Point System στο avsite... με 10 μεγάλα δώρα!

Reaction score
5
Πηγαίνετε στον Πίνακα Ελέγχου Χρήστη και θα δείτε στην τελευταία παράγραφο με Τίτλο : Referral System το παρακάτω μήνυμα:

If you would like to have others join this site, and get referral credit, use the following url:
http://www.avsite.gr/phpBB2/profile.php?mode=register&ruid=4

Όσοι γραφτούν μέλη πατώντας το παραπάνω url δηλ. γραφτούν μπαίνοντας από την δική σας σελίδα σας χαρίζουν αυτομάτως 20 πόντους!
Αυτό το πράγμα δεν δουλεύει! :lol:

Reaction score
14
Εγω γιατί έχω μόνο 20..? Από το πρωί έχω στείλει αναρρίθμητα quick reply.Καταγγέλω κλοπή. χαχαχαχα

Reaction score
5
Re: Point System στο avsite... με 3 μεγάλα δώρα!

Κανονικά έπρεπε να βάζεις το email του φίλου η γνωστού που θέλεις να προσκαλέσεις στο forum και να του στέλλει πρόσκληση. Αντί αυτού ζητά κωδικούς και στοιχεία για να κάνει εγγραφή νέου μέλους. :roll:

Reaction score
7
Εγω γιατί έχω μόνο 20..? Από το πρωί έχω στείλει αναρρίθμητα quick reply.Καταγγέλω κλοπή. χαχαχαχα
Αφου ειπαμε οτι ΚΑΤΙ θα κανουμε και για εσενα... :mrgreen:

Κλοπη ειναι αν τους παρει καποιος αλλος απο εσενα...

Μαλλον τους εχασες :wink:

Reaction score
49
Μυστήρια πράγματα.Καλά...δεν θα ξαναπώ τίποτα για συντονιστες... :)))
Χε,χε,χε,χε..................
Για να ξανακερδίσεις τους πόντους σου, θα πρέπει να γράψεις τιμωρία 200 φορές το εξής:
"Οι Γ.Διαχειριστές, οι συντονιστές (και ιδιαίτερα ο Γ.Δημητρόπουλος) είναι οι καλύτεροι άνθρωποι, οι πιο δίκαιοι και ζητώ ταπεινά όλοι οι πόντοι που θα συγκεντρώσω στο επόμενο 3 μηνο να περάσουν στον Γ.Δημητρόπουλο.............."

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Reaction score
14
"Οι Γ.Διαχειριστές, οι συντονιστές (και ιδιαίτερα ο Γ.Δημητρόπουλος) είναι οι καλύτεροι άνθρωποι, οι πιο δίκαιοι και ζητώ ταπεινά όλοι οι πόντοι που θα συγκεντρώσω στο επόμενο ΜΗΝ 3 μηνο να περάσουν στον Γ.Δημητρόπουλο.............."

200 ΦΟΡΕΣ; Είσαι σίγουρος? χαχαχ

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Είσαι σίγουρος ότι δεν πήρες πόντους; Γιατί το σύστημα φαίνεται να λειτουργεί σωστά.

Από την άλλη θέλω να πω ότι μόνο όσοι γράφουν ή απαντάνε σε θέματα τεχνικά έχουν καλύτερες προοπτικές για τα δώρα. Ο Αντρέας έχει 500 πόντους τους οποίους μπορεί να μοιράζει σε όσους ξεκινούν πρωτότυπα θέματα, ή όσους γράφουν μια ενδιαφέρουσα άποψη ή νέα πληροφορία.

Και αυτό έγινε για προφανείς λόγους. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε σε ένα forum που κύριο στόχο έχει την ανταλλαγή γνώσεων...

Reaction score
14
:?
Το σύστημα καλά λειτουργεί. Δεν είχα δει καλά.
Αν και για να λέμε την αλήθεια και χωρίς πλάκα, εγώ είμαι εδώ επειδή είναι φίλος μου ο Δημητρόπουλος και κάνουμε πλάκα.
Τεχνικές γνώσεις δεν έχω, βιντεοπροβολέα δεν πρόκειται να βάλω γιατί για εμένα είναι άσκοπο (το έχω δηλώσει κατ'επανάληψη) και γενικά όλα αυτά δεν με τραβάνε πιά. Επίσης, στα θέματα του ήχου έχω αποσυρθεί μετά τα χρήματα και πολλά μάλιστα που έδωσα πριν από κάποια χρόνια και έτσι ούτε σε αυτό το κομμάτι μπορώ να βοηθήσω.

Το μόνο που έγινε τότε είναι ότι μαζί με εμένα ξεκίνησε και ο Γιάννης και μάλιστα όχι μόνο με ξεπέρασε από άποψη εξοπλισμού κατά πολύ (στο αυτοκίνητο) αλλά και από άποψη γνώσεων και μάλιστα έχει άποψη αν και δεν είναι επαγγελματίας.

Οπότε, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να απαντάω σε θέματα και να εκφέρω απόψεις. Οσον αφορά τα δώρα και τη συσχέτιση με τα post και τα ανέκδοτα σας δηλώνω ότι αυτό το θέμα δεν με απασχολεί και δηλώνω ότι το δώρο μου αν τύχει και το πάρω εγώ το δωρίζω στον αμέσως επόμενο, κατά παράβαση του διαγωνισμού που είπατε ότι αν κάποιος δεν επιθυμεί να λάβει μέρος να μην το πει τώρα. Εγώ το δηλώνω τώρα.

Ετσι για να μην μπερδεύουμε τα πράγματα και τις διαθέσεις του καθενός.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Είναι προφανές ότι η "κόντρα" σου με τον Γιάννη Δημητρόπουλο δεν γίνεται ούτε για να μαζέψεις πόντους ούτε για πάρεις κάποιο δώρο.

Επίσης είναι γνωστό ότι δεν εμφανίστηκες σήμερα στο site αλλά έχεις καθημερινή παρουσία με άποψη σε πολλά θέματα πέρα από τον χαβαλέ που κάνετε με τον Δημητρόπουλο (ο οποίος παρεπιπτόντως δεν ενοχλεί κανέναν νομίζω...). ΄
Ούτε μπορεί να έχεις 232 δημοσιεύσεις μόνο με ανέκδοτα... ειδικά στο χώρο του car audio έχεις συνεισφέρει πάρα πολλά. :D

Είναι προφανές λοιπόν ότι το μήνυμά μου δεν αφορούσε εσένα.

Το μόνο κομμάτι που αφορούσε εσένα στο προηγούμενο μήνυμά μου ήταν αυτό:

"Είσαι σίγουρος ότι δεν πήρες πόντους; Γιατί το σύστημα φαίνεται να λειτουργεί σωστά."

Το υπόλοιπο ήταν μια γενική ανακοίνωση που έγινε κατόπιν συννενόησης με τον Αντρέα ως ένα κίνητρο και στα μη καθημερινά μέλη να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό προσφέροντας τις γνώσεις τους και γράφοντας πρωτότυπα θέματα. Για τα καθημερινά μέλη δεν τίθεται θέμα.

Το λάθος μου ήταν που τα έγραψα όλα μαζί σε ένα μήνυμα και φάνηκε σαν να εννοούσα εσένα προσωπικά. Έγινε λόγω βιασύνης... (όποιος βιάζεται σκοντάφτει!!!) :(

Ελπίζω να δεκτείς αυτή την εξήγηση...

Reaction score
14
Ευχαριστω για τις εξηγήσεις και τις αποδέχομαι.

Επειδή όμως η ευθυξία και η σταθερότητα των απόψεων είναι κάτι που σπανίζει στις μέρες μας εξακολουθώ της απόφασής μου περί των δώρων.

Καλό Απόγευμα.

Reaction score
0
Φίλοι, μέλη του AVSite , σκέφτηκα αρκετά πριν γράψω το μήνυμα αυτό και ο λόγος είναι ότι από την στιγμή που διάβασα γεια επιβράβευση τον περισσότερων μηνυμάτων κλπ αποφάσισα να σταμάτησα να γραφώ μέχρι την λήξη αυτής της άτυπης ανταγωνιστικής κόντρας μεταξύ γνωστών και φίλων γεια κάτι που αγαπάμε.
Δεν μπορώ να αποδεκτό ότι πρέπει κάποιος να απόδειξη κάτι σε ένα φόρουμ, ίντερνετ site, παρέα κλπ.

Εάν κάποιος επιζητεί την επιβράβευση γεια της γνώσεις που μοιράζεται αρχίζει να ξεφεύγει από τα όρια του ερασιτέχνη του χώρου... Προσοχή δεν είμαι κατά κάποιας μορφής διαγωνισμού, αθλοθέτησης κάποιου δώρου γεια οτιδήποτε άλλο έκτος του αυτονόητου... δηλαδή κάποιος να χρειάζεται κίνητρο γεια να γράψει κάτι γεια αυτό που του αρέσει, αγάπα ...? μέχρι τέλους της κόντρας απέχω.

Φιλικά
Γιώργος Νικολουδης

Reaction score
7
Φίλοι, μέλη του AVSite , σκέφτηκα αρκετά πριν γράψω το μήνυμα αυτό και ο λόγος είναι ότι από την στιγμή που διάβασα γεια επιβράβευση τον περισσότερων μηνυμάτων κλπ αποφάσισα να σταμάτησα να γραφώ μέχρι την λήξη αυτής της άτυπης ανταγωνιστικής κόντρας μεταξύ γνωστών και φίλων γεια κάτι που αγαπάμε.
Δεν μπορώ να αποδεκτό ότι πρέπει κάποιος να απόδειξη κάτι σε ένα φόρουμ, ίντερνετ site, παρέα κλπ.

Εάν κάποιος επιζητεί την επιβράβευση γεια της γνώσεις που μοιράζεται αρχίζει να ξεφεύγει από τα όρια του ερασιτέχνη του χώρου... Προσοχή δεν είμαι κατά κάποιας μορφής διαγωνισμού, αθλοθέτησης κάποιου δώρου γεια οτιδήποτε άλλο έκτος του αυτονόητου... δηλαδή κάποιος  να χρειάζεται κίνητρο γεια να γράψει κάτι γεια αυτό που του αρέσει, αγάπα ...? μέχρι τέλους της κόντρας απέχω.

Φιλικά
Γιώργος Νικολουδης
Αγαπητε συνονοματε
Ολο αυτο ξεκινησε απο μια ερωτηση-εκτιμηση προς ολους εμας για το τι θα ερθει πρωτο (http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=1321&start=15) τα μελη ή τα post.
Και ξεκινησε απο πειραγματα απο τον εναν στον αλλον. Προσωπικα δε νομιζω οτι θα αλλαξει δραματικα ο αριθμος των post που γραφει ο καθενας...
Εγω για παραδειγμα μετα την εκθεση εχω τοση δουλεια στο γραφειο που δεν προλαβαινω οχι να γραψω, αλλα ουτε να συνδεθω... Εδω δουλεψα και το Σαββατο. :cry:
Οποτε ολα ειναι ενα παιχνιδι μεταξυ φιλων (που απλα ο Ανδρεας ειχε την ιδεα να ανταμοιψει τους ''συγγραφεις''... - θα μπορουσε να γινει μια απλη κληρωση), οποτε μην απεχεις... :p :!: .

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ακριβώς αυτό που έγραψε ο Γιώργος ισχύει. Βρέθηκαν στα χέρια του Αντρέα κάποια δώρα και από μια απλή συζήτηση γεννήθηκε αυτή η ιδέα.

Δεν έχει να κάνει με καμία κόντρα, ούτε με κάποιον ιδιότυπο ανταγωνισμό...

Μάλιστα η πορεία αυτό του site 3 μήνες τώρα το αντίθετο έχει δείξει. Γι΄ αυτό και φτάνουμε τα 500 μέλη αλλά και τις 10.000 δημοσιεύσεις σε 3 μόλις μήνες. Και αυτά τα νούμερα δείχνουν ότι το μόνο που δεν χρειάζονται τα μέλη για να συμμετέχουν είναι κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Τί νέο θέλεις;

Τα δώρα; Νωρίς δεν είναι ακόμα; Έχουμε 1,5 μήνες μπροστά μας!

Πάντως έχεις δίκιο. Πρέπει τουλάχιστον να πούμε ποιοί είναι οι 15 πρώτοι μιας και δεν φαίνονται.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988