενα πικαπ projekt
[DOUBLEPOST=1505728552][/DOUBLEPOST]
- βεβαίως και μπορώ , αλλά δεν ξέρω το ποσό που διατίθεσαι να δαπανήσεις , μπορεί πχ να είναι και ολοκληρωμένος . . . πάντα κοίτα το βατάζ
κοντα στα 2500 περιπου

Reaction score
22
καλοσ ειναι αλλα χρειαζετε πιο πολλα watt πηγεσ ενα tuner 720 ths denon kai mytek 192 dac παιζει και ενα πικαπ projekt
[DOUBLEPOST=1505728552][/DOUBLEPOST]
κοντα στα 2500 περιπου
Ψάξε για μεταχειρισμένο Bryston 4B SST2.

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Δεν έχω σχέση με το μέλος που ανέβασε μόλις την αγγελία, αλλα εάν έψαχνα ενισχυτη να οδηγήσω τα PMC, τα συγκεκριμένα και οποία αλλα μελλοντικά θα έπαιρνα αυτον με κλειστά τα μάτια και τ αυτιά ανοιχτά.
https://www.avsite.gr/forum/threads/nord-one-up-nc500dm-stereo.160045/

Reaction score
8.905
Από την άλλη εάν θέλεις το "ταίρι" (Bryston) του για να νιώθεις καλύτερα.... πάρε στην Solid Foundation (αντιπρόσωπος) θα έχει (μάλλον) και μτχ... τα παιδιά εκεί είναι πολύ εξυπηρετικοί!

Reaction score
5.742
Τίποτε δεν έχουμε μάθει από το forum τελικά.....
αντί να λέμε ο καθένας το μακρύ και το κοντό του με ονοματεπώνυμο, καλύτερα θα ήταν να μελετήσουμε τα χαρακτηριστικά του ηχείου του φίλου και τα χαρακτηριστικά του χώρου που θα τοποθετηθούν και μετά να προτείνουμε έναν ενισχυτή όχι με κριτήριο το ονοματεπώνυμο, αλλά με βάση εκείνα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ώστε να οδηγήσει σωστά το ηχείο και τότε αυτό θα αποδώσει τα μέγιστα....και κατόπιν ο φίλος μας με τα τεχνικά χαρακτηριστικά στο χέρι διαλέγει ότι του αρέσει από την απέραντη σωρεία ενισχυτικών του εμπορίου.........

Reaction score
8.905
θα ήταν να μελετήσουμε τα χαρακτηριστικά του ηχείου του φίλου
και τα χαρακτηριστικά του χώρου που θα τοποθετηθούν
και μετά να προτείνουμε έναν ενισχυτή
Και εσύ που διάβασες / έμαθες εδώ μέσα... τι σχέση έχουν τα χαρακτηριστικά του χώρου με την επιλογή του ενισχυτή?

Reaction score
1.391
Είχα τα ob1i..
Πάντα με προ τελικό..
Με όποιο συνδυασμό ήταν εξίσου πολύ καλά, διότι γενικά είναι ηχειαρες...
Σύνολα gamut . Levinson. Bat . Pass . Τα χαρήκαμε αμφότεροι...

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
89.064
αντί να λέμε ο καθένας το μακρύ και το κοντό του με ονοματεπώνυμο, καλύτερα θα ήταν να μελετήσουμε τα χαρακτηριστικά του ηχείου του φίλου και τα χαρακτηριστικά του χώρου που θα τοποθετηθούν και μετά να προτείνουμε έναν ενισχυτή όχι με κριτήριο το ονοματεπώνυμο, αλλά με βάση εκείνα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ώστε να οδηγήσει σωστά το ηχείο και τότε αυτό θα αποδώσει τα μέγιστα....και κατόπιν ο φίλος μας με τα τεχνικά χαρακτηριστικά στο χέρι διαλέγει ότι του αρέσει από την απέραντη σωρεία ενισχυτικών του εμπορίου.........
Και εσύ που διάβασες / έμαθες εδώ μέσα... τι σχέση έχουν τα χαρακτηριστικά του χώρου με την επιλογή του ενισχυτή?
Το ερώτημα ειναι αν ηδη εχουν αγοραστεί τα ηχεία.
Αν δηλαδή ειναι καλή επιλογή για τον χώρο και τις συνθήκες ακρόασης ή όχι.

Η σωστή οδήγηση είναι το επόμενο ερώτημα, και μάλλον έχει απαντηθεί.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.120
- οι απαντήσεις εδόθησαν βάσει των χαρακτηριστικών των ηχείων που ήδη υπάρχουν ,

- και ο χώρος ήδη υπάρχει , το εάν τον φροντίσει ή τον αλλάξει , είναι δικό του θέμα και δεν ερωτηθήκαμε για κάτι τέτοιο

- και εάν δηλ ο χώρος είναι ακατάλληλος , τι θα κάνουμε ; . . . θα του πούμε : '' δεν σου απαντάμε μέχρι να διαβάσεις τα ανάλογα νήματα - να τον φτιάξεις και μετά ξαναέλα ; ''

Dimifoot

Editor
Reaction score
89.064
- και εάν δηλ ο χώρος είναι ακατάλληλος , τι θα κάνουμε ; . . . θα του πούμε : '' δεν σου απαντάμε μέχρι να διαβάσεις τα ανάλογα νήματα - να τον φτιάξεις και μετά ξαναέλα ; ''
Κανονικά έτσι θα έπρεπε να συμβαίνει ;)

Dimifoot

Editor
Reaction score
89.064
Σωστά ..όπως είχα ξαναγράψει άλλωστε ,κατά τη διαδικασία εγγραφής νέου μέλους ,θα πρέπει να δηλώνεται υποχρεωτικά το RT 60...!:p
Και να μπαίνουν στόχοι για αξιολόγηση (όπως λέμε "τρίτη αξιολογηση") σε τακτά χρονικά διαστήματα.

:party:

I

iason

Guest
http://pmc-speakers.com/products/archive/archive/fb1i-signature
Να γραψω και εγω την μ@λ@κία μου. Εαν ειναι αυτά τα ηχεια με ενα γουφερακι 6,5 ιντσες και 90d ευαισθησία και εχουμε πρόβλημα οδήγησης με ενισχυτές 100 και 120 βατ.... Εεε τοτε εχω μείνει πολυ πίσω.!!Διορθ'ωστε με οι εχοντες εμπειρία .

Reaction score
5
Κανονικά έτσι θα έπρεπε να συμβαίνει ;)
Σωστά μιλάς αλλά έχω σκοπό να αλλάξω σπίτι σύντομα και αυτός είναι ακόμη ένας λόγος που θέλω ισχύ και ποιότητα στο μέτρο το δυνατόν γιατί τέλειο από τα λίγα που ξέρω δεν υπάρχει. Παντός ευχαριστώ όλες οι γνώμες θα εξεταστούν

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.454
Members
38.456
Νεότερο μέλος
Seeyou