Point System στο avsite... με 10 μεγάλα δώρα!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Re: Point System στο avsite... με 3 μεγάλα δώρα!

Παμε και για επιπλεον δωρα τα οποια οπως εχω γραψει και σε αλλο μηνυμα θα ανακοινωσω την αλλη εβδομαδα :wink:

Επιπλεον δωρα=επιπλεον νικητες!

Υ.Γ. Τι σας εχει πιασει με τον Γιαννακη τον Δημητροπουλο?Ειδικα αυτος ο giotamike και ο Γιωργος ο Ανδρεαδης δεν τον αφηνουν σε χλωρο κλαρι.
Τι θελετε δηλαδη?Να συμπεριλαβω αναμεσα στα δωρα και μια νυχτα μαζι του? :lol: :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Σε λιγες ωρες λοιπον μηδενιζονται ολοι οι βαθμοι και ξεκιναμε απο την αρχη στο μεγαλο κυνηγι των points.

Διακρινω πως καποια πονηρα μελη :wink: ηδη εχουν κανει "πισω" και ετοιμαζουν πυρετωδως θεματα και μηνυματα τα οποια θα "βγαλουν στον αερα" μετα τα μεσανυχτα. :lol:

Ολοι ετοιμοι λοιπον?

Reaction score
14
ΑΡΑΓΕ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟ <<ΓΙΑΝΝΑΚΗ>>;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΜΗΠΩΣ ΧΑΘΗΚΕ ΕΚ'ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ;;;

Reaction score
5

Στα ανέκδοτα με ξανθιές και φωτογραφίες με πιπίνια θα περνούμε extra points?

Ρωτάω επειδή έχω μια καταπληκτική συλλογή από γυναικεία εσώρουχα φθινόπωρο χειμώνας 2004-5. :lol: :lol: :lol:

Reaction score
25.534
βαλε εσυ φωτο απο τη συλλογη και θα σου δινω απο τους δικους μου ποντους!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Τα poionts εχουν ηδη μηδενιστει.
Το πρωτο point εχει ηδη απονεμηθει στον Γιωργο Ανδρεαδη.

Πυρ κατα βουληση και καλη τυχη σε ολους σας! :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Τους βαθμους και την προοδο αυτων μπορειτε να παρακολουθειτε στην σελιδα του portal στην δεξια πλευρα :shock:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Δεν έχει σημασία το έπαθλο αλλά η συμμετοχή φίλε Παναγιώτη (μπλα,μπλα,μπλα,μπλα....)!!

Καλή αρχή σε όλους!!3 mousepad με το logo του AVSite περιμένουν τους ΥΠΕΡτυχερούς!!! (αστειεύομαι βεβαίως βεβαίως...)

ΔΩΣΤΕ ΔΩΡΑ ΣΤΟ ΛΑΟ!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Ιδου και οι πρωτοι προηγουμενοι:

Code:
 Γιάννης Κολιαβάς (19)
 Παναγιωτης Κροκος (18)
 ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. (10)
 Stergios Giotas (7)
 Γιωργος Ανδρεαδης (5)
Bλεπουμε πως ο πρωτος(Γιαννης Κολιαβας) εχει 19 points.
Eαν ομως μπει καποιος και απλως εγγραψει ενα νεο μελος τον ξεπερνα(20 pts) :wink:

Και κατι αλλο:

Τα δωρα θα μοιραστουν στους 10 πρωτους αναλογα με την επιδοση τους

Για να σας δω λοιπον :D

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Βασιλη ειπαμε πως τα δωρα θα ανακοινωθουν μεσα στην εβδομαδα.
Αυτο το κανω για να δω προοδους.
Οσο μεγαλυτερη δω , τοσο μεγαλυτερα θα ειναι τα δωρα :wink:

Reaction score
49

Οι μεγαλοι...χαμενοι των οποιων οι βαθμοι μηδενιζονται,ειναι οι εξης:

Code:
Μέγιστα Points 
  ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. (1296)
  Γιάννης Δημητρόπουλος (954)
  Γιάννης Κολιαβάς (848)
  Γιωργος Ανδρεαδης (846)
  Χρήστος Ακρατόπουλος (656)
Tην Κυριακη το βραδυ ολα αυτα θα ξεκινησουν απο την αρχη.
Ο Χρηστος εξηγησε ηδη την διαδικασια.
Θα συμμετεχουν κανονικα ολοι πλην οσων ανεφερε ο Χρηστος και εκεινων που που δεν θα θελησουν οι οποιοι ομως εχουν το δικαιωμα να το πουν μονο στο τελος του μηνα.

Πως θα εξασφαλισουμε ομως εαν καποιος δεν γραφει μηνυματα παρα μονο για τους ποντους?
Ποσο σοβαρα θα πρεπει να κρινονται μηνυματα με απαντησεις 2-3 λεξεων?
Εαν π.χ. εγω εγγραψω ενα μονο νεο μελος το οποιο ειναι ενεργοτατο και ο Δημητροπουλος π.χ. εγγραψει 40 μελη τα οποια δεν "ανοιξουν το στομα τους" θα κριθουν με τα ιδια κριτηρια?
Μου αρέσει που όλοι την "έχετε βρει" με την πάρτη μου!!
Ο Αντρέας λέει στον Μιχάλη (giotamike) και τον Ανδρεάδη ότι που τα "χώνουν" κάθε μέρα και ταυτόχρονα φέρνει παράδειγμα χρησιμοποιόντας το όνομά μου.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Μου θυμίζει τα παραδείγματα που έλεγαν στον στρατό οι αξιωματικοί που είχαν σαν κύριο επώνυμο τους το όνομα.....Παπαδόπουλος!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ο Μιχάλης "φαγώθηκε" να ΜΗΝ παίρνουν δώρα οι συντονιστές, και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ο Δημητρόπουλος :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ο Γιώργος (ναι Ανδρεάδη, νόμιζες ότι σε ξέχασα? :roll: :roll: :roll: ) επίσης

Χχμμμμμμμμμμμ..........................

Φταίω εγώ τώρα να ρίξω καμιά 200αρια νέα μέλη και 5000 νέα θέματα ? ( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Υ.Γ.1: Δεν έγραφα για "τεχνικούς" λόγους. Πρώτον γιατί λόγω δουλειάς τον τελευταίο μήνα γράφω πολύ λίγο (ή καθόλου) από Παρασκευή μέχρι και Δευτέρα και δεύτερον έχει πέσει λίγο η ψυχολογία μου γιατί έχω χάσει το "ναρκωτικό μου". Και μέχρι να βγει το ZZR απ' το συνεργείο η διάθεσή μου δεν θα είναι η καλύτερη (και ιδιαίτερα μέχρι να πληρωθώ απ' την ασφαλιστική εταιρία). Ιδιαίτερα ο Μιχάλης έπρεπε να το καταλαβαίνει αυτό!! :wink:

Υ.Γ.2: Κανονικά Αντρέα, οι "χαμένοι" 5 ΤΟΡ Posters, έπρεπε να πάρουν ένα συμβολικό δώρο για την διαγραφή των αριθμών τους.............Έναν ενισχυτή AV ίσως..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Reaction score
14

Ερωτηση: Τα Quick reply δεν παίρνουν πόντους..?

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa