PopCorn Hour A-210

nsk

Reaction score
12
Παίδες ήρθε η ώρα νομίζω να πάρω mediaplayer :105:, μιας και κατάφερα να ξεμπλέξω από τις άλλες υποχρεώσεις που είχα αυτό τον καιρό. Αποφάσισα να στραφώ στο popcorn A210, η ερώτηση μου είναι η εξής:
Ξέρει κανείς αν ο σκληρός του δίσκος παρουσιάζει πρόβλημα μετά από πολλές ώρες χρήσης και λειτουργίας, το λέω γιατί το μηχάνημα δεν έχει ανεμιστήρα και η ψύξη του είναι μόνο παθητική μέσω του αλουμινένιου περιβλήματος του.

Και γενικά αν το έχει κάποιος η γνώμη του για το μηχάνημα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Νίκος

Reaction score
1
Απάντηση: PopCorn Hour A-210

Το έχει ο Ζιλμερ και είναι ευχαριστημένος...γνώμη μου σε αυτά τα λεφτά πήγαινε σε Dune και τέλος.

nsk

Reaction score
12

Sorry αλλά δεν μπορώ να δώσω 350 Ευρώ, αυτή τη στιγμή έως 260 δίνω, που τόσο έχω βρει το προαναφερθέν από αθηνά-κω λόγο αλλάγής φ.π.α. :126: και το βρίσκω το καλύτερο στα λεφτά του.

Reaction score
1

Σε αυτό το κόστος δεν υπολογίζεις και το blu ray που θα του βάλεις ; Αν δεν το υπολογίζεις τότε υπάρχουν και άλλα media player που κάνουν την ίδια δουλειά με το PCH με πολύ λιγότερα λεφτά.

nsk

Reaction score
12

Για ταινίες Bluray μόνο αν ενοικιάσω από video club και ως επί το πλείστον όλες σχεδόν που φέρνουν ή τις έχω δει ή δεν βλέπονται είναι άθλιες :110:. Άσε που θέλω να τις έχω σε ψηφιακή μορφή.
Στο μέλλον θα δω για BDplayer.

nsk

Reaction score
12

Μια άλλη ερώτηση μιας και την πρώτη δεν ξέρει να την απαντήσει κανείς.
Αν συνδέσεις εξωτερικό DVD με το popcorn και βλέπεις ταινίες θα τις κάνει upscaling το μηχάνημα;
Η σύνδεση με την TV θα είναι εννοείτε με HDMI.

Reaction score
1.458

Ναι κανονικά,δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα με το upscale.

nsk

Reaction score
12

sorry για τις ερωτήσεις :121: άλλη μια. Λέει ότι έχει Bitorrent, στην πράξει μπορεί να κατεβάσει torrents από το internet και από οποιοδήποτε site ή έχει περιορισμούς και σφάλματα; Μου είναι πολύ σημαντικό να κατεβάζω torrents κατευθείαν στο popcorn παρακάμπτοντας το pc και από όπου θέλω.

Reaction score
1.458

Ξέρεις ποιόν torrent client έχει?Αν έχει τον transmission θα είσαι ok,αν έχει τον btpd front θα έχεις προβλήματα καθώς είναι μπαναρισμένος στους περισσότερους private trackers.

nsk

Reaction score
12

Ξέρεις ποιόν torrent client έχει?Αν έχει τον transmission θα είσαι ok,αν έχει τον btpd front θα έχεις προβλήματα καθώς είναι μπαναρισμένος στους περισσότερους private trackers.
Από εδώ http://www.popcornhour.gr/products/a-210 βρήκα αυτά:

Bonjour,UPnP SSDP,UPnP AV,Windows Media Connect,Windows Media Player NSS,Samba,NFS
Media Servers: myiHome, myiHomeLite, myiHomeMS (UPnP), MSP Portal
Third-party Media Servers: WizD, SwissCenter, Llink
Third-Party Jukebox: YAMJ, UMC, Oversight
Third-party Apps: NMT Community Software Installer
BitTorrent P2P, Usenet downloader
NAS Access : SMB, NFS, FTP,Casgle iDVR RSS feed downloader

τι λες θα έχω πρόβλημα; :121:

Reaction score
1.458

Νομίζω με τα τελευταία firmwares Transmission έχει.Αν τον σετάρεις σωστά δε θα έχεις πρόβλημα

nsk

Reaction score
12

Για να καταλάβω, κάνω τις ρυθμίσεις που πρέπει και μπορώ να κατεβάσω από οποιοδήποτε site θέλω;
Δηλαδή βρίσκω το Χ αρχείο στο PirateBay ή στο Mononava, κατεβάζω το torrent και αρχίζει να κατεβαίνει στο popcorn.
Τα λέω σωστά ή αλλιώς δουλεύει;:113:

Reaction score
1.458

Κατεβάζεις το torrent file στον υπολογιστή σου και το στέλνεις στο popcorn κι απο κει το ξεκινάς.Πρέπει να του βάλεις εσωτερικό σκληρό δίσκο φυσικά.Και με usb συνδεδεμένο θα πρέπει να γίνεται νομίζω.

nsk

Reaction score
12

Η απόσταση μεταξύ PC και Popcorn είναι μεγάλη, το PCHour έχει DLNA θα μπορώ να το πάρω ασύρματα από το pc ή έστω με στικάκι;

Reaction score
1.458

Και ασύρματα θα μπορείς το αρχείο torrent είναι πολύ μικρό,μερικά KB συνήθως.Θα συνδέεσαι με smb (samba) με το pc και όχι με dlna για αυτή τη δουλειά.

nsk

Reaction score
12

Ok, ΕΚΛΕΙΣΕ :615: μετά από τη λύση και αυτής της απορίας θα γίνει παραγγελία αυτή τη βδομάδα, όταν γίνει παραλαβή θα κάνω και παρουσίαση αν δεν υπάρχει ήδη.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. :107:

nsk

Reaction score
12

Οκ. Έχω αρχίσει να ψάχνω για σκληρό :116:

Reaction score
1.458

Κάτι σε green power της western digital ή ανάλογο μοντέλο άλλης εταιρίας θα του ταίριαζε.

nsk

Reaction score
12

Η παραγγελιά έγινε :137: Τέλος. Το μηχάνημα θα το έχω από ότι κατάλαβα αρχές Μαΐου :108: τότε θα το έχει η αντιπροσωπία ξανά.

Αναμένετε για παρουσίαση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.116
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead